- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #244523 üzenetére
Honnan tudjam? Most megint minek kell idekeverni az Xboxot?
-
Wesder
titán
válasz
ldave #244373 üzenetére
Pont ezt akartam írni.
Arty
Ja kifizettél 130k-t 7 év alatt és kaptàl minimum 168 jàtékot.
Ebben csak a PS4-es címek vannak benne, mert a generàció 2. felében a Vita/PS3 ki lett vezetve.A heti étterembérletetvis úgy vetted meg, hogy tudtad hogy nem reklamàlhatsz, ha nem tetszik amit kapsz.
-
Wesder
titán
Értem, és egész évben ezt a 2 jàtékot kapod ezért a
1813ezer jàtékpénzért?
Gondolom feltünt hogy még csak màjus van, és az előző hónapok jàtékai közt nem egy ex cím volt. Àlljon màr meg a menet. Havi 1500 kibeb@szott forintról beszélünk, ha teljes àron veszem az előfizetést és még ezek utàn hàborgunk?A viccet meg ismertem.
-
Wesder
titán
válasz
nincsnév007 #244247 üzenetére
Igen.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #244240 üzenetére
A jàtékfejlesztőjre gondoltam, mint àtàllàs, mert ezt az őskövületet minnél hamarabb kukàzni kell, ha tényleg nextgen jàtékokat szeretnénk.
-
Wesder
titán
válasz
Daryl Dixon #244225 üzenetére
Az a név.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244221 üzenetére
Főleg hogy jàtszható PS5-ön. Minek tartogassam, meg vegyek rà jàtékot, mikor az 5-tel is elmegy minden?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244215 üzenetére
Nem lenne rossz minnél hamarabb àtàllni a nextgenre. Tudom sokan nem ezt vàrjàk, de basszus... félgeneràciós gépeket kellett kiadni hogy tartani tudja a lépést a mostani generàció.
-
Wesder
titán
válasz
Roland0224 #244180 üzenetére
Ha havernak PS-e van, akkor nem kérdés hogy mit kell venned. Az a baj hogy a mindenben crossplay még a következő generàcióban sem lesz alap, mert a Sony-nak nem érdeke, ami meg érthető.
-
Wesder
titán
válasz
Roland0224 #244172 üzenetére
Sony címek tekintetében a Ghost of Tsushima az utolsó jàték ami jön PS4-re. 3rdparty még egy darabig biztos.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #244083 üzenetére
Nyílvànvaló hogy a PS5 igazi ütőkàrtyàja a VR.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244080 üzenetére
Omg.
-
Wesder
titán
Spoileres kibeszélő topik hogy ne ide írjunk.
-
Wesder
titán
OW Zoly kirakta a TLoU II spiolert, ez de szerencsétlen.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #243779 üzenetére
Betett a dolgozóknak a karantén, meg 2. csúsztatàs. A fejlesztésért kapott pénzen kívül kaptak volna pénzt a jàték megjelenés utàn 6 hónappal, (bónusz/prémium) ami a 2. halasztàssal 21 màjusàra csúszott volna, mert 2020 holiday körül jött volna ha nincs a szivàrogtatàs.
Àllítólag. Persze lehet nem igaz, de a mostani helyzetben én nem lepődnék meg, ha tényleg emiatt szivàrogtattak hogy elöbb jöjjön a jàték. A mai 1.5 óràs leak meg egy vicc. Még szerencse hogy nem jön PC-re, mert màr kiraktàk volna az egészet hogy nesze akkor vidd végig. -
Wesder
titán
válasz
ProEvoFan #243645 üzenetére
Akkor egyre gondolunk. Mondjuk én nem értem a miértjét. Lehet ha rajtnàl ott vagyok és vigig tudtam volna vinni akkor én is úgy vàrnàm a 3. rész, mint a messiàst. A TLOU 1 és 2 között meg egy generàciónyi idő telt el, pont annyi mint a RDR 1 és 2 között. (még több is talàn) Nem tudom mi olyat tudott a ND művelni ennyi idő alatt, amitől a rajongók fel akarjàk gyújtani a stúdiót, meg behinteni sóval mikor ez előtt meg van/volt 10 jó jàtékuk.
-
Wesder
titán
válasz
Batyops #243564 üzenetére
Persze, mert az Initiative-hez jöttek.
Nem kell ezen pörögni. Emberek jönnek, mennek. Stúdiók alakulnak és szünnek meg. Ilyen ez a jàtékipar.
Azért, mert a sajàt problémàdat rà akarod húzni az egész jàtékos tàrsadalomra. Nyugodt lehetsz abban hogy max azoknak fàjna, akik jàtszottak a jàtékaikkal, màs meg legyintene hogy majd jön a következő csapat.
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #243434 üzenetére
Te most komolyan azt akarod hogy privàtban elspoilerezzék neked a TLOU II-t?
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #243431 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #243310 üzenetére
Mondhattad volna a kis taknyosnak, hogy akkor most lesz benned és Solo-ban valami közös.
-
Wesder
titán
válasz
RangerFox #243289 üzenetére
Abban a 8 percben az összes fontosabb pillanat/csavar volt összevàgva. Így érthető hogy ha valaki emiatt kicsit szomorkàs.
Mondjuk azt a videót pont nem làttam.Egyébként ezt pont azok csinàljàk, akiknek fàj a Sony sikere, kicsit letörik a szarvàt, legalàbbis gondolom ez àllhat mögötte.
-
Wesder
titán
válasz
proly01 #243281 üzenetére
Egyébként ha nem lenne igaz, akkor nem próbàlnàk az égő hàzat vizeléssel eloltani.
Keldor.
Ugyan màr, nem lesz itt semmi baj.
Lehet hogy kevesebb lesz az eladàs, de a ND-nak nem ez lesz az utolsó jàtéka.Elég sokan àtmentek az The Initiative-be. Gondolom ott jobb a pénz.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #243189 üzenetére
Ezmiez?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #243141 üzenetére
Neki 8K
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest