- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #229892 üzenetére
Nekem már több,mint 2 éves a slim és a leghangosabb a hdd benne
van körülöttem még kettō és egyiknek sincs hangja. Vagy hibás volt a darabod, vagy koszos belülrōl. A mérések szerint is 40db körül van, az egy normál környezeti zaj
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #229793 üzenetére
Szerintem ezen a demón érzékeltetik a legjobban a különbség
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #229780 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
válasz
penge111 #229709 üzenetére
Persze,értem. Nekem maga a DQ fáradt el már ezzel a résszel. Nem a turnbased-el van bajom, sem azzal,hogy odamész egy npchez és 8bites hangra ugyanúgy prüntyögi a betūket vagy a újrahasznált assetek,az ikonoktól kezdve...hanem,hogy ez mind újra egy dragonquestben van. Kedvelem a játékot,de jobban tudom értékelni, ha valaki mer újítani és jól is csinálja. És szerintem a Square,ha nem is a XV-rl kezdte, de végre az újítások beértek
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #229682 üzenetére
Így casualként felugrani esténként pubserverre...nekem ez kevés volt, nem volt elég változatos. Tudom milyen a monoton, min. 3ezer órám volt a cod2-cod4 párosban (nagyrésze cb,majd esl),ha objektívan nézem az is az volt csak a competitiveness bent tartott. Megértem miért játszák, csak nálam azt már nem váltja ki. Ha összeadjuk a bf5 player count x game mode x mapok akkor sokkal komolyabb contentet kapsz,mint a többitōl. Az olyan featurekrōl már nem beszélve,mint a rombolható=dinamikus map
-
hombre[EU]
veterán
Ha már téli beszámolók
a "szünetben" kipróbáltunk jópár (6-7) multi shooter és ezek közül összeségében a BF5 toronymagasan a legjobb volt pedig elōtte soha nem battlefieldeztem (kivéve egykét friendly lanpartyt a régiekkel). A f2p (fortnite,apex stb) játékokat egy este alatt meg lehet unni, 8-10 ugrás és láttál mindent. Lehet szórakozni skillekkel,építéssel meg classokkal,skinekkel, de monoton mint az állat. A cod br szintén. A StarWars nem jött be annyira, szerintem ennek moddolhatóság és dedikált serverek kellenének (one shot rifle free-for-all például), a hōsök is idegesítōek. Na de a BF
változatos a player count,tizenpár embertōl 64ig, 6-8 játékmód, viszonylag sok map és a többségük jól össze van rakva. És talán ebben oldották meg legjobban a balance-ot. Egy csupasz lvl1-essel sem vagy komolyabb hátrányban. A Battlefront2-ben ez a része egy vicc.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #229614 üzenetére
Csak butítással (árnyékok minōsége, élsimítás,draw distance,dof stb) annyit nem hiszem,hogy nyersz és van egy határ amit tartani kell,mert a perf.mód is képviseli a játékot. Gyakorlatilag a felbontás csökkentése lenne a megoldás, de nem tudni támogatják-e majd a fullhd-t továbbra is. Már a rdr2-ben (és jó sok játékban) sincs 1080p mód pedig az egy selling point a félgenerációs konzoloknál. Az alap ps4nél pedig alig van olyan, a Niohról tudok (720p@60 mód)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Lackooo84 #229604 üzenetére
Rengeteg játék, de melyek? A "legnagyobb" AAA-k többsége emlékeim szerint nem 50/60ra voltak lockolva(ps2). Ha úgy vesszük most is rengeteg fut, fifáktól kezdve a dmc-t át az fps játékokig és a rengeteg indie.
A lényeg, nem a gépen múlik hanem az erōforrás menedzsmenten. Lehet a gépben 50tflops is, ha nem a képfrissítés a prioritás -
hombre[EU]
veterán
válasz
r6man123 #229600 üzenetére
DF analysis alapján nem vészes, de a multiban biztos több lesz. Te mennyit mérsz offline?
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #229532 üzenetére
Nyolc
tessék mūvelōdni
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bagyulajuve #229465 üzenetére
de hüle vagyok, az a DragonQuest
-
hombre[EU]
veterán
Games of the Decade cikk/topik nem is volt itt a gamepodon?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bagyulajuve #229465 üzenetére
valahogy úgy, kemény farmolás ment
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bagyulajuve #229459 üzenetére
Majd jön a kaszinó
én ott elvertem egy 10-20órácskát
-
hombre[EU]
veterán
válasz
syler123 #229352 üzenetére
Gondolom tudod,hogy kell ōket leszedni, de azért: tearblast a fegyverét, tūzre allergiás, aztán hardpoint a gyengepontokra
A dobálás: figyeld meg a movesetjét (animáció,hogy kezdōdik mikor hajítja) és csak akkor reagálj,ha már a levegōben van a szikla. Ne dodgerollt használj, hanem sprint+slide (becsúszás és a legjobb ha megvan az idōlassítás skill) hozzá a repülō kōvel szembe...ha a dobás pillanatába vetōdsz el fog találni -
hombre[EU]
veterán
válasz
Themes #229326 üzenetére
Játék közben quick menu (tartod a ps gombot a kontrolleren) és keresd a szimbólumokat
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Kendek #229027 üzenetére
A cikkben ezt írja: [IMost PlayStation 5 games will support hardware backward compatibility which means your DS4 controllers will work]
aztán: One of the devs confirmed to RespawnFirst that DS4 is “fully compatible” with PlayStation 5
A konzol támogatja, de a softwareket nem lehet garantálni. Egyébként is csak vendég kontroller lesz a többségnél ahhoz a 5darab couch-coop játékhozÉn is remélem,hogy az új PSVR felnō a pc-s szettekhez
-
hombre[EU]
veterán
Boldog 2020-at
btw, nem hivatalos, de források szerint a ds4 kompatibilis lesz a ps5-el [link]
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bagyulajuve #228902 üzenetére
Egy kérdés: miért csak nappal játszódik a játék?
-nanomachineskirálium
Szerintem csak annyi a válasz,hogy a playtestek alatt nem mūködött a zseblámpával mászkálás a terepen és kihagyták. A bt területeken elég sötét van,meg ha beborul -
hombre[EU]
veterán
Knowledge is Power-ben a magyar szinkron csak a magyar store-os verzióban van?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bandi0000 #228789 üzenetére
Az tudod,hogy a ravaszok ellenállását nem te fogod programozni,hanem a devek
lehet,hogy lesznek elōre megírt profilok pl. CoDhoz, de szerintem ennyi munkát nem raknak bele.
Nem vagyok egy nagy vadász szóval lehet tévedek, de egy félautomata fegyvernél hosszabb-nehezebb a trigger útja,mint egy kispisztolynál...kb ezt fogják "átadni" + haptic feedback az energia elszabadulását -
hombre[EU]
veterán
Hétvégén kipróbáltam az AsgardsWraith-et, ötven percecskét játszottam...gyerekek ez a nextgen
Ott voltam a dungeonben, éreztem a falak dohos szagát.
A PSVR-nak fel van adva a lecke és még jön az Alyx -
hombre[EU]
veterán
válasz
oriic #228707 üzenetére
és sokkal kényelmesebb, nem nehéz alkalmozkodni hozzá
nem egy trombitáról beszélünk -
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228534 üzenetére
Remélem az Ubisoft is hoz valamit, ahol lehet tornyokat mászni, elvonási tüneteim vannak. Akárhányszor meglátok egy templomtornyot megszólal a sas a fejemben
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228532 üzenetére
Ne szomorkodj,biztos jön új kólofgyuti is
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228530 üzenetére
Az egy dolog,hogy valakinek nem tetszenek,de ezek közül az összes a saját stílusának a krémje...én meg mindenevō vagyok (kivéve a multi shooter)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #228524 üzenetére
Lássuk csak: FF7R,Nioh2,CP2077,TLoU2,Ghost of Tsushima és ha a csillagok összeállnak akkor EldenRing...a többi elmegy szódával
-
hombre[EU]
veterán
Nagy taps a Sonynak! Idén nem f*sta össze magát a PS Network
-
hombre[EU]
veterán
Valamelyik battlefieldben vannak kisebb ~10playeres mapok (dm/free for all) ? A battlefront2 nem rossz, de nem találtunk ott sem deathmatchet, a hírók rohadt idegesítōek és hiányzik neki egy one-shot-rifle mód
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Boldog Karácsonyt
Szeressétek Egymást
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #228084 üzenetére
Majd,ha beesik 10€ környékére
egyáltalán melyik AAA fogy jól pc-n?!
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Akarunk egy kicsit Battlefrontozni...kell nekem ez a csomag -> [link] vagy simán elég az alap Access-es?
Úgy értem, nem fog minden második map után kidobálni,hogy vegyem meg a dlc/pass/kutyafülét, mert a map rotation megvan buherálva?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Eclips21 #228012 üzenetére
Ha felismeri és a quick menuben (ps gomb hosszan) fel van tolva a hangerō akkor...fogalmam sincs
-
hombre[EU]
veterán
Ha valaki még nem játszott a Shadow of the Tomb Raiderrel akkor most féláron van a DefinitiveE. ami azért jó,mert tartalmazza az összes dlc challenge tomb-ot, ezek a játék legerōsebb részei. Maga a fōszál egy közepes tps, de a kincskeresés szórakoztató (hardon)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest