- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Ps pro-n milyen a bf multi jobb vagy ugyan olyan ha egyáltalán jött-e patch?
-
Bazsi1987
őstag
Ebbe a topikba úgy érzem magam mint egy pc-s topikba.... Pedig nem erről az idiótaságról kénné szólnia hanem a játék élményről, ez eddig a pc-sek csicska stílusa volt eddig! 😕 aki váltott prora szíve joga aki most vesz első konzolt és pro-t vesz jól jár akinek meg van sima ps4 2-3 éve az is jól járt ebbe a pár évbe és jól is fog még!!!☺
-
Bazsi1987
őstag
Ui: Szerintem jobban jártunk volna ha nem erőltetik a 4k-t hanem egy full hd 60fps fullos grafika.☺ Van egy érzésem itt a 4k-s tv-k eladásait kell megtolni csak 😁
-
Bazsi1987
őstag
válasz
KaitouP #96851 üzenetére
Amennyire rá voltam pörögve a vr-ra annyira le is lombozott... Nézzük meg a magyar és külföldi youtubesokat 1-2 hete videót se tesznek fel már... Szerintem most érdemes váltani vagy tavasszal legkésőbb de egy év múlva nem már mert ki jön az új xbox ami erősebb lesz elméletileg ( nem vagyok xbox fan) erre a sony is lépni fog lassan majd egy ps5-el állítom az első pletykákat 2018 elején már hallani is fogjuk☺
-
Bazsi1987
őstag
Látom mi megy itt a fórumba, én a Gyuribácsival értek egyet! felesleges számomra a pro ha most vennék tuti azt vennék egy rendes tv-vel de van egy kiváló full hd tv-m plusz egy sima első szériás ps4-em lassan 3 éve vele kihúzom a következő 2-3 évet és inkább megveszem a ps5-öt is megjelenéskor és inkább veszek egy fullos kiforrott 4k-s tv-t akkor☺ nincs bajom a proval de szerintem nagyobb a füstje mint a lángja☺ legálabb is nem sok különbséget láttok egyelőre☺
-
Bazsi1987
őstag
Linket most nem tudok dobni mert melózok de mindenki menjen a gamestar oldalára láttak élőbe a prot!!!!
-
Bazsi1987
őstag
válasz
gyuribácsi88 #95723 üzenetére
Ne is mond emlékszek hogy itt valaki vett Baján és hirdette 6000-ért... Elvből nem vettem meg tőle...😁 ez tipikus magyar mentalitás hogy pl szombaton minden létező boltba elmegy a család és mindenhol megveszi az akciós dolgokat az helyet ha csak egy helyen letudna mindent mennyi benzin plusz idő megmaradna...😁
-
Bazsi1987
őstag
Picit ez a bf tesco helyzet a fekete pénteki emagos xbox akcióra emlékeztet...😁 kiírtam hogy nekem jutott, elhordtak hazugnak meg mindenek hogy emag fizetet embere vagyok stb stb... Csak most egy sima játéknál is hasonló hisztéria van akinek nem jutott hogy a tesco direkt beszedte, sokan többet vettek mint egy és már árulják... Nem értem miért kell kiakadni ezen ha valakinek meg ér 2000-3000 ft-t hogy rohangált hajnalba utána levelez a sok marhával hogy hogy legyen az utalás postázás plusz elmegy postára akkor meg is érdemli 😁 akinek nem jutott örüljön inkább mert kb 1-2 hét alatt lesz használtan 10 allat!!! Ha ez a tescos akció nem lett volna akkor még karácsonykor se kapod meg használtan 10-ért!!!
-
Bazsi1987
őstag
válasz
unrealnoise #94927 üzenetére
Letudod írni a részleteket? Olyanra gondolok hogy mennyi idő mennyi a posta leginkább ☺ köszönöm előre is☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Adam_Shepard #94861 üzenetére
Van egy gyanúm hogy ez már a pro-val készült képek 😁
-
Bazsi1987
őstag
Hivatalos red dead redemption 2 2017-be!!!!
-
Bazsi1987
őstag
Nagyon sok😕 ha tetszene akkor se adnék ennyit egy játékért.... Jövőre a következő dice játék már 45 lesz?😁 egy új gép fele... Tudom mindjárt kapom hogy egy kis zsidó vagyok 😁 de szólok szoktam venni premier játékokat főleg ahol ingyenesek a dlc-k pl halo5 overwatch stb stb☺ seasson passt is szoktam venni, nincs velük bajom de azért ne kérjünk el még egy játék árat....
-
Bazsi1987
őstag
válasz
#10927360 #94152 üzenetére
Köszönöm!☺nem személyeskedésből írom senkibe nem akarok belekötni én is aktívan jelen vagyok a hardveraprón, sok játékot onnan szerzek be aztán adok tovább főleg a singleplayer címeket. Gondolom a magyar gamereknek abba kellene hagyni a külföldi storeból, kódos oldalak, felezgetős, használt játék vásárlást akkor lehet jobb lenne a nálunk is a helyzet!
-
Bazsi1987
őstag
válasz
#10927360 #94082 üzenetére
Ez korrekt leírás volt kb én is ennyi haszonra tippeltem vagy 1000ft-al többre ☺ . Én nagyon sajnálom hogy nincs minden játékba magyar felirat😕 azt tudom hogy nem mondhatod el hogy mennyi játékot adtok el pl az őszi időszakba, de szerinted Magyarországon mekkora példány számba kellene fogynia a játékoknak hogy fix legyen a magyar felirat?☺
-
Bazsi1987
őstag
Beszereztem jó áron a siege-t!! Azt kell mondanom hogy kiváló játék a mai tucat fps-ek között kár hogy nem kezdtem el előbb 😒 mindenkinek ajánlom, kb 2-3 órába telt amig hátra hagytam a cod-os bf-es reflexeket ! 😁
-
Bazsi1987
őstag
Megvettem a rainbow six sieget!☺ aki játszik vele felvehet nyugodtan,Lampec néven meg találtok ☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Adam_Shepard #92754 üzenetére
Felveszlek majd holnap, Lampec leszek ☺
-
Bazsi1987
őstag
Én meg úgy vagyok hogy 2 éves a ps4-em nincs semmi baja van egy jó sony full hd-s tv-m, és majd 2-3 év múlva rámegyek megint megjelenéskor a ps5-re meg addigra rendes 4k tv-t is lehet majd venni emberi áron!☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
gyuribácsi88 #91329 üzenetére
Kapsziztál?😁
-
Bazsi1987
őstag
Nálatok nem szar a psn?😕
-
Bazsi1987
őstag
válasz
gyuribácsi88 #90941 üzenetére
Én is erre gondoltam hogy legyen picit kisebb pálya 48 fő és nem lenne gond ☺ de ebbe a formájában biztos nem adok ki 40-et premiumal pedig nagyon bejön a játék!!! De ettől kiborulók 2016 végén ezt úgy írom hogy, nem vagyok pc buzi😕 minden reményem a bf-be van se cod se tf2 nem érdekel😕
-
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Adam_Shepard #90687 üzenetére
Vittem köszönöm ☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
stickermajom #90511 üzenetére
Badlandet ajánlom mi nagyon sokat jatszotunk vele ☺
-
Bazsi1987
őstag
Én 29 vagyok és napi 1-2-3 órát simán játszok ☺ nem is tervezem abba hagyni ☺
-
Bazsi1987
őstag
Nekem elég lenne egy pc-s full hd ultra grafika a neotol☺ akkor ki is csengetem az árát de egy ilyen 4k-ra felhúzott gyenge textúra 20-30 fps-re nem vagyok kíváncsi...
-
Bazsi1987
őstag
Miközben streamelek youtube-ra nálam romlik a kép minőség vagy olyan mintha csak játszanék simán?☺
-
Bazsi1987
őstag
Ma hozza a futár gamer fülesemet majd? Üzembe helyezés hogy történik bedugom a joyba és meg is vagyok vagy van valami letölteni való vagy beállításos dolog? ☺
-
Bazsi1987
őstag
Aki tolja az overwatchot vegyen fel nyugodtan☺ ID: Lampec ☺
-
Bazsi1987
őstag
Lehet hogy mi szellőztetjük meg legelőször most 😁
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! a video output settingsbe a deep color outputot meg a rgb ranget ki mire állítja be? köszönöm előre is
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy van aki tolja innen az overwatchot? Ha igen meséljen róla milyen lett konzolon ☺ sajnos béta alatt nem voltam itthon 😢
-
Bazsi1987
őstag
Nba-bol több milliót adtak el max az ea féle nba-t tudnám elképzelni
-
Bazsi1987
őstag
Aki még tolja ps4-en a destinyt vegyem fel ligth szintem 310 ☺ Lampec a nevem ☺
-
Bazsi1987
őstag
Uc4 multija milyen így egy hét után kitart vagy unalomba fullad? Tudom az elkövetkező egy évbe rengeteg frissítés jön hozzá ☺
-
Bazsi1987
őstag
Ha minden évbe olyan szar lenne a cod akkor nem hiszem elment volna a szériából több mint 250 millió darab!!! Codba a multi a lényeg! Ja és örülök hogy jövőbe lesz meg űrbe☺ szerintem a vh lerágott csont szerintem ,de ezt ők is tudják nem hiába nem csinálnak olyant ☺ bf lehet az lesz mert tudják hogy az is jövőbe lesz akkor nem tudnak konkurencia lenni ☺ cod legnagyobb előnye kijön és pattent játék bf4-hez hány patch jött ki amig jó lett?😁 battlefrontrol ne is beszéljünk szóval a dice fele kevés bizalmam van sajnos 😒
-
Bazsi1987
őstag
A tv-t betettem játék üzem módba nagyon jó a fényerő kontraszt meg minden csak picit az élességet kevésnek érzem nálatok is ilyen vagy nálam van a gond?☺
-
Bazsi1987
őstag
Ps4-en a video outputba hogy érdemes beállítani jól egy full hd-s tv-re? Köszönöm előre is☺
-
Bazsi1987
őstag
Mad max behúzva ☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #81233 üzenetére
Hol éri most legjobban beszerezni?☺
-
Bazsi1987
őstag
Tudom nem szabad írni a ps4k-rol de amig nem éri el ezt az uc4 szintet minden fejlesztő vagy ehhez közelít akkor minek akarnak új gépet a sony 😕
-
Bazsi1987
őstag
Nekem is jöhetne egy doom kód privátba agyalok a vételen de látatlanba nem merem berendelni ☺
-
Bazsi1987
őstag
Van aki a konzolokszervizétől rendelte elő a divisions-t ő kapott emailt vagy sms-t ma hogy holnap hozzák?
-
Bazsi1987
őstag
Volt egy blaupunkt 50colos ami egy rakás sz*r volt meg nagy is volt a szobába lecseréltem egy Sony 40 colosra olyan mintha új konzol generációba léptem... Azt szeretném kérdezni hogy kb 1,5-1,7 m nézzem az jó távolság vagy üljek messzebb?
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy a tv-men van 2 hdmi de 3 eszköz van t-home beltéri plusz két konzol hogy a két konzol ne kelljen cserélgetni vennék ilyen hdmi elosztót Megéri vagy romlik a kép minősége? Vagy a sok ki be húzgálástól lehet baja?
-
Bazsi1987
őstag
50 colos tv-t ti milyen messziről szoktátok nézni?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
james001 #73995 üzenetére
Mert szerintem az idei évbe más értelmes nem jelent meg egyik leggyengébb év volt sok csalódással szerintem
vagy a witcher tette magasra nálam a lécet mert pl egy batman ac geralt után egy gyenge 7
witcherbe volt egy jelenet mikor majdnem elsírtam magam pedig nem vagyok egy érzelgős tipus aki tolta az biztos tudja mire gondolok egy novigradi kocsmás jelenet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest