- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
Edgar2621 #249836 üzenetére
Szia,
Szerintem ez sok mindentől függ, mennyire vagy rá fogékony, mennyire fog bejönni. Én azt mondom, hogy van rá pár olyan játék, ami kihagyhatatlan és ami miatt megérte. Nekem kb. 1 éve van meg, de még mindig előveszem időnként és jól szórakozok vele.
Ami nagy kedvenc: Resident Evil 7 (egész más szint VR-ba), Astro Bot (szuper jó platform játék), Blood & Truth (elképesztően látványos shooter). Szerintem ezekbe nézz bele.
Viszont Move kontrollerrel az igazi, az meg elég ritka sajnos.
Parti játéknak nem mondanám, max annyira, hogy valaki játszik (mondjuk egy Until Dawn: Rush of Blood-dal), a többiek meg röhögnek rajta, ahogy ijedezikMeg az ingyenes Playroom VR-ban vannak cooperatív játékok, de kb. ennyi.
-
fausto
addikt
válasz
Gáboromm #249179 üzenetére
A PSPrices oldalon van olyan funkció (de azt hiszem, csak a fizetős részben), hogy megmutatja, melyik régióban olcsóbb az adott játék. A saját account-od régióját nem tudod állítgatni, de olyat tudsz, hogy csinálsz egy új user-t egy másik országot megadva és azzal veszed meg. Viszont olyan nagy diferencia nem szokott lenni, hogy megérje. Szerintem elég egy magyar (vagy más EU) és egy amerikai profil.
-
fausto
addikt
Nem tudjátok, ha a Now-ra előfizetek, akkor Vita-n vagy PS TV-n is tudok mindent stream-elni, ami benne van a könyvtárban? PS2, PS3 és PS4 játékokat is?
-
fausto
addikt
Én még Black Friday-kor rendeltem elő, a patch kábeles 4000 Ft kedvezménnyel, remélem nem törlik
-
fausto
addikt
válasz
hombre[EU] #248628 üzenetére
Hogy lehet tartozás az acc-on?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Kentaur82-től kaptam egy Hidden Agenda-t. Ha valaki szeretné végigjátszani, írjon és elküldöm (ha nincs érdeklődő, akkor megy vissza neki)
-
fausto
addikt
(A spoilerek az alapjátékból lesznek)
Szerintem ad, nekem nagyon tetszett. Két időben megy a sztori, egyrészt akkor, amikor , ugye az alapjátékban ezt a részt nem mutatják meg. Itt nem igazán mélyíti el a sztorit, inkább a gameplayen van a hangsúly.Joel megsérül
A másik része a főjáték előtt játszódik, Ellie-re és a barátnője, Riley-ra fókuszál (ő azt hiszem az alapjátékban csak említés szintjén jelenik meg) Időben még az előtt vagyunk, hogy . Itt inkább a két karater kapcsolatán van a hangsúly, nagyon harc vagy lopakodás nincs. Ennek ellenére (vagy épp ezértElliet megharapták és kiderült volna, hogy immunis ) nekem ez a rész volt az emlékezetesebb
-
fausto
addikt
Köszi mindenkinek, akkor megveszem :)
Ezt a mai ps+ bejelentést tényleg jól elfelejtették :D -
fausto
addikt
Most akciós a Doom VFR, milyen a játék? Aim-em nincs csak move (és ds4), azokkal mennyire élvezhető?
-
fausto
addikt
Gondolkozok, hogy ha akciós lesz, befizetek egy év Now-ra.
Az lenne a kérdésem, hogy ott van valami rendszeresség, milyen gyakran kerülnek fel új játékok? Megnéztem a könyvtárat és úgy láttam, hogy pont most fog kikerülni pár cím, ilyenkor jönnek helyette újak? -
fausto
addikt
válasz
Baltazár123 #247074 üzenetére
Baromi ritka és drága a move kontroller. Ha lesz olyan bundle jó áron, amiben van 2 fagyi is, inkább olyat érdemes venni. Bár mintha a Vasemberből is jönne Move-os csomag
-
fausto
addikt
Most nézegettem, a Now kap egy 25%-os leárazást, plusz a CDKeys-en alapból van 10% kedvezmény a feltöltőre, úgyhogy olyan 30GBP körül kijönne a Now egy évre. Ennyiért nem rossz.
Más: ez az Iron Man demo nagyon állat volt
Egészen kedvet kaptam a teljes játékhoz
-
fausto
addikt
Jön Ironman VR demo
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=AfgUfqL92tU&feature=emb_title
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Van egy headsetem, ami a "klasszikus" 2 kábeles (külön mikrofon, külön a hang) megoldást használja. Ha egy ilyen átalakítót veszek, akkor fog menni egyszerre a hang és a mikrofon a kontrollerrel? Vagy van valami, amire külön figyelni kell?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Stardust Ultra-t próbálta valaki VR-ban? Milyen élmény? Gameplay videók alapján a belső nézetes rész elég kis gagyinak tűnik, a klasszikus játékmód megéri a VR bővítést?
-
fausto
addikt
Nem tudom volt-e már: jön a Star Wars-os VR játék PS-re is
-
fausto
addikt
Tegnap belenéztem a Dreams demojába. Az eszem megáll, hogy milyen arcok dolgoznak a MM-nál, megcsináltam a "kampány" (Art's dream) első pár pályáját és teljesen odavagyok érte. Elképesztő, hogy mennyire hangulatos és stílusos dolgokat tudnak ott összehozni! Eddig bármit is csináltak (LBP, Tearaway) az zseniális volt, ha nem is technikailag. A stílus, a zene, a hanugat.
Viszont pont ezért van még mindig fenntartásom a játékkal kapcsolatban. Az LBP-nek imádtam a stílusát és nagyon tetszettek az igényes közösségi pályák, amik ugyanazt a látvány vitték tovább. De azok a szintek, amik tök más stílusban készült, már nem tetszettek annyira. A Dreams-nél pedig úgy látom, hogy pont nem egy egységes látványvilág van, hanem minden közösségi pályan egy külön stílus. Nekem egy egységesség nagyon hiányzik ebből a játékból.
De persze azért rajta tartom a szemem. Ha más nem, a VR támogatásnál biztosan lecsapok rá.
Apropó: a VR támogatást patchként megkapja vagy fizetős DLC lesz, erről lehet tudni valamit? -
fausto
addikt
Új update a SW:BF2-höz, ha jól értettem ez az utolsó nagyobb frissítés.
-
fausto
addikt
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Kentaur82 felajánlott egy Hidden Agenda játékot, ami ma meg is érkezett hozzám (ezúton is köszönöm
)
Ha van jelentkező, akkor tovább küldöm másnak is, ez a játék is mehet körbe az Order-hez hasonlóan.
Szóval ha valaki kéri, akkor írjon nekem és végigjátszás után küldöm -
fausto
addikt
Nem tudom, volt-e róla szó korábban, de ha csináltok német profilt, akkor a Knack 2 is ingyenes, mindjárt megnézem, hogy van-e benne angol nyelv
-
fausto
addikt
Szerintetek miért van az, hogy egy csomó kiadó időnként ingyen osztogat játékokat, de csak pc-re? Konzolokra kb soha
-
fausto
addikt
válasz
#10186752 #239794 üzenetére
Nem emiatt, de ja, elég nagy trógerek. Benne vannak 1-2 PS-es adás-vétel csoportba is, ott is hasonló stílust képviselnek. Nálam egy ideje tiltólistán vannak és akit lehet, lebeszélek arról, hogy náluk vásároljon.
-
fausto
addikt
Remaster már volt mindegyik előző generációs AC játékból. Egy remake-et viszont elviselnék
#239420 Bad Pritt Ezt én is tudom, régen nagyon rá voltam kattanva a sorozatra, a negyedik részig az összeset platináztam. De hiába volt az előző generációs címek közül a 4 a legjobban kidolgozott, mégis a 2 a kedvencem a sorozatból(szorosan mögötte a BH)
-
fausto
addikt
válasz
RangerFox #239407 üzenetére
Tökre szívesen elővenném a régi AC-kat (2, Brotherhood), de kicsit tartok tőle. Emlékszem anno mennyire elvarázsolt mindkét cím, imádtam Olaszországban mászkálni, lopakodni. De félek, hogy csak elrontaná az emlékeket. Talán majd a felturbózott Ezio trilógiára egyszer ránézek, ha nagyon olcsó lesz.
Más: nem bírtam magammal és visszatöltöttem a Witcher 3 mentésemet. Másodjára sikerült egy kedvemre való mentést összehozniJöhetnek a DLC-k.
-
fausto
addikt
Köszi a válaszokat. A befejezés egyébként befolyásolja a DLC-k sztoriját? Mert azon gondolkozom, hogy hagyom az újrajátszást és inkább a kiegészítőket tolom
-
fausto
addikt
válasz
RangerFox #239210 üzenetére
Én is hógolyóztam. Meg a legtöbb esetben támogató voltam, amikor valamit rá akartak erőltetni, azt választottam, hogy Ciri döntsön, elmentem vele legyőzni azt a hadvezért. Két dologra tudok gondolni (amik felugrottak a visszaemlékezésben), amikor a tünde laborjában volt, választhattam, hogy megnyugtatom Cirit vagy bátorítom, hogy pusztítsa el a labort, ott a megnyugtatást választottam, az nem tetszett neki. A másik, amikor vissza akart menni a tengerész srác sírját megnézni, azt nem hagytam. Meg talán amikor a varázslónőkkel tárgyalt, ott is elszúrtam valamit. De ahogy néztem, ezek az utolsó küldetéssorozatnál voltak, talán még menthető a helyzet -
fausto
addikt
Sziasztok,
Tegnap befejeztem a Witcher 3 alapsztoriját. Kicsit csalódott vagyok, mert elég béna befejezést sikerült összehoznom. Innen spoiler!
Ciri meghalt. Ezt kicsit furcsállom, mert elvileg az adott válaszaim miatt nem hitt magában, pedig az esetek többségében támogató voltam. A király elleni merényletet szándékosan hanyagoltam, nem akartam belefolyni a politikába Viszont ami furcsa, hogy az nem derült ki, hogy kivel maradok együtt? Vagy az csak a rossz ending miatt van? Mert a játékot direkt úgy alakítottam, hogy szegény Tess-t folyton lepattintottam, Yen-nel pedig megcsináltam a dzsines küldetést. Pedig úgy olvastam, hogy ott is háromféle lezárás lehet.
Most azon agyalok, hogy van egy mentésem ott, ahol
azt visszatöltöm és megpróbálok valami jobbat kihozni. Vagy nekikezdek a DLC-knekfel kell készülni a Vad Falkával való harcra,
-
fausto
addikt
Nem ma kellett volna bejelenteni a hivatalos áprilisi plus felhozatalt?
-
fausto
addikt
Köszi mindenkinek a Witcher-es hozzászólásokat, ahogy látom legtöbben a narratívát emelik ki, ami szerintem is jó. Viszem tovább, aztán a végére meglátjuk, hogy hogyan változik a véleményem
Hozzátenném, hogy valószínűleg a túl magas elvárások miatt is érzem kicsit csalódásnak -
fausto
addikt
Irányítás úgy általában (gondolok itt a lovaglásra, a karakter irányítására, a menükezelésre stb...), grafika, fejlődési rendszer.
Viszont azt hozzátenném, hogy a Witcher-ben az alkímia és a főzetek készítése nem igazán kapott el, így azt nem is használom, ez lehet hogy egy pluszt adhat a játékhoz. De igazából ezért is kérdeztem, hogy hátha elkerülte valami a figyelmem.
Ja, a narratíva és a karakterek viszont egyértelműen a Witcherben jobbak. -
fausto
addikt
Egyébként mindenféle provokáció nélkül, miért van úgy felmagasztalva a W3? Én most játszok vele és egyelőre nem érzem azt, hogy annyira extra lenne. Vannak jó pontjai, de (és most tegyétek le a vasvillákat meg a fáklyákat) vannak olyan elemek pl. a AC: Odyssey-ben, amikben azt jobbnak tartom.
Amúgy az Origins nekem sem jött be különösebben, de az Odyssey jobban sikerült. -
fausto
addikt
Na, tegnap megvettem a Dragons Crown-t. Kicsit szomorú vagyok, mert volt 2 magasabb szintű karakterem, amit nem találok, a felhőben csak egy 28-as törpém volt, akivel az első boss harc előtt vagyok. Mind1, igazából nem nagy veszteség, hamar visszarázódtam, aztán szokás szerint beszippantott a játék
-
fausto
addikt
Azokat nézegettem, de elég "fura"
Elkezdtem a tutorialt, egy ideig jól haladtam, de egyszer csak adott olyan célt, hogy vegyek ki egy nap szabadságot és menjek el horgászni. Ez oké, csak a telefon meg le volt tiltva a tutorialba, úgyhogy ezeket nem tudtam teljesíteni. De a tutorial meg kírta, hogy teljesítsem ezeket a célokatÚgyhogy sakk-matt
Gondoltam nem gond, az alapok már megvannak, indítok új játékot. Az első cél, amit megkaptam, hogy verjek el 1000$-t gyerek cuccokra - egy egyedülálló simnél, aki most vett egy egyszobás házat és maradt úgy 1300$-jaLogikus
Mindegy, el lehet vele szórakozni, de így nem nagyon fog hosszú távon lekötni. Pedig az első rész óta nem játszottam Sims játékkal -
fausto
addikt
válasz
Szilágyi84 #234761 üzenetére
Ez melyik bolt volt? Gondolom online rendelted elő, akkor nincs olyan, hogy pénzt nem adnak vissza
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Elkezdtem a Sims 4et. Van valami kampány féleség, ad a játék rövid/hosszú távú célokat? Vagy csak szabadon lehet benne játszani? -
fausto
addikt
Mondjuk alapból nem értem, miért nem kerül be egyből a könyvtárba, ha már elő van fizetve a szolgáltatás.
-
fausto
addikt
válasz
newmoonlight #233474 üzenetére
Én mindig itt veszek, megbízható oldal és mindig van akció (26% kedvezmény az évesre)
https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus
Láttam, hogy magyar forrást keresel, de szerintem ez a legjobb. Azonnal kapod a kódot -
fausto
addikt
válasz
sirarcheer #232491 üzenetére
Más jellegű, a B&T tulajdonképpen kötöttpályás lövölde, az Arizona Sunshine-ban viszont szabad mozgás van. Én Move-val próbáltam, de azzal nem annyira esett kézre, emiatt is hagytam abba elég hamar. Viszont elég sok sémából lehet választani, van controlleres irányítás, move-os szabad mozgás vagy teleportálás, meg aim támogatás.
A másik (de ez lehet mondjuk egyéni baj is), hogy én nagyon hamar rosszul lettem tőle, pedig általában jól bírom a VR-t. -
fausto
addikt
válasz
sirarcheer #232485 üzenetére
Trükkös, mert az embernek joggal hihetné, hogy a tévés topicban van, de jó helyre írtál
Én játszottam vele, de nem sokat. Mire vagy kíváncsi? -
fausto
addikt
válasz
F-ECT$ #231951 üzenetére
Ha a Journey-val kapcsolatban adhatok egy tanácsot, próbáld majd úgy játszani, hogy egyszerre told végig (nem hosszú, 3-4 óra) és megfelelő körülmények között - értem ez alatt, hogy el tudsz benne merülni, nem zökkent ki a gyerek, nem hívogatnak, stb...
Szerintem egy nagyon jó élmény, de sokat kivesz belőle, ha megszakítod.
Aztán persze az is benne van, hogy nem kap el a hangulat.
Nekem pl. az Edith Finch is tetszett nagyon(bár egy 2010-es top10-be én sem tenném be, de meg tudom érteni, ha másnak ott van az élen)
-
fausto
addikt
válasz
Steve1207 #231870 üzenetére
Köszi a választ!
Alapból házimozin megy a hang, de próbáltam tévén és controlleren is, mindenhol produkálta. Viszont tényleg ezt a küldetést csináltam, úgyhogy majd megnézemKilépni csak a főmenüig próbáltam, onnan visszatöltés után sem volt jó, de most kikapcsoltam a gépet megnézem jó lesz-e ha újra bekapcsolom!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Nekiálltam a Witcher 3-nak (GOTY verzió, digitális) és lenne 1-2 kérdésem
- a legbosszantóbb: volt másnak is bugos az audió? Olyan produkált, hogy pl. párbeszédnél az NPC hangja hol hallatszódik, hol nem; a varázslásnál nincs hangja az effektnek; kardozásnál nincs hangja a csapásoknak; az átvezetők "üresek", pl. a karakter menekül, de nincs hangja a lépteinek, stb... Baromi zavaró, nagyon kizökkent a játékból...
Valaki tud erre megoldást?
- a főzetek/bombák kotyvasztása, használata mennyire fontos? Nem igazán jön be, hogy ezzel szöszmötöljek
- a küldetések közül nem lehet egyszerre több aktív vagy legalább valahogy többet megjeleníteni a térképen? Hogy legalább lássam, hogy ha egy küldetés útba esik
Plusz hagy írjam ki magamból, bár biztosan nem leszek népszerű
De eddig a játék elég nagy csalódás, ahhoz képest, amilyen véleményeket olvastam róla (évtized legjobb játéka, stb...)
A irányítás nagyon nem esik kézre, valahogy a mászkálás is fura és a jelek kiválasztása, menükezelés sem esik kézre. A harc nagyon fapados (és ahogy nézem, nagyon nem is fog változni) A lovaglás elég bénácsak, hajlamos beakadni mindenben.
Igazából a párbeszédek, zenék tetszenek és tökre elmerülnék a játékban, ha a fenti technikai dolgok nem zökkentenének ki folyton
Ja, ezt olyan 10 óra játék után írom, a későbbiekben változhat a véleményem -
fausto
addikt
-
fausto
addikt
válasz
PainKiller13 #231016 üzenetére
Ha a US-en veszel Plus-t, akkor a multi menni fog a UK profilon is, meg az új plus játékok is. Viszont a korábban kapott játékok nem mennek (meg azt hiszem a felhős mentés sem)
Amúgy érdemes figyelni az akciókat, UK-en is le volt árazva. Bár ahogy te is írtad, a CDKeys-en szinte állandóan 25-% van az éves UK előfizetésre, azt nagyon a Sony akciók sem nagyon szokták megugrani -
fausto
addikt
Nagy elmaradásomat pótolom, elkezdtem a Witcher 3at :)
Kell ismernem az előző részek sztorijàt? -
fausto
addikt
válasz
#10186752 #229714 üzenetére
Egyébként meg be lehet állítani, hogy ne szintezze hozzád az ellenfeleket/küldetéseket, hanem azon a szinten maradjanak, ahol eredetileg voltak. De még az alapbeállításokkal sem volt soha semmi bajom a felszerelésemmel és érdekes módon nem kellett ingame költenem vagy értelmetlenül grindolnom
-
fausto
addikt
Akkor lehet, hogy itt a válasz, akkor végül is úgy vettél plus-t, hogy a wallet-ben lévő pénzből vonta le?
RangerFox: kipróbálnàm, de most még nincs feltöltve -
fausto
addikt
válasz
fausto #229336 üzenetére
Ere tudtok valamit? Köszi!
"Lenne egy kérdésem
Az tiszta sor, hogy PS Plus előfizetést nem lehet a wallet-ből fizetni, hogy ha nincs bankkártya regisztrálva a profilomhoz. De mi a helyzet akkor, ha (UK profillal)
- van 35GBP feltöltve a profilomra
- van regisztrálva kártya
Mivel most 37.49GBP az éves előfizetést, az működik, hogy veszek egyet és a walletből fizet 35GBP-t, a maradék 2.49-et pedig levonja a kártyáról?" -
fausto
addikt
Lenne egy kérdésem
Az tiszta sor, hogy PS Plus előfizetést nem lehet a wallet-ből fizetni, hogy ha nincs bankkártya regisztrálva a profilomhoz. De mi a helyzet akkor, ha (UK profillal)
- van 35GBP feltöltve a profilomra
- van regisztrálva kártyaMivel most 37.49GBP az éves előfizetést, az működik, hogy veszek egyet és a walletből fizet 35GBP-t, a maradék 2.49-et pedig levonja a kártyáról?
-
fausto
addikt
Írt a PS Blog, hogy új címek kerültek be a januári leárazásba. Fura, hogy a PSPrices meg nem frissült.
-
fausto
addikt
válasz
markknight #229126 üzenetére
Spotify-on is lehet hallgatni, fent vannak
-
fausto
addikt
Most kezdtem ráunni a Days Gone-ra, egy ideje már
. Már csak a sztori miatt tolom, kíváncsi vagyok a végére, de valahogy a történet sem akar haladni.délen vagyok a polgárőröknél és kifutófiút játszom -
fausto
addikt
Köszi mindenkinek, akkor még lesz rá lehetőség
-
fausto
addikt
Sziasztok,
A Days Gone-ba ott tartok, hogy
, nagyjából hol tartok a játékban? Az az érdekes, hogy hordákkal még nem csaptam össze, az opcionális? Az előzetesek alapján azt hittem, a játéknak a szerves része lesz a hordairtás. Látni már láttam őket, de inkább elkerültemlenyomtam Carlos-t -
fausto
addikt
Azt hittem, el fogom használni, aztán mégsem... szóval ha valaki rám ír, dobok egy karácsonyi téma kódot
Nem tudom, számít-e ennél, de angol profilom van -
fausto
addikt
Én még adtam egy utolsót az alzás kuponozásnak és előrendeltem a The Last of Us 2-t a kiegészítős kedvezménnyel, kíváncsi vagyok, törölni fogják-e vagy tényleg meg tudom venni 15k körül
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Van valaki, aki lemaradt az alzás jóáras DS4-ről? Van egy rendelésem, amire mégsincs szükségem, holnapig át lehet venni Budapesten, a Bikás parknál. 9000 Ft, Fornite bundle.
Ha valaki kéri, írjon rám PM-be (csak annyi kérésem lenne, hogy olyan írjon, akinek tényleg szüksége van rá, nem pedig meghirdeti az aprón 2000 Ft haszon reményében) -
fausto
addikt
válasz
Baltazár123 #225025 üzenetére
Szia,
Én alap, fat ps4-gyel használom és teljesen élvezhető. -
fausto
addikt
Hátha valakit érdekel: tegnap óta, jövő hét hétzfőig ki kapott egy trial-t a VR-os Firewall Zero Hour, store-ból tölthető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest