- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #218013 üzenetére
Pfff,nagyon erōs 12 hónapunk lesz
Death Stranding, Last of Us2, FF7 R, CP2077,Nioh2,GHOST Of Tsushima, Yakuza 7, még lehet befut a ProjectAwakening és az EldenRing,BabylonsFall -
hombre[EU]
veterán
Itt egy lista a Gematsutól: List of PS4 exclusives
szépen megjelölve, full,timed,console stb...babylons fall-t kerestem(ekkor találtam rá), érdekes módon csak ps4&steam jelenik meg
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #217830 üzenetére
Ja,felesleges lenne új IP-t kezdeni...na meg a Last of Us multi is szerintem ps5-tel rajtol
-
hombre[EU]
veterán
Történet szempontjából nekem mindig a lineáris játékok jöttek be jobban. Valahogy intenzívebb az élmény mikor kontroll alatt tartanak (ha jól csinálják), de persze szeretem az openworldöt is. A nyugati ow-k számomra inkább a felfedezésrōl szólnak,míg a jrpg-knél a kalandos-utazás (a journey magyarul
) ami magával ragad
Apropó,kint a NNK Remastered. Varázslatos game
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
S e t h #217426 üzenetére
Hát az egy meg a kettō MG-en kívül megvolt mind,a saját maguk korában...de nem tudom,hogy jön ez ide
Egyelőre szinte zéró információ van a játékról
Tényként közölted (ez nem vélemény), én jeleztem,hogy kamu.
A játéktársadalom battleroyalozik és lootol-shootolaz a kérdōjel alap,hogy normál
-
hombre[EU]
veterán
válasz
S e t h #217406 üzenetére
A fele sem igaz annak amit írsz
Rengeteg (túl sok) info van a történetrōl és a gameplayrōl is.
A posta szimulátorozás pedig csak trollkodás,mint pl. a rdr2 huszár szim., a GoW parenting simulator ésatöbbi
Érdekes,hogy egy 2perces "kardokkal hadonászós" trailerbōl mindenkinek egybōl leesik,de itt egy óra+commentary sem volt elégbiztos,hogy mindenki vette a fáradságot?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #217280 üzenetére
Az meg a másik...maszek boltok alapból feltört konzolokat árultak
emlékszem ps1 játékokat alig tudtam cserélni,mert mindenkinek "égetett" volt -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
penge111 #217121 üzenetére
Tudod a main story közben is vannak szünetek mikor bevezet ezekbe a melléktevékenységekbe, vagy side questet dob fel. Megcsinálsz párat belōle és pont jön a köv. story,amelyekben szintén van lassabb/nyugodtabb gameplay... A történetre fókuszálva (+egyebek) nehézségi szinttōl függōen ~20óra és utána még 10-15öt belepakolhatsz úgy,hogy nem unod meg/nem lesz ismétlōdō,mert 5-6 fajta eventbōl válogathatsz a végén
-
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #216950 üzenetére
Cirka 15 év ezelōtt voltak a kis konzoljaid és volt egy pc-d amin Morrowindeztél,HalfLife-oztál stb... Mára mi maradt, a frame rate és az ultra settings
még a nyomorult StarCitizent sem képesek összehozni pedig hasonló játékokból kellene még több
Persze ennek megvannak az okai miért fordult el a AAA ipar a pc-tōl -
hombre[EU]
veterán
interweb bullying
Egyébként is, AC farkasok? b*tch,please
-
hombre[EU]
veterán
Concrete Genie Opening
Braziloktól 7-8 pont körül kapott, egyszerū gameplay (ez negatívum), ötletes,aranyos szép
Ez a Hellblade,Plague Tale kategória -
hombre[EU]
veterán
válasz
callmeakos #216660 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
[link] HZD2 multiplayer vagy fps shooter ?
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Ööö, hogy fejezzem ki magam...tele van a DarkSouls mappám videókkal (9másodpercestōl egészen a 7-8 percesig). Konkrétan egyet sem akartam felvenni,de biztosan megnyomtam párszor játék közben a SHARE gombot viszont egyszer sem
kezdtemmentettem felvételt. Van valami shortcut ami elindítja? -
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #216552 üzenetére
Nem azt számolja,hogy milyen pozícióban voltál mikor elindult a death animation
a modellen keresztül haladt egy vonal,amelynek az útvonala visszakövethetō. Gondolom abba az irányba (kúp/kónusz) kezdi el a keresést. Ha elfordult mákod van és te vagy elōnyben
Ezzel is csak a folytonos mozgásra motiválnak, ne az legyen (amit te is említettél),hogy egy bokorból kiszeded a komplett bandátegér-macska játék
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #216544 üzenetére
Akkor ez tetszeni fog: "Our AI now has a new state of awareness between complete awareness of your position and totally unaware of where you are," The Last of Us Part II co-director Anthony Newman said in an interview with GameSpot. "We sometimes call that vague knowledge." For example, even if you were to stealthily take down an enemy with a silent weapon--such as a bow or pistol with a silencer attached to it--another enemy can still find the body, look at where the arrow or bullet is lodged in their comrade, and infer in which direction they were attacked.
Lassan jöhetne egy TLoU2 topik
-
hombre[EU]
veterán
válasz
oriic #216547 üzenetére
+ Marvel's Iron Man VR 2020.2.28
-
hombre[EU]
veterán
sp8787 - kezd igazán szimpatikussá válni nekem ez a ExHanzo gyerek
Nem tudom eldönteni igaz vagy fake, de ha kiderül,hogy csak az ō fantáziájának a szüleménye akkor valaki szerzōdtesse leengem megvett ezzel a pitch-csel
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #216376 üzenetére
Értem. Kösz
-
hombre[EU]
veterán
A Lego játékok (konkrétan amik a Now-ban vannak [link]) játszhatóak local coopban?
(#216372) fausto Nem. Úgy értem a $10-tól nem lesz olcsóbb mostanában
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #216359 üzenetére
Engem nem érint a dolog,de részben igazad van,részben pedig nem csak fps-ek vannak és nem csak egymàs ellen hanem egymással is lehet játszani online
-
hombre[EU]
veterán
Találkozott már valaki olyan problémával,hogy nem tud a ps bejelentkezni a PSN-re wifirōl (hibaüzenet,network testnél failed),mobilnet+hotspottal megoldja és ha visszavált wifire akkor mūködik? Ez többször is elōfordul,nem egy esetrōl beszélünk.
A hibakód(ok) alapján elméletileg minden ki lett próbálva. -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Ez mind ilyen
már papíron is rosszul nézki: 30+ ember egy mapon,public server...a hülyeségeikkel (csapdák,aknák,uav,heli,bombázás,tankok,ágyúk) pedig csak rosszabb lesz. A mostani mainstream multi-shooterek közül talán a br-ek a leg"jobbak", de oda is több szerencse kell,mint skill/ész/helyzetfelismerés
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
PlayStation Worldwide Studios boss Shawn Layden is ‘departing’
Szép munka volt,Shawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Szilágyi84 #216046 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
Lehet nemsokára bejelentik Demon's Souls remastert [link]
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
FunPro #215982 üzenetére
Igen, a miért a jó kérdés. Valószínū azért (is),mert a ND aktívan részt vesz az lbgt community támogatásában...ezt mindenkinek saját magával kell leboxolnia
Story-time:volt egy fōnököm,50felett jár. A 60-70es években nōtt fel csehszlovákiában. Elmondása szerint a fél életét szégyenben élte le. Ha ez az ára,hogy a köv generációknál ne ismétlōdjön meg akkor elfogadom. Szerintem egyáltalán nincs túltova. Engem nem zavar,a gyerekemmel pedig leülök és megbeszéljük hisz ez a szülō dolga. Egyébként a jelenlegi munkahelyemen az egyik srác 2 évvel ezelōtt még lány volt...Megszoktuk,tovább léptünk,ennyi -
hombre[EU]
veterán
válasz
sting2 #215973 üzenetére
Egyebkent a programozó gárdában van homoszöksüel gyerek is. Na most hogy varhatunk egy igazi jo kombatelmenyt tőle?
Biztosan a játékkal van problémája?
A meleg gyíkemberek pénzelik a médiát konspirációs elmélete pedig csak hab a tortán.
Tételezzük fel,hogy félreértettem...a legjobb esetben is az a problémája,hogy az alkotók a saját mūveikben/történeteikben meleg karakterekekkel dolgoznak. -
hombre[EU]
veterán
Ez az,hogy pl egy DaysGone még a pron is szenved,pedig a körülmények azonos voltak mindkét fejlesztésnél.
Az optimalizáció nem csak idō kérdése,sōt. Problémamegoldásról bészélünk. Valaki évekig ülhet felette, ha pl. nincs aki megírja a toolt hozzá
Ne gondold,hogy adsz egy random csapatnak egy zsák pénzt és 4-5 évet akkor magától elkészül egy ilyen projekt.
Btw azért ōk nem csak ezzel foglalkoztak. Az elmúlt 10évben: UC2,UC3, TLoU,LeftBehind, TLoU remastered,Uncharted4,LostLegacy és most ez... -
hombre[EU]
veterán
Ha már (még mindig) Last of Us:
Az alap ps4 volt a célhardver#elfogyottagépereje
-
hombre[EU]
veterán
válasz
FunPro #215909 üzenetére
One million copies were preordered, another record for Sony.
Megfelel?Jó,hagyjuk... Csak érdekességnek szántam nem hitvát akartam kezdeni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
FunPro #215896 üzenetére
1) az elsō végén nem volt semmilyen cliffhanger. Az egy kerek történet volt és a végén
. Semmi sem indokolta a folytatást (fel is rótták nekik),max reménykedni lehetettelballagtak Tommyékhoz,éltek míg meg nem haltak
2)annyi sebbōl vérzik,hogy nem is tudom hol kezdjem
Jöhetnék a SW filmek analógiával, vagy a fastest selling PS game ever(érted?), vagy a megjelenés elōtt már volt róla másfél óra gameplay/story trailer és mindenki tudta,hogy nagyon komoly game lesz... -
-
hombre[EU]
veterán
Kipróbáltam a Breakpoint bétát, csak én nem tudok pontosan mozogni a karakterrel? Mondjuk a Sekiro van most a "kezemben",lehet csak ahhoz képest rossz
Biztos érdekesebb coopban lootolni-shootolni, de ilyen AI-val nem lehet tactical shooternek nevezni...lelövöd a társát és 5mp-ig értetlenkedikvagy amíg meg nem lát?nem próbáltam
-
hombre[EU]
veterán
The Last of Us 2 Pre-Orders Has Broken All Records For PS4 Pre-orders
Erre mondják,hogy that escalated quickly ?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest