- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Carlos Padre #251992 üzenetére
Ezt lehet továbbvinni is... Anya lány, apa meg fiú.
Még, ha valakinek ez nem is tetszik.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
szallasi007 #251863 üzenetére
LG c9 TV tudja, csak azt már nem kapsz sehol újonnan.
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #251826 üzenetére
Nekik nem hiszem, de az asszonynak tetszeni fog. Köszi. -
icemad
nagyúr
válasz
fausto #251797 üzenetére
Egyik 10, másik 12. Az Astrobotról csak jót hallottam, valószínűleg azt megveszem még.
No man's sky-t xboxon játszottam, kb 10-12 órám van benne. (nálam ez kb egy hónap alatt jön össze.
)
Igazából csak a vr része érdekelne. De azért meg kicsit sajnálom a 40 eurót, inkább veszek a gyerekeknek valamit. -
icemad
nagyúr
válasz
Bogyi007 #251777 üzenetére
Eskü, hogy ők vették.Nekem heti max 1 órám van leülni játszani, arra felesleges új konzolt venni. Fiaimnak viszont nagyon kellett már, az osztályban mindenkinek Ps van. Így tudnak együtt multizni. Én a God of wart és a Spider-mant próbáltam ki (szuper játékok) , de mire azoknak a végére érnék, már a ps7 is megjelenik. Fiaim viszont elájultak ettől a vr cucctól, és megmondom őszintén tényleg fantasztikus dolog.
Ja, a pókember játék miatt vették a gépet, szóval megy majd a hagyományos játék is. De a vr most újdonság.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fiaim nemrég vettek egy ps4 pro-t, vr headsettel, de move kontroller nincs hozzá. Tudtok olyan vr játékot, amihez ez nem szükséges, de mégis jól játszható sima kontrollerrel és tényleg "álleejtős". (Valami vr ingyenes játékot leszedtünk, aranyos kis fehér robotok vannak benne. Ilyesmire gondoltam. Az nagyon tetszik nekik.) Vagy bármi más ajánlást is elfogadok, ami nem olyan, amitől én is összesz@rom magam.
-
icemad
nagyúr
Hú srácok... Találtam egy pár hetes akciós pakkot.... Ps4 pro Death Stranding edition (k*rva jól néz ki) , +Ps vr headset, +12 játék +4Tb seagate vinyó. 500 euró...
-
icemad
nagyúr
Ezen ne vesszetek már össze. Egy gyerek úgysem azt nézi, hogy 4k, meg 30 vagy 60 fps. Ők még a játékot nézik. A wii-t is nagyon szeretik, pedig ott nincs csúcs grafika. Teljesen felesleges ezen rugózni. Slimet veszek, jövőre meg az új generációból valamelyiket. Vagy mindkettőt. Peace és szép hétvégét mindenkinek!
-
icemad
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #222703 üzenetére
Szerintem slim lesz ebből. Gondolom a Sony exkluzívoknak az is elég, a többire ott a One x. Így is vennem kell még éves plust, kontrollert, meg pár exkluzív játékot. Spiderman tuti vétel, engem még érdekelne a Death Stranding, God of war és kb ennyi. Ahogy számolgatom, ez még 300 euró alatt lesz. Mondjuk a 90k-s Pro most nagyon elgondolkodtatott...
Szerk. Nem apró, rendes holland boltban van 129 euróért, valami modern warfaret is adnak hozzá.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Valaki használ 4k tévén ps4 slimet? Nagyon látszik a gyengébb grafika? Gondolkodtam pro vételén karácsonyra a fiaimnak, de a pro árából kijön majdnem 3 slim gép.
-
icemad
nagyúr
válasz
Gigicuci #220677 üzenetére
Minecraft. Mondjuk ez alap játék gyerekes családoknál. Amurnak vannak fent videói youtubeon direkt kezdőknek. (egyébként eléggé aktív pH tag.) Azokat ajánlom. Értelmesen elmondja, mit, hogy kell csinálni. És kulturáltan, nem káromkodik. Nem úgy mint a mostani youhfejek, akik két mondatot nem tudnak elmondani b@zzmeg meg srácok nélkül...
-
icemad
nagyúr
válasz
Tegla80 #219701 üzenetére
Hollandiában élek, és pontosan úgy gondolom, ahogy te. Igazából a fiaim szeretnének játszani a pókember játékkal. Ha lenne használt pro pár hónap garival meg ezzel a játékkal mondjuk 200 euróért, akkor nem agyalnék rajta. Most is van pro 320 euróért, remélem ez bf-kor beesik 280 alá.
-
icemad
nagyúr
válasz
Pfiucska #219694 üzenetére
Oké, de pl egy tapipadot, hogy teszteljek? Legtöbb játékban nem is használják. Úgy vagyok vele, hogy egy új kontroller kb 50-60 euró, akkor meg ugyanott vagyok, mintha vennék egy új gépet, aminek van garanciája is. Persze a 10 játék akkor nem lesz meg, de kenhetem a hajamra a játékot, ha a gép beszarik. Mondjuk, ha így nézem nem is olyan olcsó.
-
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Várom a black Fridayt, hogy vegyek egy prot, de most kaptam egy durván jó ajánlatot egy használtra. A kérdésem az lenne, hogy a menüben van kontroller tesztelésre mód, mint xboxnál? Volt egy slimem 2 hétig, de ezt nem néztem meg rajta...
-
icemad
nagyúr
válasz
Carlos Padre #219351 üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
Carlos Padre #219333 üzenetére
139 euró volt az akciós ára 1 év amazon garanciával.
-
icemad
nagyúr
válasz
Carlos Padre #219330 üzenetére
Már mindegy... Elfogyott.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Amazonon találtam jó árban ps4-et. Mit jelent, hogy e alaplapos? Az jó vagy rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest