- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Kendek #212050 üzenetére
Egyetértek.....wifin nekem szinte "használhatatlanul" lassú.....2,4 ghz-en....panelban...PS4 slim....3 méterre a routertől 2-24 Mbit értékeket mutat.....(64/8 amúgy)....minden msás eszköz lát 48-64 Mbit.-et.....akár egyszerre is....de a PS4 slim még akkor is csak átlagban6-12 Mbitet szüttyög......kapott a seggébe utp-t és nini máris meg van a 63,8 átlagban.
-
GEIL
addikt
válasz
DaFunk1511 #209271 üzenetére
Napi max 1-1 órákra...FullHD--hez és 60Hz-es TV-hez elegendő a SLIM......ha van még pluszban 40 ezred rá és hosszútávra tervezel vele, vagy komolyabb monitoron, esetleg 4K TV-n fogsz játszani akkor vedd a PRO-t.....főleg ha olyan "remastered" címekkel fogsz játszani ahol már látni a javulást a SLIM-hez képest.
De ha Fifa...Mortal Kombat....Tekken...(esetleg Fortnite )......kb a terv....azok 60fps-sel futnak röccenésmentesen ( SLIM-em van...ezeket tolom)
De GTA5...COD....már más téma...oda jobb a PRO....
-
GEIL
addikt
PS4 slimet vettem áprilisban....MKXL és MK11 miatt elsősorban....FIFA19 bundle-lel vettem 89.000-ért 1 db controllerrel.....stb.
Közben rákaptam Fortnite-ra is......de nem ez a lényeg.
Egy 49"-os LG 3D FullHD TV-n játszok vele......próbaképpen levettem 1080p ről 720p-re a felbontást......és röhej de semmivel nem gyorsabb vagy stabilabb a Fortnite....480p-n már érezhetően atomstabilan fut, de ott elég homályos a kép.
Mortalok és Fifa19 meg amugyis röccenésmentes 1080p -n is.....szóval marad az 1080p.PS4 PRO-n nemtudom mit és hogy lehet állitani....gondolom 99%-ban ennyi...csak ott van skálázott 4k is....de oda már 4k TV is kell.....nekem ez a lehetőség nem ért meg plusz 45.000-et.....majd PS5 esetleg....
-
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
üdv !
hülye kérdés:
A PS4 "legújabb" controllere (DS4 v2) vajon használható lesz PS5-höz ?
-
GEIL
addikt
Erre gondoltam én is.......bár elsőnek az ugrott be hogy a PS4 megpukkant és attól volt az "áramingadozás vagy zavar" a lakáson belül....kismegszakítot nem vágta le.
Mindent széthúzok és újra összedugok délután, ( meg persze egy PS4 porszívózás körben a hűtőrácsoknál ).
Aztán meglátjuk.....még garanciás, de bosszantana mert nincs mentésem....be kell szereznem egy usb 3.0-s pendrive-ot. -
GEIL
addikt
Sziasztok !
Áprilus 26.- án vettem a PS4 slim- et.Tegnap olyat produkált hogy Fortnite közben szines csikos bevillanás, aztán kikapcsolt......az egész lakásban bepislákolt előtte minden....fiam PC- je is resetelt a másik szobában.......ez kb 2 óra jaték után volt.
Power gombot nyomtam kb 30 mp re rá..... led kéken 2-t villogott, controller fehéren 2-t....kép semmi, ujra kikapcsolt.........
Vártam 3 percet....controllerrel inditottam......irta hogy nem volt szabályisan leállitva stb.......elindilt....ujra Fortnite kb 1 óra játék után ujra mintha áramingadozás lenne...most full fekete képernyő és leállt.5 perc után ujraindult.....kikapcsoltam szabályosan.
1 hetet állt kb áramtalanitva mert nyaraltunk.....jol szellőző helyen van....hetente porszivozva a rácsait.
Szerintetrk mi lehet ?
-
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
sziasztok !
PS4-en játszok Fortnite-ot, ezzel kapcsolatos a kérdésem.
"PS4 / PS+ exclusive packok" milyen időközönként vannak ?
( láttam kb milyenek voltak eddig, de ez nem szentírás hogy pl minden hónapban vagy 3 havonta adnak valamit.....) -
GEIL
addikt
üdv !
Létezik olyan app androidos mobilra ( Mate10 pro-nak elégnek kell lennie), amivel "távolról lehetne játszani az itthon beállított PS4-gyel ? (Remote play....vagy miaz....)
Itthon PS4 megy...én meg pl 15 km-rel arrébb telón inditom az app-ot...PS4 controller bluetooth-on csatlakozva telóhoz...és játszanék pl......
pl---> [link] <---
-
GEIL
addikt
válasz
Gebriel #203974 üzenetére
Mondhatom úgy is, hogy a 14 napos tesztidőszak élesítése óta 3x rendszerhiba miatt nem indult a gép, amit javitott a legutolsó patch.....erre a mai ( utolsó előtti ) napom meg kilőve most ez a hiba miatt......ez olyan mint autóvásárlási szándéknál a próbaút...ha ott gáz van, akkor nem fogom megvenni...persze ott egyből kapnám a kedvezményeket vagy kis extrákat csak vigyem el a verdát....stb.
-
GEIL
addikt
válasz
KaitouP #203948 üzenetére
Hogy az a jó qr....
......direkt azért vettem ps4- et hogy leülök és játszok....erre nem tudok belépni, hiába jó a netkapcsolatom.......most van esély hogy kártalanítsanak smikor utolsó előtti napom van a 14 napos ps+ próbaidőszakból ? Pedig most lett volna MK11 és MKXL ranked meccsem is....előtte már régen a Fortnite- ot nyomnám, erre max. a menüt nézhetem.......ez nagyon dühítő. Se kedvem se erőm most olvasgatni......javitják vajon patch,- csel vagy valahogy? Remélrm az accountom nem sérül vagy törlődik.....
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
PS+-os júniusi "ingyen játékok" hogy tetszenek ?
Sonic-nak megmondom őszintén örülök....elég jól sikerült vezio...adja a Sega-s élményt....stb
-
GEIL
addikt
A héten már 3X volt "rendszerhiba", hogy el se tudott indulni a gép....minden jelentést elküldtem stb......viszont tegnap este 22:00 kor jött egy frissités.
-
GEIL
addikt
Ez meglepett engem is.....pedig az utóbbi pár évben eléggé elszálltak a PC hardverárak.....egy középkategóriás videokártya ( ami kb FullHD medium-ra elég lehet a 60 fps-hez ) 100.000 Ft......egyszerűen nem mindenki tud lépést tartani ezekkel az árakkal......így én új VGA (nem középkategóriást terveztem) és 8 -> 16 Gb RAM upgrade és 180-200.000 Ft kiadása helyett PS4 slimet vettem.
-
GEIL
addikt
Pedig annyira felesleges ölni egymást PC vs Konzolok.......Konzolokon belül Xbox vs PS
Szerintem teljesen jól megférnek egymás mellett....előnyöket és hátrányokat ismerjük....mindenki tudja mire van szüksége. PC-s vagyok 12 éves korom óta ( laza 26 éve)...de volt Super nindendo ( Mario miatt )....Sega ( Sonic miatt )....PS2 ( Tekken 4-5 miatt )....majd most ápr.25-én vettem egy PS4 slim-et ( MKXL és MK11 miatt ) a PC mellé.....pedig MKX megvan 4 éve PC-re, de így is megvettem PS4-re az XL-t mert jobb a netkód, többen játszanak, meg egyszerűbb minden beállítás pl 2 játékos módban...stb stb....MK11 meg hát muszály ( Mortal Kombatozok az első rész megjelenése óta, pedig 11 évesen kezdtem arcade gépeken helyi kocsmákban )......fiam meg rászedett 2 hete a Fortnite-ra hogy toljuk együtt ( neki adtam a PC-t májusban).....eléggé le tud kötni és sokan nyomják azt is....stb
Bocs az OFF-ért,....
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Facebook fiókomat szeretném "összekapcsolni" a PS4-es sony fiókommal.....a youtube.-ost engedte, de facebookot nem...azt írja hogy rossz e-mail vagy jelszó....pedig tuti jó adom neki a karaktereket
.....10 ből 1x küldött telómra megerősítő kódot, hogy ismeretlen eszköz próbál belépni blabla....sms.ben kapott kódot beirva PS4-en ismét a szokásos hibaüzenet, hogy nem jó az e-mail cím vagy jelszó.
UTP-n kapja a PS4 a netet 64/8 Mbit-es.....az miatt se lehet gond....nem értem.7végén aktiváltam végre a 14 napos PS+ szolgáltatásokat......viszont sógorom Paypal-ba se tudott bejelentkezni, ott is az "E-mail cím vagy jelszó hibás" gonddal szembesültünk.....de bankkártyával megoldottuk szerencsére.
Másnak is van ilyen E-mailes / jelszavas gondja ?
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Valamivel több mint 1 hónapja van PS4 slim-em....az ingyenes 14 napos PS+ dolgot még nem tudtam aktiválni mert nincsen "dombornyomott bankkártyám, sem Paypal-om"......a helyzet úgy hozta hogy holnap sógorom Paypal-jával aktiváljuk a PS+-t.
Láma kérdés:
1. elindul a 14 nap próbaidőszak, de a PS+ előnyeit tudom élvezni, pl fortnite PS+ exkluziv skin meg cuccok letölthetők lesznek stb ?
2. ha letelik a 14 nap, akkor hiába van elmentve a Paypal account a fiókomhoz, automatikusan ugye nem vesz le pénzt és nem folytatja az "előfizetést" ? (neten olvastam hogy van valami automata dolog.....)
előre is köszi a válaszokat !
-
GEIL
addikt
sziasztok!
Elvileg "minden" vezeték nélküli billentyűzetet tud kezelni a PS4 ? ( ha nem is megy minden funkció az nem gáz, csak pl az alap mozgásgombokra gondolok hogy azt lehet-e konfigolni stb ?....) vez, nélküli Logitech billentyűt tervezek rálógatni.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Mortal Kombat 11-ről kérdeznék.....
PS4 Slim-en (FullHD TV-n) is teljesen röccenésmentesen futhat a játék ? (60fps)
Tudom, PS4 Pro-n és 4K TV-n picivel szebb....de a sebesség stabilitásra gondolok elsősorban.....
köszi előre is a választ !
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest