- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
#09990144 #250945 üzenetére
Na látod ez lehet, én meg elkezdtem újrahúzni a játékot, hátha alapon.
Bakker, akkor most hagyom, hogy telepítsen mindent teljesen, bár folyamatjelző nem volt a második lemez betétele után. Köszi a tippet! Valahol esetleg lehet látni, ha másol még vagy abból veszem észre hogy leáll a meghajtó?
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Valaki találkozott azzal a jelenséggel a Last of Us 2-ben, hogy "akad" a hang. Nem ez a legjobb szó rá, de olyan, mintha be-be akadna vagy a bitek nem lennének rendben.
Ez leginkább annál jön ki, amikor zene van (pl amikor Tommy-vel lovagolsz az elején) és gyakorlatilag nem tudzs belemerülni, mert olyan, mintha be-be akadna a hang.
Most újratelepítem a játékot, hátha a telepítésnél volt baki, de ez így eddig nem túl szerencsés indítás. Gold fülessel játszom, állítottam már mindenfelé a hangot, ugyanúgy megvolt a jelenség. -
30z.Samu
félisten
Kellemes Bosszú hadjáratot annak, aki már tudja tolni!
-
30z.Samu
félisten
A játékok többségénél Nekem sincs meg az a gyerekes öröm, meg sajnos már nem tudom megtenni hogy eldobok mindent, ha új játék van és ami a csövön kifér. Az sem biztos, hogy holnap fogom tudni kipróbálni, de igyekszem úgy csinálni, hogy bele tudjak nézni.
Kevés játék van, aminél számolom a napokat a megjelenésig, a LoU 2 előtt a Luigi's Mansion 3 volt ilyen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
headhunter86 #250066 üzenetére
Ahogy jónak látod.
-
30z.Samu
félisten
válasz
headhunter86 #250062 üzenetére
Igen, megjelenés napján megkapod a játékot, Nekem eddig ebben nem volt hiba.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Van valakinek esetleg valami tippje, hogy miért nem engedi betenni a kosárba a PS Plus-t? Lehet azért, mert még nincs lejárva?
-
30z.Samu
félisten
válasz
#10186752 #249659 üzenetére
"Az, hogy ki fogja vinni ezt a gent ismét, jól látszik abból, hogy az XSX reveal videót 11 millióan nézték meg 5 hónap alatt, ugyanennyien a PS5-öt, csak 12 óra alatt...
"
Én erre azért nem alapoznék, azért is nézhették többen, mert jelenleg a PS bázis is sokkal nagyobb és kíváncsiak voltak a következő masinára. Én még nem temetném a Microsoft-ot.
-
30z.Samu
félisten
Na jó reggelt evribudi!
Amit ki tudtam mazsolázni, azt megnéztem. Őszintén szólva én durvább felhozatalra számítottam, de azért így sem olyan rossz ez kezdésnek. Ami érdekelni fog, az a Ratchet, Pókember (talán), GT 7 meg a Resident Evil 8 (bár az ugye nem lesz exkluzív).
Maga a gép pedig fura, de nem néz ki rosszul, viszont az eddigiek alapján szerintem ez nem lesz Day 1 vásárlás.
-
30z.Samu
félisten
Most már bírjuk ki ezt a kis időt, este minden kiderül.
-
30z.Samu
félisten
Oké, de mi számít technikainak? A hardver adott, itt nincs olyan hogy kicserélsz benne ezt-azt, max a tárhelyet (már ha megoldható lesz PS5-ben is és nem forrasztják az alaplaphoz). Milyen TV-t vegyél hozzá? Anno felhoztam ezt a kérdést és meg akartak enni, pedig a konzol gaming egyik alap pillére szerintem a megjelenítő. Játékokról? Az sem éppen technikai téma. Nem kötekedni akarok, csak leírtam a véleményem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
saelin #249015 üzenetére
Szintén zenész, filóztam az F1 és valamelyik focis játék vételén. De nagyon régen néztem őket, utóbbit űztem is elég rendesen, igaz csak hobbi szinten. Most már azt sem tudom ki kivel van.
Viszont egyik vasárnap szólt haver, hogy 93-as F1 van a TV-ben. Azok a motor hangok, Te jó Isten jó kis V10!
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #248726 üzenetére
Nem kell ehhez PC portot hozni, a Ghost is Tsushima-nál is felszisszentek páran, hogy ez rohadtul nem úgy néz ki, mint a trailer-ben.
-
30z.Samu
félisten
Pletyka rovat: Azt csiripelik a verebek, hogy a Resident Evil 8 ott lesz a PS 5 bemutatóján.
-
30z.Samu
félisten
Nektek feltűnt ez a The Last of Us easter egg az Uncharted 4-ben?
Ez pontosan vajon hol lehetett?
Nekem csak a vége jut eszembe, amikor kiúsztunk a robbanó hajóról. Máshol azt hiszem nem kellett víz alá merülni. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #248646 üzenetére
Lehet Nekem is meg kéne majd nézni kíváncsiságból mondjuk egy Fortnite végjáték alatt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #248578 üzenetére
Persze, de itt most nem is azon volt a hangsúly, ráadásul ez egy fan art videó. Ahhoz képest elég jól néz ki szerintem.
-
30z.Samu
félisten
1,5 éve került ki ez a videó. Tudom, hogy fan art, de a lelkem mélyén még bízom abban, hogy jön a folytatás.
-
30z.Samu
félisten
Én még mindig a South Park-ot tolom (Stick of the Truth), szerintem kb a 3/4-énél járhatok.
Azt is még be kéne fejezni a Last of Us 2 előtt. Ha esetleg nem sikerül, akkor is elkezdem az utóbbit, mert ezt vártam a legjobban idén.
Na jó, meg még a Doom Eternal-t, de azt még meg se vettem, szerintem azt majd valami akció keretében, amikor fogyóban van a backlog.
-
30z.Samu
félisten
válasz
FollowTheORI #248549 üzenetére
Tanúsítom, én is jártam már így.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Steven King #248515 üzenetére
Én is így jártam tavaly és pont az Alzánál. Ez csak azért volt érdekes, mert karácsonyra vettem az ajándékot és úgy kellett nézegetni az oldalt hogy mikor lesz már végre. Erre harmadik nap visszaküldték...
Az volt a szerencse, hogy időben voltam még és nem csúsztam meg még úgy sem, hogy rendeltem egy másikat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
MultiDoodad #248501 üzenetére
Az SSD gyorsaságát nem tudja kihasználni a PS sajnos.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #248330 üzenetére
Én még az első trailer-ek közül láttam egyet, talán kettőt. Utána semmit, tudatosan kerültem ezeket. Az első újrajátszása nem rossz ötlet, bár nekem erre nem igen lesz időm szerintem.
Mondjuk bennem annyira megmaradt, hogy nagyjából emlékszem a story-ra is.
Meg nem is olyan régen játszottam végig, talán 1,5 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest