- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
fausto #243552 üzenetére
Tegnap jött. Az utolsó update valóban. Innentől se a Battlefield V-t, se a Battlefront 2-t nem fejlesztik tovább. Mert mindenki az új Battlefield játékra lett átcsoportosítva.
Elég gyenge update egyébként. Pár skin. És a Scarif pálya. Videók alapján ugyan annak tűnik mint a Battlefront 1-es pálya. Nem láttam még "élőben", mert tegnap nem dobott be rá a matchmaking Ráadásul hősök se kerültek be a Rogue One-ból.
Se Jyn, se Cassian.
-
.LnB
titán
válasz
belan #243538 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy itt ez a karantén time. Most aztán tényleg lenne idő még többet játszani, mint amennyit szoktam. És valamiért nincs kedvem ilyen nagyobb címeknek nekiállni. Elszüttyögök a Dirt Rally 2.0-val, Battlefront 2-vel, Uncharted 4-et is újra végigjátsszuk..
Az FFVII Remake is nagyon érdekel. Tuti, hogy jó. Mégse visz rá a lélek, hogy nekálljak. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #243531 üzenetére
Ez jó volt.
-
.LnB
titán
TLOU2 Téma. Spoileres lehet!
Annak ellenére, hogy itt mindenki azt állítja, hogy nem írt spoilereset. Már én is tudom, hogy miről van szó. És ez mégis az itt leírt kommenteknek köszönhető. ÚGY, hogy direkt el se olvasom őket, max az első mondatig jutok, vagy addig, ahol már leesik, hogy megint a TLOU2-ről van szó.
És bármilyen hihetetlen dolog ez pár egyszerűbb embernek. De néhányan tudunk következtetni a dolgokból, a félmondatokból. Akarva, akaratlanul is össze tudjuk tenni a képet. És már ennyiből is kiderült, hogy már megint a visszamaradott konzervatív emberek sírásáról van szó. Akik bizonyos dolgokon fennakadnak, mint ha még mindig a rohadt szocializmus korát élnénk. Mi jó páran nyitottan állunk a dolgokhoz, és nem ítélünk el műveket, dolgokat egy egy aspektusa miatt. Ezért előbb szeretném a művet egészében látni, megtapasztalni, hogy értékelést tudjak levonni, ne csak ömlengjek pár részlet láttán!
Sose vagyok híve a kommentek törlésének, a szólásszabadság korlátozásának. De páran képtelenek figyelembe venni forumtársaik többszöri kérését, szóval lassan elérjük/elértük azt a pontot ahol tényleg törölgetni kellene.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #243469 üzenetére
Lelkesedés? Valamit nagyon rosszul írhattam.
Ez pont olyan mint a Rage 2 esetében. Figyeltem az előzeteseket, vártam a megjelenést. Aztán most meg várom, hogy beessen 3-4 ezerre, mert annyit talán adnék érte.
Elég nagy az esély arra, hogy az első gameplay trailer után csak legyinteni fogok rá.
A mai cinematic trailer nem is érdekel nagyon. Cinematic trailert mindenki tud csinálni. De ha a gameplay megint azt az érzést fogja kelteni, hogy átskinezésről van szó, akkor meghagyom másoknak a játékot.Egyébként érdekes lesz ez az "áthajózás", kíváncsi vagyok mennyire osztják meg a játékot, a két földrész miatt.
-
.LnB
titán
Kíváncsi leszek erre az AC: Valhallára, hogy meg merik e csinálni komorra, borúsra. Egy olyan igazi, tökös, badass vikinges cuccnak. Vagy itt is választható lesz egy csinibaba aki ép most reppent ki a kozmetikából? Egy Lagertha fizimiskájú csajszit mondjuk tudnék értékelni.
Lehet, hogy ez lesz az első "újkori" Assassins Creed, aminek esélyt adok. Mert ez a setting az nálam nyerő. De ugyan így nyerő lett volna a Syndicate-é is, csak maga a játék volt gyenge.Egyébként meg simán el tudnám képzelni, hogy ezt a játékot egy Vikings - AC Crossover-ként csinálják meg. Az szerintem alapból sikeresebbé tenné. Nem tudom mennyi lehet a liszensz díja a History channel részéről. De biztos sokan bújnának a Travis Fimmel féle Ragnar bőrébe. Az AC fő sztorivonala meg simán elbírná ezt a "kis" változást, mert egy ideje úgy se foglalkozik vele az Ubisoft. Persze nem lesz Vikings crossover, nem azt akartam írni. Csak én jó ötletnek tartanám.
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #243428 üzenetére
Szerintem is előre felvett. Biztos előre lemeózta az Ubisoft a kész képet, nem ám rajzol egy 50cm-es lompost neki a végén.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #243424 üzenetére
-
.LnB
titán
Ez a csávó még mindig rajzolja az Assassins Creed-es képet!? O_O Hát ez kész!
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #243383 üzenetére
Bafffki!
Jó mondjuk a parasztkodás nem áll távol tőlem.
Azt eskü kipróbálom.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #243354 üzenetére
Na kész, léphetünk tovább: [kép]
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #243338 üzenetére
De most ennek mi értelme?! Annyira béna vergődésnek tűnik nekem ez. Mutassák be aztán kész, vagy ha húzni akarják a fanok agyát, akkor ötletesebben tegyék már. Simán lehet, hogy nem is lesz semmi trailer, csak egy kép.
Vagy a trailer előtt lesz egy 2 órás videó session ahogy összevágják a videót? -
.LnB
titán
válasz
ImACeltic #243332 üzenetére
Kezdeném a legmegbízhatóbbal:
ÉN.Jeffrey Grubb . És a közösségi médiában is terjed, de azokat itt és most nem tudom megnézni se, mert tiltva van. -
.LnB
titán
Június 4. PS5 bemutató.
Jelenleg még csak pletyka, de elég valódinak tűnik a dolog. Elég megbízható forrásokból származik. -
.LnB
titán
Assassins Creed live stream: [link]
Ez már vajon a gameplay?
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #243310 üzenetére
Ehh.. a nagyváros. Látod falun ilyen nincs. Tehénbőgés, madárcsicsergés, nagyon max egy egy Barátok közt spoiler esetleg, de azt meg úgy se nézem.
-
.LnB
titán
válasz
tboy93 #243300 üzenetére
Egyszer mentünk fel a párommal moziba, akkor még vonattal. Leült mellénk két kiscsaj, aztán elkezdtek beszélni arról a filmről, amire mi épp mentünk. Már pont spoileres részhez ért volna. Hirtelen úgy félbeszakítottam a csajszit, annyira megijedt, hogy felsikított.
Jót röhögtünk mind a négyen, nem volt kellemetlen vagy ilyesmi.
És ha már mozi, meg úgy is off. A Star Wars VIII-on amikor voltunk moziba, akkor meg így vezettem haza: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #243271 üzenetére
Ne csináld már! Beállítasz itt AC fannak.
Én csak a "hír közléséért" írtam be. Nem azért mert AC! Hivatalosan kijelentem, hogy nem szeretem még mindig az AC-ket, mert copy+paste uncsi mind!
Amúgy ha megcsinálják olyanra, hogy ha "ne adj isten" leülök vele játszani, akkor azt érezzem, hogy én vagyok Ragnar a Vikings sorozatból, akkor még talán lehet is rá esély, hogy érdekeljen.
Na de Ubisoft nextgen hw-ra fejleszt?! Azok sokszor aktuál gen-re se tudnak.szerk.: Amúgy meg Frodó jellemfejlődése azért nem volt akkora. Ő megmaradt annak a hétköznapi kis hobbitocskának.
Le kellett lőni a LOTR újranézést. Móriánál kiderült, hogy a picúr még kicsi ehhez.
-
.LnB
titán
Ma 14:00-tól új (PS5-ös) Assassins Creed játék bejelentés várható.
(ha lesz konkrétabb link, majd bedobom)Assassin's Creed: Ragnarok
-
.LnB
titán
Ezt figyeljétek!
Tegnap ezt írtam a Star Wars Battlefront II: Celebration Edition Upgrade-ről:
"Akkor adjanak kedvezményt, ha már ennyire elismerik ezt a "nagy" teljesítményemet. 10€-t adnék érte. Az se reális ár érte. De annyira vagyok hülye, hogy annyiért már megvegyem."
Erre ma: [link]
Köszi Szandi!
szerk.: Megpróbálok akkor még egyet: Jöhetne már EA Access-be a Fallen Order! Hátha bejön.
-
.LnB
titán
válasz
sxxorp #243228 üzenetére
"Ezekben a vezetésnek semmi köze ahhoz, ahogy egy igazi autót vezetni kell." Az oka, hogy Max (Verstappen) nem játszik vele, hogy köze sincsen az igazi autóhoz. Az iRacing már inkább hasonlít rá” - Lando Norris
Tudom, nem ilyen válaszra vártál. De hát ő azért scak ért hozzá.
-
.LnB
titán
A Final Fantasy VII Remake producere, még mindig nem tudja, hogy hány rész lesz:
"Producer Yoshinori Kitase then confirms that Square Enix still doesn't know how many parts the entire story will be split into. "We have a general idea of how the story will play out, but we haven’t decided exactly [how many parts], nor can we confirm anything. There’s speculation that it will be three parts, but we’re just doing things one step at a time."
Egy kicsit sántít ez nekem. -
.LnB
titán
264 új akcióra ébredtünk. [link]
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Kezdi a Playstation kicsit túlzásba vinni ezeket a "rátukmáló" email-eket. Korábban ez nem volt rájuk jellemző.
Star Wars Battlefront II-ben kaptam egy ezüst trophy-t. Ezüst járt ezért: "Win a match of Starfighter Assault." Nagy cucc..
Erre jön az email, hogy "hú látszik, hogy kezdesz Pro lenni, figyelmedbe ajánlanánk a Celebration Edition Upgrade pack-kot". Ami laza 7000 ft. (feloldja a skineket a játékba).
Azért ne má'... -
.LnB
titán
Nem jó írás lett?
Ez meg mi a tököm?! Ez a rohadt telefon, megvan már hónapok óta, de egyszerűen nem tudok rendesen írni vele. Swiftkey ide vagy oda.
marilllyo Azt akartam írni tegnap este, hogy nagyon jó írás lett. Kicsit futtában írtam, és nem olvastam vissza mielőtt elküldtem volna. Bocsánat!
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #243032 üzenetére
Nem Jó írás lett. És érdekelt is a játék kicsit. De meg nem vettem, és nem is fogom. Erre ott van nekem most a Battlefront 2 Starship módja.
És abban lehetek Vader, Luke, és Yoda (ami nagyon b*szó) hajójával.
(Kár, hogy ilyen kevesen hajlandóak, ilyen összeszedetten írni a játékokról)
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #242985 üzenetére
Ha már ilyen kívánságműsor van, akkor én egy normális írót kérnék nekik.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #242953 üzenetére
Bizakodásra ad okot, hogy gagyi photoshop munkának néz ki. Remélem az is.
-
.LnB
titán
Belenéztem a Kölcsönjátékos nyílvántartásba. És amikor megláttam egy bizonyos nick nevet, jót mosolyogtam itt magamba. Tudtam én, hogy létezik, és valós személy: [link]
Egyébként van még egy The Order példány valahol az éterben. Azt még én indítottam útjára.(#242928) Mezcal
Kíváncsi leszek nagyon, hogy ha egyszer végigjátszom majd, fogom e bánni, hogy ennyit vártam vele. -
.LnB
titán
válasz
RangerFox #242713 üzenetére
Hétvégén rendesen utána néztem ennek a Dreams-nek. Vagyis csak "rendesen". Eszméletlen jó dolognak tűnik. Láttam sok jó ötletet. De nem tudom, hogy ezek mennyire vannak befejezve, mennyire hosszúak, és ilyenek. Egy kicsit káosz ezt így youtube videók alapján megítélni. Szóval végül nem vettem meg, pedig nagyon meg akartam. De végül nem tudtam magam 100%-ig meggyőzni, hogy megéri.
-
.LnB
titán
Hétvégén kicsit besokalltam a Dirt Rally 2.0-tól. Ezért félretettem két napra.
És mivel a fiammal most néztük végig az összes Star Wars filmet, gondoltam megmutatom neki a Battlefront 2-t.
És én még mindig azt mondom, hogy a Battlefront 2 nem egy rossz játék. Főleg akkor ha azért mész be vele játszani, hogy egy kis Star Wars hangulatban legyen részed.
A picúr nyomására legtöbbet a Starfighter Assault játékmóddal kellett játszanom. És az is szórakoztató. A Galactic Assault még mindig olyan káosz szerű mint minden Battlefield játék, de azzal is el lehet lenni. Valahogy pont azt kapom ettől a játéktól, amit a Fallen Order-ben nem látok, az igazi Star Wars hangulatot. -
.LnB
titán
Ezt nézzétek, hogy világranglista hányadik helyet sikerült mennem!: [link]
És még így se hibátlan.De mára ez elég nekem.
-
.LnB
titán
Big in Japan akciók a store-ban.
261 leárazás van.
-
.LnB
titán
Ezt sajnos off-ba kell tennem. Elszomorít, hogy az új Trackmania (Nations), nem lett bejelentve konzolra. Sose voltam oda a Trackmania játékokért, de a Nations-t nagyon sokat nyomtam. És most július 1-jén jön az új, Uplay-re, és Epic Store-ra...
Miért?!
-
.LnB
titán
Nyomjad a Dirt-töt!
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #242454 üzenetére
Szegény kontrollert bántjátok, a saját bénaságotok miatt... tökciki!
Bár ez semmi. A munkatársam egy időbe, kb havonta küldte Watsup-on a szétvert 50k-s mechanikus billentyűzeteket.. Elképesztő látvány volt. Az egyik alkalommal, egy lavorba volt összeszedve a rage eredménye. Képzeljetek el egy alu házas mechanikus bill-t, ketté tépve mint a papírt... O_O'
Nekem az utolsó rage emlékem amikor periféria kapott, az valamikor a középsuliba volt. Osztálytársakkal elég keményen toltuk az Elasto Mania-t. És egyszer odacsaptam a (kb Tesco-s kategóriájú) billentyűzetemre. Amitől, elrepült valahova a szobámba, az "esc" billentyű. Pár napra rá muter pórszívózott, valami nagyon zörgött a csőben, "á mondom ez az escape-em volt".Betettem helyére egy másik bill-t, és problem solved. Azóta nem volt hasonló, mert mindenben jó vagyok, nem kell idegeskednem. (és szerény is persze)
-
.LnB
titán
válasz
Eliott #242314 üzenetére
Még jó, hogy ProEvo pont a napokban ontja magából a szerelmes leveleket a játékról.
Szóval elvileg megéri, de biztos lesz olcsóbb is.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
markknight #242231 üzenetére
PS4-re?
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #242219 üzenetére
Nem, én a sztoriba bízok. Vagyis ez nem is a legjobb kifejezés. De jelenleg nem veszem számításba. A technikai körítésnél fennakadok már.
A sztorin majd akkor ráérek rágódni amikor már tényleg játszom a játékkal.
A Battlefront 2 sztorija borzalom, nevetséges. Én azt a játékot azért hoztam fel, mert 1. megvan. 2. jól átadja az SW hangulatot. Ha kedvem támad egy kis SW-hez, akkor ahhoz nyúlhatok. Az se egy húdejó játék, de szerintem elég jól átadja a hangulatot.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #242179 üzenetére
Mondjuk ez jól hangzik. Mennyivel jobb lenne az Uncharted 4 is, ha nem rágná a szádba, hogy merre menj...
Bárcsak ez kikapcsolható lenne. Minden kapaszkodó ki van emelve például.
-
.LnB
titán
válasz
Rage47 #242173 üzenetére
Nem tudom, hogy meddig várok még az FFVII Remake-kel. Most még a Dirt Rally 2.0 bőven leköt. Közbe lassan pörög az Uncharted 4 is. Aztán érdekelne a Below, de nem tudom, még nem vettem meg. Ami tuti, az május 26-án a Minecraft Dungeons. Így lehet, hogy a Remake majd csak az után kerül sorra.
-
.LnB
titán
válasz
Rage47 #242170 üzenetére
Nálam ez a "helyén kell kezelni" nem működik. Ha valami szar, az szar.
(nem azt mondom, hogy a Fallen Order az, nem játszottam még vele) Nekem ez a játék egyszerűen nem tűnik késznek a videók alapján. A mozgásanimációktól rosszul vagyok. Ebben a játékban nem is balra fodrul a karakter, hanem balra teleportál. Na mind1, játszani fogok vele biztos, egyszer..valamikor. Ez 12k-t sem ér nekem a látottak alapján. Akkor már inkább megveszem a FFVII Remake-et.
-
.LnB
titán
A Star Wars Fallen Order időközben mennyire lett patchelve? Mostanában már eléggé hajlok a megvásárlása felé. De belenéztem előbb egy gameplay videóba, és hát 1 percen belül több dolog is zavar: [link] Mi az a grafikai bug? Vagy valami fehér bőrű oriás denevér teleportálgat ott? A másik, a srácok ott a háttérben mi a tökömet csinálnak? Nézik, ahogy leverik a társukat... A harmadik pedig a mozgás animációk..
Ez alapján még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább előveszem a Battlefront 2-t egy pár meccs erejéig ha Star Wars-hoz támadna kedvem.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #242052 üzenetére
Hát ne is mond.
Már nekiálltam azóta, azt olvastad? De már az elején annyira komplex volt, hogy megláttam, "á nekem egy ilyen mélységű cucchoz nincs kedvem most."
-
.LnB
titán
Petya kifelejti a képletből az egyéni ízlést. És ez nagy hiba, mert ez borít mindent.
Tételezzük fel, hogy általánosságban igaz, az az állítás, hogy ha minél több mindennel játszol, akkor az általános műveltséged nő. Csak ha kifelejtjük az egyéni ízlést ebből, akkor ez azt jelenti, hogy stílustól, minőségtől függetlenül mindennel játszol. Annak valójában semmi értelme. Vagy a másik véglet, hogy csak a jó játékokkal játszol, amik tényleg nagy mértékben növelik, formálják a ízlésedet. De ki mondja meg, hogy mik a jó játékok?Én előszeretettel hangoztatom is, hogy nyitott vagyok mindenre. Sok mindent kipróbálok, hogy tapasztalatot, új élményeket gyűjtsek. Én a Zelda miatt vettem is Switch-et.
Mégse vagyok hajlandó játszani egy rakat játékkal. És egy kimondott stílussal se, a horrorral. Petya pedig úgy írja mindezt, hogy minden évben képes több száz órákat tenni az aktuális COD-ba. Nem hiszem, hogy a COD elősegítené bármely gamer "műveltségét". De az ő ízlésének az jön be.
Te Tom nem játszol FF játékokkal. Alapvetően azt mondanám erre, hogy ez nagy hiba. De nincs az az ember aki engem horror játékokkal le tudna ültetni játszani. És te is nagy élményeket hagysz ki, és feltételezhetően én is.
Ettől függetlenül biztos van olyan, hogy általános gamer műveltség, és vannak alapművek. Talán már én is feszegettem ezt a témát korábban. De újra nem tenném. Szinte lehetetlen ezeket rendesen definiálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest