- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #234447 üzenetére
bazdki....
nem is tudom, hogy erre mit lehet mondani...
-
.LnB
titán
válasz
AxBattler #234422 üzenetére
Előfizetésenként lehet az akciókat igénybe venni. Mobil előfizetésre, és Otthoni előfizetésre akár külön-külön is.
A kérdésed érdekes. Mert a mobil és az internet előfizetés két kategória. Egyik mobil előfizetés, a másik (az internet) az otthoni előfizetés része. De elég akár egy mobil előfizetés is a tv vásárláshoz. -
.LnB
titán
válasz
sp8787 #234367 üzenetére
Tudom. Megnéztem, miután megvettem.
Hát igen, fordítva logikusabb lett volna bakker. De most 2k-n nem fogok sírni.
Jóhiszeműen azt gondoltam, hogy jött már ehhez a részhez is tartalom, mint az elsőnél a Survival, meg az Underground-os. Gondoltam akkor már legyen teljes a pack. De nem. :/
-
.LnB
titán
válasz
sp8787 #234362 üzenetére
Mi az hogy a semmiért?! Azok igen is nagyon fontos plusz skinek!!
Y1 Pass-t akartam mindenképp. Szóval 600ft volt a különbség. Igaz, így radír megint nem lesz hosszú hónapokig..
Y1 pass-t meg azért gondoltam, hogy ha már megveszem, akkor ha elkap, akkor szépen végigtolom az egészet a Warlords of New York-ig. De ha nem fog megint elkapni a hangulat, akkor se fogok búsulni. Ez az ár már elfogadható veszteségként is ha úgy alakul.
Még így is olcsóbb mint az R6:Siege-ben a La Casa de Papel Bundle Vigil-hez. És annak se tudtam ellenállni. -
.LnB
titán
Megérkeztek a Magyar Store-os The Division 2 akciók is!
The Division 2 — Standard Edition - 3090ft
The Division 2 — Gold Edition - 4590ft
The Division 2 — Ultimate Edition - 5190ftAz Ultimate-et meg is vettem.
-
.LnB
titán
Jónak tűnik ez a Division 2 kieg. Meghozta a kedvemet a játékhoz. De még nem döntöttem. Azért ez a New York, nem az a New York amibe az első részben "beleszerettem". Ha lesz egy jó akció, mint a mostani US store-os, akkor megveszem az alapot.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #234314 üzenetére
2-3 belsős artist van. Mondja is a Balázs a beszélgetés során.
-
.LnB
titán
Az a durva, hogy nagy esély van rá, hogy ezt (is) egy magyar srác rajzolta. Ahogyan ezeket is: [link]Ja nem bocsi, nincs feltüntetve a neve a művészek között. Ágoston Balázs egyébként akire gondoltam.
-
.LnB
titán
Új The Last of Us 2 dinamikus téma :
EU: 9DEK-PKNG-N445
US: 4FMP-BBNM-J5L3 -
.LnB
titán
válasz
markknight #234276 üzenetére
Nem létezhet olyan ember, akinek nincs véleménye. Ráadásul egy sorral feljebb írtad le a véleményedet.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #234273 üzenetére
Hidd el, ha én most leírnám neked, hogy milyen kép él bennem rólad, az eddigi kommentjeid, az "ismerettségük" alapján. Akkor te se örülnél ha az "arcodba mondanám". Ez nem olyan egyszerű, ahogy te elképzeled. ÉS! Még csak nincs is rossz érzésem, vagy ellenszenvem az irányodban. Csak egyszerűen van egy véleményem.
Ráadásul legalább a neveket írd nagybetűvel, Magyarósi Csaba. Aki elég éles kritikákat szokott megfogalmazni még az általa szeretett, használt Apple termékekkel kapcsolatban is. Holott az Appleblog-ról indult a "szoló" karrierje ugye. Nyugi nem vagyok feliratkozva Csabira se, de ő legalább egy érett videós.
-
.LnB
titán
válasz
ldave #234271 üzenetére
Nem érdekel engem. Nem nézem ezeket a magyar madarakat. Inkább hallgatok rád, mint bármelyik magyar Youtuber celeb gyerekre... Felőlem azt mond amit akar.
Unlimited videókat szoktam nézni rendszeresen, igényesek, informatívak, változatosak a témák. A srác is tök érdekes volt aki concept artist a The Last of Us 2-nél már három éve.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #234257 üzenetére
Mostanában folyamatosan ezt csinálom. Azokat nézem ki magamnak, amik nemrég voltak bagóért a store-ban.
De nem baj, eltettem akció figyelésre őket, nem hajt a tatár, úgy is csak a Siege megy most nálam.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #234239 üzenetére
Ez után [link] szükségesnek éreztem.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #234237 üzenetére
gamekapocs.hu:
-Idegőrlően hosszú töltési idő
-Ekkor még azt hittük, hogy az lesz a legnagyobb fájdalmunk, hogy a quickplay mód helytelen működése megtréfálja a rajongókat, vagy hogy rengeteg töltőképernyőt kell bámulnunk, borzalmas töltési idővel
-Vérlázítónak tartom, hogy a játék úton-útfélen töltőképernyőt dobál, ráadásul borzalmasan hosszadalmas töltési idővel.IGN.hu:
-Anthemet ért legfőbb kritikákra, mint a felemás és sokszor használhatatlan felszerelések rendszerére; a szerverről való ledobálásokra; a töltési időkre; na meg a néhányaknál jelentkező PS4-es fagyásokraPC Guru (patch-ről):
-A legfontosabb talán, hogy csökkenti a töltési időt a régebbi HDD-k esetében is.
-A legfontosabb változásnak talán a töltőképernyőkön töltött idő csökkentése mondható. Korábban sokan panaszkodtak rá, hogy a játék nagyon sokáig tölt, ezt mérsékelni fogják a fejlesztők, ahogy a végtelen töltőképernyőt okozó hibákat is igyekeznek eliminálni.Logout bejegyzés:
-Az ellenfelek nem változatosak, a környezet nem elég nagy, és hogy rengeteg a töltőképernyő, illetve a feladatok unalmasak és ismétlődőek.
-Ha meg éppen egy barlangba repüléskor történik a töltés, ott is megoldhatták volna, hogy amíg tölt, addig mi tudunk befelé repülni a barlangba, aminek egy hosszabb bejáratot csináltak volna, így nekünk csak annyi tűnt volna fel, hogy hosszabb a bejárata, de nem lenne töltőképernyő.Ipon.hu (day1 patch-ről):
-A patch csökkenti majd a töltési időt a régebbi merevlemezeken, javít néhány végtelen töltőképernyős hibát, számos bugot, és a kliens stabilitását is megdobja kicsit.Gamechanel.hu:
-Néha elfelejt betölteni bizonyos ellenfeleket, ti meg csak álltok és bámultok.
-A töltési idők sem egyszerűek. A negyven, játékkal töltött órámból hat egészen biztos, hogy a loading felirat bámulása volt..
-Borzalmas töltési idők -
.LnB
titán
válasz
markknight #234229 üzenetére
És te komolyan tudsz így játszani? Hogy kimennél egy ajtón, de jön egy töltő képernyő. Te meg közben azon gondolkozol, hogy jó-jó, az NFS is ennyit töltött, nem gáz ez... ?
-
.LnB
titán
Ne szorítsuk kifogások köré, ne magyarázkodj a fejlesztők helyett. Nekem végfelhasználóként nem magyarázat az, hogy mert az engine ilyen.. Tudom, hogy az összes EA stúdióra rá volt erőltetve a Frostbite. Ettől még nekem, neked ki kell várni azt a rengeted töltési időt nem?
-
.LnB
titán
válasz
Bogyi007 #234221 üzenetére
Azta! "Shockot" kaptam!...ez így jó poén volt.
Mondjuk én a helyedben a fehér izét tenném alá. Legalább lenne valami haszna. Én monitor alá használtam, arra jó volt.
(#234222) Frod
Jó, csak tudod, én day1 vettem. Aztán egy (két?) hét után ott álltam, és csak heti egy nap volt értelme játszani (keddenként). Hát ott kialakult bennem egy bizonyos érzés a játék iránt. Ami nem a szeretet volt... Az viszont korrekt, ahogy mergelni lehet az accot PC-ről, PS4-re. Azt jól megcsinálták. És mostanra elhiszem, hogy jó játék.(#234223) VTom
Na ne idegeljél fel ezzel a töltőképernyővel! Soroljam a játékokat ahol nincs annyi, mégis ow, még nagyobbak is...stb stb..?? -
-
.LnB
titán
Hát azért a Destiny 2 se annyira ingyenes... Miután független lett a Bungie, az alapjáték free lett az tény. Csak azzal már a megjelenéskor is komoly tartalmi problémák voltak. Kvázi az egy kicsit nagyobb demo.
Meg az a sztori más. A Bungie-nak érdeke, hogy a Destiny 2 menjen, mert az jelenti az életben maradásuk kulcsát (és a kínai pénz). -
.LnB
titán
válasz
sp8787 #234202 üzenetére
Ne is mond, mi szakértők vagyunk. A fiam most elsős. És mondja nekünk, hogy neki is kellene "csodaradír", mert az osztályba sokaknak van, de neki nincs. Néztünk egymásra, hogy az mi lehet?! Aztán mondja, hogy a kék és piros radír.
Az osztályba náluk az a csodaradír. Aztán csak összekapargattuk rá a pénzt valahogy.
-
.LnB
titán
Én ha belegondolok, hogy mennyi idő/munka lenne ezt tényleg jóra kipofozni.. Nem hiszem el, hogy megérné nekik a belefektetett meló. Kezdjük a rengeteg töltőképernyővel. Azt nem lehet csak úgy átalakítani. Igaz ennek kijavításáról jelenleg szó sincs. Pedig kellene. Szerintem ez megint csak egy duma. Aztán lesz valami javítás, amolyan tessék-lássék módon, de közel se az amit mi elképzelünk.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #234173 üzenetére
Egyébként lássuk, hogy jól értem e?!
Miután az Xbox topikba megbeszéltétek, hogy Xbox-ra annyiba kerül a játék. komment1 és komment2.
Ezek után beírod ide, tök alaptalanul ezt? Kvázi trollkodásként, hogy Xbox-ra bezzeg annyi?! Vagy mégis mi volt az indítékod? Talán összefügg (valaha is összefüggött?) a Xbox store és a PS Store árazása? Mert ez megint egy akkora rohadt nagy sunyi, trollkodási próbálkozás a részedről mint a franc. Csak megint hülyeség mögé lesz bújtatva igaz? Hogy te nem úgy értetted, meg azt hitted... -
.LnB
titán
válasz
gyuromoj #234186 üzenetére
Az Episode 3 már hivatalos, az lesz Coney Island: [link]
Manhattan elvileg ez után fog jönni.
Na erre én nagyon kíváncsi leszek. Ha tényleg beleteszik, akkor egy 300órát lehet belerakok ebbe is.Egyébként érdekes, hogy az Ubisoft saját maga rászervez egy bejelentést a Six Invitational negyeddöntőire. Az 19:00-kor fog kezdődni.
-
.LnB
titán
válasz
ldave #234181 üzenetére
Előbb néztem a The Complex trailer-ét. Érdekesnek tűnik. Aztán megnéztem a készítők többi "interaktív film-játékát". És láttam, hogy a Late Shift sokaknak tetszett a topikból is. Betettem azokat is akció figyelésre. Nem is tudtam, hogy ennyi interaktív film játék van. Eddig csak az Erica-ról tudtam.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #234175 üzenetére
Szóval nem nézted meg, elvileg és azt hiszed...
Lesz este 8-kor egy stream, majd kiderül.
Ha beleteszik az első rész helyszínét, azonnal megveszem a 2-t. De az érdekes lenne. -
.LnB
titán
Ma jelent meg a Mosaic.
Veszi valaki? Engem majd érdekelne, de 3 órás. 6k-t nekem még nem ér. De most már lassan összegyűlik annyi indie cím, hogy lehet veszek lassan egy pack-ot.
Arise: A Simple Story, Gris, Mosaic, Erica és még várom a Below-t. -
.LnB
titán
Hivatalos(?) az Anthem rework. Vagyis Anthem 2.0?
Engem meglepett. Ugyanis annyira nem nyúltak a játékhoz mostanság, hogy még most február közepén is karácsonyi díszítések vannak a játékban.
Viszont én attól "félek", hogy ha ezek most tényleg komolyan átdolgozzák a játékot, akkor az nem egy ingyenes update formájában fog jönni. Mert ugye az Anthem már Access-ben játszható, ha meg komolyan át akarják dolgozni, az nem kevés idő és pénz. Szóval vagy kamu a blogbejegyzés, és nagy változás nem lesz. Vagy ha tényleg rendbe szedik, akkor az nem lesz ingyen nekünk játékosoknak.Ez a mondat meg józan ésszel full ciki:
" I am so proud of the work the team has put into this game" - Casey Hudson vezérigazgató
Ha tényleg éretten látják, hogy elcseszték, és egy rakás izé amit csináltak, akkor ilyet nem kellene leírni. Az egész mondandó komolytalan ezáltal.
-
.LnB
titán
Hétvégén nem sokat jártam erre, szóval nem tudom, hogy volt e már. Ha igen akkor bocs.
"Those consoles will be running almost all the back catalog of the previous consoles," "It will be something new in the industry. It will help the old generations to continue to be big consoles on the market for years to come." - Yves Guillemot (az Ubisoft elnőke)
Biztató "elszólás".
-
.LnB
titán
válasz
markknight #234012 üzenetére
A multiplayer játékokban, a történet esszenciája: "Pedig van bennük történet, minden meccs egy másik, ráadásul a legjobb történeket.. "
Nem semmi aranyköpés.
Ez már most klasszikus.
Nem, nincs bennük, max valami minimális lore fel van köréjük húzva, és ennyi. A multiayer játék megmérettetés, jobbnak lenni másoknál. R6:S-el se azért játszok mert annyira nagy sztori, hogy az egyik csapat gáztámadást tervez, a másik pedig meg akarja akadályozni.. -
.LnB
titán
válasz
Peace #233819 üzenetére
Á akkor ott valami más probléma (is) volt. Hardveres talán?
Kicsit kell állítgatni a Plex-et, de csak a kényelem érdekében. Pl nekem mindennél be van állítva, hogy az elsődleges nyelv a magyar. Felirat és hangsáv esetében is. Így mindig azzal indulnak a dolgok. Ha van magyar hang, akkor felirat off automatikusan. És ilyenek. Minden működik tökéletesen már hónapok óta. -
.LnB
titán
válasz
sting2 #233796 üzenetére
& sxxorp
Nos, most elolvastam két összehasonlító írást, és megnéztem két összehasonlító videót a YT-on. Ezek alapján, egyértelműen a CTR a jobb(választás). Több karakter, több pálya, reszponzívabb irányítás, szebb grafika (mondjuk nekem a Sonic szebbnek tűnik). Az egyetlen dolog ami (nálam) nagyon a Sonic előnye, az a 60fps. Mert a CTR csak 30fps. De ez a fiamat nem izgatná.
Na mind1, CTR lesz ebből. -
.LnB
titán
Team Sonic Racing most 5999ft. Megér ez ennyit? Gyerkőcnek gondoltam, a Switch eladása után talán megfelelne Mario Kart pótléknak. Bár látom, hogy tartalom tekintetében nagyon elmarad a MKart 8-tól.
Vagy inkább a Crash Team Racing Nitro-Fueled 7194ft-ért?Nekem a Sonic jobban bejön külcsínre, de a tartalom elvileg a CTR mellett szól.
-
.LnB
titán
válasz
Omateee #233744 üzenetére
De hát benne vannak a year 2 operátorok, szóval nem kell recruitolni.
(#233750) Peace
Én nagyon szeretem a Plex-et. Igaz nekem nem PS-en fut. Tv-s alkalmazást használom. Semmi bajom vele. Serviio-ról váltottam, azzal voltak kisebb gondok. Én decemberben le is mondtam a tv-s előfizetést. Plex + Netflix-szel elvagyunk. TV adást kb sose néztük, teljesen feleslegesen fizettem. -
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #233738 üzenetére
Ugyan ennyiért vettem én is.
-
.LnB
titán
válasz
saelin #233721 üzenetére
1. Te teszt író vagy?
2. Te hogy állsz egy olyan teszthez, amit úgy írtak, hogy végig sem játszották a játékot?
3. Miért nem kapja olyan író, aki végig is játssza, és utána ír tesztet?A nyomtatott sajtós időkben ezek a tesztek rendszeresek voltak. Lapzárta, és miegymás. Ma már az online sajtó esetében ez szerintem nagyon gáz.
Az, hogy ma így születnek tesztek, az nem a játékot minősíti, hanem az "írókat". -
.LnB
titán
válasz
markknight #233651 üzenetére
"Van 1-2 COD god ismerősöm ..... Persze ilyenkor a játék a szar"
Nézd el nekik, a serdülőkor ilyen.Azért én nem láttam 2-300 óra tanuló időt egy BR-ben sem. Fortnite-ba a 3. meccsemen 2. lettem. Az is volt az utolsó játékom. "jó én ezt (is) kipörgettem, ennyi elég is volt"- gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest