- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Nem tudom volt e már, de már behúzható a Heavy Rain PC-ről is, javítva.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #157321 üzenetére
Ilyenkor fel kell hívni a supportot, ők meg tudják mókolni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Carlos Padre #157235 üzenetére
Anno másfél dollárért vettem usán, azóta sem volt elindítva. Még régen platkóztam kölcsön lemezzel.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Carlos Padre #157126 üzenetére
Oszt' mennyi a plusz input lag?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gangstagergo #156819 üzenetére
Gondolom a nyertes már megvolt a játék kihirdetésekor is...
Majd benyeljük ezt is...
Mondjuk olyan sok embert nem érinthet, mert kb. 15-en szavaztak (velem együtt).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szallasi007 #156818 üzenetére
Mint írták már mások is ELVILEG nem lenne szabad, hogy gondot okozzon, DE ha VÉLETLENÜL nem a testek érnek össze először, akkor sanyi. És ezt sosem lehet tudni, hogy mikor nyeli be valaki, én azt mondom, aki megteheti az kockáztasson, én nem vagyok milliomos, az egyik, a másik, meg hogy nem tart semmiből kinyomni addig azt a rohadt tévét (ha laptopról van szó), más eszközöknél meg szerintem megoldható az, hogy. kikapcsolt állapotban dugják össze.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
lionshamlet #156679 üzenetére
SEN fiók nem inaktiválódik x év után sem. Biztos jó az email cím? Ha az adott fiókhoz SEN megváltoztatja valaki az email címet, utána azzal az email címmel megint lehet új SEN fiókot létrehozni.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Hát srácok, akkor ez durva lesz, hogy tőlünk senki nem tudott játszani....
-
Lackooo84
nagyúr
FONTOS KÉRDÉS, KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS!
Kérdezném tőletek, hogy akik Magyarországról, magyar PSN accounttal nevezett a Days of Play nyereményjátékra, azok közül bárki kapott-e bármilyen visszaigazoló emailt a regisztrációkor?
Az előbbi magyar PS supporttal történt beszélgetésem során azt az információt kaptam,hogy nagy a valószínűsége ugyanis, hogy az első hiba után, miszerint nem lehetett regisztrálni a játékra, fellépett egy második rendszerhiba. Szerintük ha nem kaptunk visszaigazoló emailt a nyereményjátékra való regisztráció után, a játékban való részvételünk érvénytelen. Persze erről Sony Magyarország semmilyen formában nem tájékoztat bennünket.
Szóval ezért a kérdés, hogy egyáltalán létezik e olyan magyar játékos, akinek érvényes volt a "nevezése"?!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#20844032 #156578 üzenetére
Nem? Akkor majd gyere olvasgass a hibás LCD tévék topikban és győzd meg erről a profi szakmabelieket...
-
Lackooo84
nagyúr
GTA Online-ba jönnek a dizsik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84 #153622 üzenetére
Na megjött másodszor a kontrollerem. Most már volt munkalap és hibátlanok az analóg karok, DE.... amint kézbevettem a kontrollert feltűnt, hogy zörög-csörög belül valami (soha nem zörgött enyémben semmi). Na mondom ezzel már nem küldöm vissza, mert így is egy hónap volt, de hamar meglett a zörgés forrása:
Én nem tudom hogy, de sikerült nekik az az átlátszó műanyagot eltörni... szóval ehh... Remélem megfogja a pillanatragasztó, mert kicsi a felület. De komolyan nem is értem, szétszedéskor ahhoz a részhez hozzá sem kell nyúlni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
discrate #156105 üzenetére
Hehehe, együttérzek veled.... egy hónap bohóckodás után talán MA visszakapom a RENDESEN megjavított kontrolleremet, amiből most kb. egy hétig csak úgy dekkolt ott a kész csomag futárra várva... Én mostanában ezen a számon szoktam őket elérni: 0670/638-4528 Próbálkozni kell, van, hogy rögtön felveszik, de van, hogy 5-10 próbálkozás után, de volt, hogy hagytam a pibe annyira felcseszett, hogy nem veszik fel, akkor pár napig nem is hívtam őket. Emailre nekem még soha a büdös életben egyszer sem válaszoltak soha...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #155877 üzenetére
Én nem kaptam semmilyen emailt, még arról sem, hogy jelentkeztem a játékra...
-
Lackooo84
nagyúr
Hányadékok ezek a magyar játékárak. Pl. MK XL US store-on alapára $20, akciósan $12, nálunk meg 18000, és akciósan 6000. TLou $20, akciósan $10, nálunk alapár 12000, akciósan 6000, és még sorolhatnám.... És ez rohadtul nem 27% áfa különbség csak...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #155666 üzenetére
Hát most vagy az intervallum, vagy a darabszám nem okés, mert 8-19-ig az 12 trófea nem 11.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kovaripeti #154882 üzenetére
Szerintem a kábellel van a gáz, nem lehet akármilyen kábellel, csak ami adatot is visz. Az eredeti kábelével próbálod? Próbáld meg több kábellel.
-
Lackooo84
nagyúr
RESIDENT EVIL 2 gameplay. Lehet találni már csomót yt-n. Rég vártam már így egy játékot...
-
Lackooo84
nagyúr
A videojatekbolt.hu is akciózik...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#20844032 #153649 üzenetére
A külseje az tuti ugyanaz, mert elküldés előtt csináltam róla képeket, a szériaszáma stimm, a gyűrűm kopása alul stimm, még az analóg karokon a gumik kopása is stimm, szóval ugyan azt kaptam vissza, csak a belét kicserélték szarra. Sajnos én nem tudom személyesen bevinni, pedig most bevinném, és úgy odavágnám, hogy csak úgy nyekkenne. A telefont is cseszik felvenni azóta is, eszméletlen ami ott folyik...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
saelin #153626 üzenetére
Hát nem tudom, nem akarok vádaskodni, de szerintem most lebuktak, szerintem ott volt nekik egy kupac használt alkatrész, nézte a jack jó rajta ok, aztán beletették. Csak azt L3 nem jó, azt már nem nézte.... Ezek után nem szívesen vinnék oda semmit, de ők az egyetlen PS szerviz itthon az a baj.
-
Lackooo84
nagyúr
Gondoltam megírom a Hirelteches élményeimet...:
Szóval, elküldtem nekik egy ds4 v2-t garis javításra, annyi baja volt mindösszesen, hogy a jack csatlakozó kicsit kontaktos volt, azon belül is csak a mikrofon része, tehát csak az nem érintkezett rendesen. Ezt leszámítva makulátlan volt, csak másodlagos kontrollernek használtam, ha a másik lemerült, na de nem is ez a lényeg... Tegnap rákérdeztem, hogy ez a "1-2" napos javítás miért húzódik ennyi ideig, és mikor kapom vissza a kontrollert, amire egy hölgy vagy 10 percig kereste miről van szó (már több, mint egy hete átvették a csomagot), aztán azt mondta, hogy holnap (azaz ma) adják fel, és pénteke kapom meg. Erre ma megjelent a futár, sem egy email, telefon, sms, semmi, szóval ma visszakaptam majd 2 hét után, és rögtön feltűnt, hogy szar az L3 gomb, konkrétan nem kattan. Szóval szerintem használt alaplapot belevágták, aztán kész ennyi a javítás. Persze kivertem a cirkuszt, mert én egy jó kontrollert küldtem el, meglátjuk mi lesz belőle, mert a szervizt telefonon lehetetlen elérni, sosem veszik fel. Azért ez elég durva, hogy ezt meg merik csinálni, hogy ilyen állapotban küldik vissza a javított terméket. Ja, és természetesen munkalap nyema... Szóval most egy "kicsit" pipa vagyok.
-
Lackooo84
nagyúr
Látom itt senki nem szereti a basszust...
-
Lackooo84
nagyúr
Ajánlom a Telltale játékokat.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
danielgalaxy #152989 üzenetére
Ordas nagy kamuuuuuu.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
NeoExDeath #152728 üzenetére
A Doom-nál pont semmit nem okoz a SS mivel az pro támogatott játék, Fortnite szintúgy. Tehát ezeknél a címeknél teljesen mindegy, hogy be van kapcsolva, a SS vagy nincs...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #152702 üzenetére
Nem működik, írjátok meg nekik emailben, én már megtettem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
TazLeacher #151836 üzenetére
Te tévedésben vagy. A PSN indulásakor rögtön már lehetett magyar régiós accoutot csinálni, én csináltam is. Volt trófea támogatás, multi, minden kutya füle, csak magyar store nem volt, tehát digitális tartalmakat nem lehetett az accounttal vásárolni, de minden egyéb működött. Ezért is nem lehet migrálni, mert míg a MS esetében ott egyáltalán nem lehetett magyar régiót megadni a regisztrációkor, a PSN-en ez a lehetőség mindig is adott volt. A vásárlós részt aki akarta, megoldotta. Én is magyarral játszottam, UK, US, HK profilokkal vásároltam a tartalmakat. Ezzel nem volt gond, de mindig magyar zászló volt a nevem mellett a játékokban és a más régiós profilokon vásárolt tartalmak is vígan futottak a magyar accounttal.
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki, akinek van/volt Astro A20 fülese dobjon rám egy privit pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest