- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Ezt itt hagyom, ha esetleg valaki nem láttam.
-
30z.Samu
félisten
válasz
birorichard #241187 üzenetére
A Resident Evil 2 és 3 nem remaster, konkrétan újracsinálták a játékokat. Én az eredetiekkel nem játszottam, de a kameraállásból kiindulva szerintem nehezebbek lehetettek az eredeti játékok, mint a mostaniak. Viszont gondolom ennek akkoriban megvolt a varázsa.
Ettől függetlenül persze az "újaknak" szerintem nagyon jó a hangulatuk és ezt úgy írom, hogy alapból nem szeretem a horrort. De ezek valahogy magukhoz láncolnak és nem eresztenek. Egy próbát megér szerintem, most a Store-ban van olyan akció hogy a 2 és a 3 együtt 24k. Szerintem az teljesen baráti.
-
30z.Samu
félisten
Resident Evil 3 pipa, 6,5 óra alatt sikerült végigtolni a story-t. Tudom, menne ez gyorsabban is, de nem siettem sehová.
Igaz rövidebb, mint a 2 volt, viszont folyamatosan pumpálja az adrenalint! Szóval tetszett ez is.
-
30z.Samu
félisten
Nagyon jó lett a DiRT 2.0, konzolon is rohadt jól néz ki + olyan a fizika, hogy szinte érzed magad alatt a kocsit.
Nekem nagyon átjött ez a játék, a fizetős content-eknél elsőre én is húztam a számat, viszont ha folyamatosan játszanék a játékkal, lehet beruháznék egy Season Pass-ra.
-
30z.Samu
félisten
Szépen lassan haladok a Resident Evil 3-mal, tuti én leszek, aki leglassabban viszi végig, de mostanában nincs annyi időm/kedvem játszani. Ez a játék rohadt jó, ugyan rövidebb, de sokkal pörgősebb, mint a 2 volt.
Többen kifogásolták, hogy nincs benne annyi fejtörő, sőt, szinte semennyi sincs a 2-höz képest. Viszont adrenalin adagolásban sokkal jobban teljesít, mint az elődje. Már bent vagyok a rendőrségen, ahogy beértem, annyira elkapott a "nosztalgia" faktor, hogy hihetetlen. Tök jó, ahogy egyes személyeknél láthatod, hogy mi történt velük (pl Marvin-al vagy a folyosón a két legyilkolt rendőrrel), meg láthatjuk hogy miképpen keletkezett a fürdő falán az a "lyuk", amin keresztül később Leon flangál majd. Sokatoknak biztos nem új a story, mert játszottak az eredeti játékokkal is, de Nekem ezek kimaradtak, így a Remake-ek által ismerem meg.
Eddig nem bántam meg az előrendelést.
-
30z.Samu
félisten
válasz
frankdelgado #240330 üzenetére
Vagy WC papír?
-
30z.Samu
félisten
Ja lehet.
Egyébként már észrevettem magamon, hogy már nem bírok egyhuzamban 5-6 órát játszani folyamatosan. Van, hogy rákattanok és nem lehet kirobbantani a TV elől, de egy héten keresztül szerintem már nem bírnám csinálni. Egyszerűen megszoktam az aktív(abb) életmódot, jövés-menés, stb.
#240298) GEIL: Nyomjátok, amíg bírjátok! Már elég sok embert kirúgtak vagy fizetetlen szabadságra küldtek, vannak köztük elég nagy/híres cégek is. De persze mindenek előtt vigyázzatok az egészségetekre, az a legfontosabb.
-
30z.Samu
félisten
"2 nap és már nem bírod ?.....s mi lesz 2-4 hónap múlva ?
"
Én dolgozom, de ha van mondjuk két nap offom és nem igen tudok mit csinálni (értsd nem tudok menni sehova, ahova előtte szoktam mászkálni), akkor hülyét kapok, egyszerűen elunom magam. Szóval én valahol örülök, hogy tudok menni dolgozni és nem kell hetekig/hónapokig otthon kuksolni. Hülyét is kapnék szerintem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
frankdelgado #240290 üzenetére
Én két nap semmit tevés után megkattanok.
-
30z.Samu
félisten
Na, kb 2 órát játszottam a Resident Evil-el, eddig nagyon bejön, sokkal nagyobb az adrenalin löket szerintem, mint a 2-ben volt.
A tetőn lévő Boss Fight-nál hagytam félbe.
Slim-en szerintem szépen fut, 60 fps ugyan nincs meg (olyan 40-50 között lehet), de stabilan fut. -
30z.Samu
félisten
Ki akarom próbálni a Resident Evil 3-at, erre nem lemerül a controller?
-
30z.Samu
félisten
Olvastam egy pletykát, miszerint jöhet jövőre a Reident Evil 8. Valahol örülnék is neki, meg nem is, ez elvileg a 7-hez hasonlóan FPS lenne, azt hiszem azt a történetet is vinné tovább vagy előzmény rész lenne, már nem tudom. Elvileg 4 éve fejlesztik, ez szép és jó, de ha ez igaz, akkor kicsit aggódom, hogy a Capcom átáll arra, hogy évente kidobnak egy részt átesve a ló túloldalára és CoD vagy Fifa minőségűek lesznek. De ne legyen igazam.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
keIdor #239964 üzenetére
Lehet azért, mert hivatalosan ma jelenik meg, én csak holnap tudom kipróbálni. A karaktereknél megmaradt ez a fura kinézet a hajuknál? Oké, a REngine-nek eddig is voltak érdekes "dolgai", persze ettől függetlenül jól muzsikál. De a demo-ban elég fura a karakterek haja, ez inkább Carlos-nál volt feltűnő.
-
30z.Samu
félisten
A Ghost of Tsushima-t szinte biztos, hogy már csak a PS5-re fogom megvenni. Én arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk egy Doom Eternal kap-e patch-et majd az új konzolon. Más nem a felbontást feltolhatnák 4k-ra, az új gépnek már illő volna bírnia. Egyébként a Last of Us 2-nél is hajlok egyre inkább affelé, hogy az új konzolra veszem majd meg. Mivel nem írtak megjelenési dátumot, feltételezem hogy nem 1-2 hónapot csúszik.
-
30z.Samu
félisten
Én abban a szerencsés/nem szerencsés helyzetben vagyok, hogy kereskedelemben dolgozom, tehát Nálam lényegesen kevesebb az esély arra, hogy megszűnik a munkahelyem vagy kényszer szabira küldenek. Megvan rá az esély, de nem akkora, mint máshol. Ettől függetlenül persze érzékelem, hogy mi folyik és én is próbálok gyűjtögetni, kevesebbet költeni, mert nem lehet tudni mi lesz holnap. A Last of Us 2 esetében nem is feltétlenül azért akadtam fenn, mert már másodjára halasztják el (persze már nagyon vártam a májust), csak gondolkodóba estem, hogy így egyáltalán érdemes-e még megvenni erre a generációra, vagy inkább megveszem a következő gépre, mert akkor már az a "kis" idő nem oszt, nem szoroz. Addig ahogy elterveztem, szépen felélem a backlog-omat és az új konzolon úgymond tiszta lappal indulok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
saelin #239939 üzenetére
Én idén kemény 3 játékot rendeltem elő nagyjából amiatt, mint amit Te is írtál. Lett volna több is, ami érdekel, de előtte végigtolom azokat a játékokat, amiket korábban összeharácsoltam hörcsög üzemmódban. Valószínűleg én is megvárom a Black Friday-t vagy egy nagyobb akciót a konzol vásárlással. Eddig úgy voltam vele, hogy a Last of Us 2 jó lesz nekem PS4-en is, meg már vártam nagyon. Viszont most hogy megint elnapolták és még nem tudjuk mikorra, így gondolkodóba estem, hogy ezt lehet inkább az új konzolra veszem meg, mint "nyitó cím".
-
30z.Samu
félisten
Resident Evil 3-mal ki fog játszani közületek?
-
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #239621 üzenetére
Viccen kívül én simán el tudom képzelni, hogy PC-s megjelenéskor odaadják a Plus-osoknak a DS-t és a HZD-t is.
Na én csak most néztem meg a RE 3 demót. Jó lesz ez, csak Nemesis lesz kicsit szopóroller. Ha biceg a csaj, akkor kampó, simán utolér.
-
30z.Samu
félisten
válasz
callmeakos #239520 üzenetére
Szintén zenész, ennyiért kicsit sok, meg van is mivel játszanom. Eddig idén kemény 3 játékot rendeltem elő, DB Kakarot, RE 3, illetve a LoU 2. Minden más ráér, pedig a Doom-nál viszketett a tenyerem, de még mindig sok backlog-om van, pedig most haladok velük.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #239480 üzenetére
Lehet ez volt a baj.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #239470 üzenetére
Pedig még meg sem jelentek a gépek.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#42308056 #239462 üzenetére
Ezzel szerintem alapból nem is lett volna gond, amúgy sem tudunk sokat a fiatal Nathan-ről. Csak már annyit szórakoznak vele, hogy egyszerűen elveszti az ember az érdeklődését. Egyszerűbb lett volna, ha összehívják a színész brigádot és megcsinálják CGI-ban az egészet. Lehet rég kész lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest