- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Nemrég tesztelték PHn ezt a TVt (LG 55UM7450PLA) Valaki használ ilyent? Vajon mennyire ok benne a HDR?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Kendek #217670 üzenetére
Elsőre asszonnyal játszottam végig.Hamar meghaltunk.Azóta platináztam, szóval láttam minden befejezést illetve lehetőséget.
Kb két hete a Detroit pörög.Lasan platina lesz az is.Most játszom végig negyedszer (plusz több fejezet újrázása is megvolt) és még mindig nem láttam benne mindent.Fantasztikus egy játék.Kara, Hank és Connor a kedvencem.Connorból most egy bunkó, arrogáns andoidot csináltam.Ennek ellenére így sem tudom nem kedvelni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Late Shift
Magyar feliratos, 890 forintért nagyon megéri.Konkrétan ez egy film, amit részben mi alakíthatunk a döntésink alapján.Négyszer játszottam végig, baromira tetszett. -
ProEvoFan
nagyúr
Új akciók a magyar storeban, de megint nimcs kint az összes.Mostanában nem írják ki rendesen.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zbundy #217203 üzenetére
Minap is olvastam egy felmérést, aszem az USA IGN oldal közvéleménykutatást végzett, ki mit vár el a ps5től.Főlényesen a visszafele kompatibilitás nyert.
Szerintem ez egy valós felhasználói igény. No meg itt van az új kihívó, a Stadia személyében, ami megintcsak elviheti a felhasználókat. Szóval miél több funkcióval el van látva a ps5, annál nagyobb lehet a felvevő bázis. -
ProEvoFan
nagyúr
Nincs olyan díj, hogy a világ legjobb játék főmenüje?Ok nincs, de én akkor is odaadom ezt a Detroitnak.Eszméletlen hangulatos a droid csajszi.Spoiler;
fájó szívvel a végén elengedtem, legyen csak szabad...hiányozni fog a további végigjátszásoknál... -
ProEvoFan
nagyúr
A magyar IGN adott 6.5 pontot a Fifara.Konkrétan le is írta, hogy az egész FUT felépítése a "vásárolj valós pénzért kártyákat" elvre épül, jobban, mint bármikor.Az általános vélekedés 8 ponttal díjazza a játékot.
A véleményem az, hogy a játékosoknak mér fel sem tűnik a szemét mikrotranzakció.Nekik ez már természetes... Akik a netet telekiabálják elégedetlenséggel, hangot adva a nemtetszésnek, na ők vannak kisebbségbe.
A gémer társadalom jelentős része benyelte ezt az egészet. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #217067 üzenetére
Gratulálok! Kiváló játék, szép platina.
Jövőre majd ps5ön toljuk a második részt:) -
ProEvoFan
nagyúr
A Detroit elég súlyos témát feszeget.Többen írtatok már, hogy szuper játék - pedig ez nem is játék, hanem a kőkemény jövő - amivel 100%ban egyetértek.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #216706 üzenetére
Attrettion (lehet rosszul írom a nevét) módban játszottam és ott külön szedi a pilot és a gép által irányított játékos killeket.Na szóval, a pilot gyilok mindig magas volt.
BFel nem tudok játszani.Nem megy a célzás.Nekem az mission impossible. Szóval embert válogatja.
-
ProEvoFan
nagyúr
Far Cry 5ben tudna valaki segíteni egy trófeában?
Három bármilyen missziót co-opban kell végigjátszanunk.
PSN nevem: ProEvoFan_hun -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Joker1977 #216150 üzenetére
Ha lego, akkor a legjobb kell nektek.Itt többen platináztuk a gyermekünkkel együtt játszva, osztott képernyőn.Csak ajánlani tudom, sokszor akciós magyar storeban.
Lego City Undercover
Itt tudod figyelemmel követni, mikor van akcióban.Ez egy hasznos oldal, mentsd el. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #216011 üzenetére
A GTSben van egyjátékos tartalom, de hosszútávon abban a tálalásban szerintem unalmas.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #215489 üzenetére
Ha magyar az account, akkor automatikusan magyar a játék.
Legalábbis nálam így volt. -
ProEvoFan
nagyúr
Samsung TVnél hol is kell beállítani azt, hogy a ps4 bekapcsolása a TVt is bekapcsolja?
-
ProEvoFan
nagyúr
Amúgy a nagyvilágban az MLB The Show 19 miatt már van olyan szintű sírás, mint anno a PES 2019nél?
Vagy mindenki kussol a The Last of Us Remastered miatt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Batyops #215252 üzenetére
Pontosan, a sony saját gyártású játékainak ebben rejlik az igazi ereje.Pénzelik, türelmesek és csak egy gépre koncentrálnak.A multiplatform játékoknál ez sohasem lesz meg.Persze vannak kivételek, lásd Witcher 3.
Ha a MSnél is így állna hozzá a saját játékaikhoz, akkor az erősebb xboxon ennél jóval brutálisabb látványt tudnának kisajtolni.De tudjuk már, ők más irányba mentek el. -
ProEvoFan
nagyúr
Héten megint ps+ játékok bejelentés.
Durva gyorsan megy az idő
Lehet ma este be is jelentik?!? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tboy93 #215050 üzenetére
psnprofils és a playstationthropies a te barátaid.Sok thropy guide van fent, ami igen hasznos tud lenni.
(#215047) markknight
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
S e t h #215010 üzenetére
STAR WARS Jedi Knight II Jedi Outcast
Aki megvette az legyen szíves írjon róla véleményt.
Nekem ez anno kimaradt, meg nem gyengén kivagyok éhezve egy jó kis SW játékra. -
ProEvoFan
nagyúr
Far Cry 5.
Van ez a trófea.ARCADE Competitor
Win 10 featured maps in Multiplayer (Arcade only).
Azt nagyon megköszönném ha valaki segítene a trófeábanElvileg online lobbyban, privát meccsen 1vs1ben meglehet csinálni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tudja valaki, hogy a psnprofils.com [link] milyen playstation felhasználókat mutat a statisztikájukban?Gondolom csak azokat, akik legalább egyszer megnézték a honlapon a statisztikájukat mert csak 3.6 millió profilt tart nyilván.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tuomas #214698 üzenetére
Szerintem egy új kedvcsináló videót kapunk, aminek a végén felvillan a megjelenési dátum.
Ja, és bejelentik a kövi havi ps+ játéknak az első részét....utána meg a magyar hivatalos playstation képviselet facebookon lehozza a hírt, hogy a második rész magyar felirattal fog megjelenni
Remek elmélet, ámen! -
ProEvoFan
nagyúr
Terminator: Resistance
Ez tényleg váratlan volt.
Örülünk Vincent? -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Mérföldkövet értek el a PlayStation 4 eladásai Amerikában [link]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
korte73 #214276 üzenetére
Tekken 7
De ha esetleg másik bunyós játék is ok, akkor az Injustice 2. -
ProEvoFan
nagyúr
Yoku's Island Express
Ez a játék fantasztikus!Tele van remek ötlettel.Platform-flipper keverék.Érdekesen keveri a kettő stílust, méghozzá hibátlanul.Aranyos kis bogarat irányítunk, aki postás.A játéknak van egy bájos hangulata, ami miatt alig tudtam abbahagyni.A zenéje baromira adja.
Még a témát is megvettem, amihez sajnos nincs zene.
Van demó, próbáljátok ki!
Itt meg egy remek magyar teszt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#92557568 #213778 üzenetére
Nagyon más lesz ez, mint amit megszoktunk.
Pont ezért érdemes adni neki egy esélyt.
A többieknek meg ott van az AC, FC sorozat, na meg a COD.Amúgy ezekkel a játékokkal sincs semmi problémám.Sőt.
Szóval nem sírni, hanem örülni, hogy valaki mer újítani és nem a megszokott sémákat kapjuk meg, ami úgy is tucatjával van már a piacon. -
ProEvoFan
nagyúr
PlayStation Store’s ‘Big in Japan’ discounts kicks off today Nálunk is elindult.
-
ProEvoFan
nagyúr
A PS4 inicializálása után remélem visszatudok lépni a három családi, elsődlegesre állított profillal....
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez a játék most került a radaromra.
Blasphemous
Baromira tetszik.Remélem nem lesz olyan brutál nehéz, mint pl a DS. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #213408 üzenetére
Igen, még az eredeti van benne.
Azt nem értem, hogy mit segít a PS4 inicializálása ha a többi játékkal nincs probléma.
Amúgy "Szandráék" látják azt ha az inicializálást elvégzem vagy sem?#213391) .LnB
"B betűvel" kezdődött a hölgy neve. -
ProEvoFan
nagyúr
Vettem egy játékot storeba. Indulás után lefagy a CE 348780 hibakóddal.
Support felhív.Pénzvisszafizetés nincs, amíg nem lesz meg a PS4 inicializálása.
Ja persze.Töröljek le 800GBot.Inkább bukom az ezrest.Így jártam, bár a jó kis retro lövöldözős játékot azért sajnálom.Majd kövi frissítésnél újra megpróbálom feltelepíteni. -
ProEvoFan
nagyúr
A Way Out platina pipa.Ez tényleg fasza kis játék lett.
100% co op móka.A vége nagyon genyó.Pontosabban a miértje
...aki játszott vele, az tudja miről beszélek.
A begyűjthető trófeák jópofák.Ami szokatlan, hogy semelyik trófea nem tartozik a sztorihoz, viszont annál ötletesebb.Kedvencem mikor a baseball ütőt tartogató csajszival kell beszélni.Hasonló trófeákat minden játékba!
-
ProEvoFan
nagyúr
PS store top20 augusztus.
GTA V továbbra is wtf?
A lista tele van óriási leárazást kapott játékkal. -
ProEvoFan
nagyúr
Yoku's Island Express
Tudtok ajánlani ehhez hasonló magas minőségi indie platform, shooter, arcade játékokat?
Dead Cells és társai brutál nehézséggel rendelkezők kilőve. -
ProEvoFan
nagyúr
Már leadtam itthon a rendelést.
Jövő karácsonyra ps5+pénztárcám barátja 4Ks TV. A kettő ne legyen több mint 350K. -
ProEvoFan
nagyúr
Áh, a hó végi kedvenc témám.
Holnap ps+ játékok bejelentés.
Na mi lesz az? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis #211591 üzenetére
Ugye?Remek hangulat, még jobb atmoszféra, mindez magyar felirattal és meglepően jó történettel.
A 100% trófeához (nem a platinához) csak két dlc kell, ami annyiba kerül, mint most akcióban a season pass.
Idén jön hozzá a "nagy" patch, ami sokmindent megváltoztat benne.Lásd PCn, ott már élesedett.
Ja, nemsokára (2019 december?) egy önállóan futtatható kiegészítő is elérhető lesz PS4en is, ami PCn szintén pörög már és állítólag fasza lett.
Ha platinázni szeretnéd, akkor azonnal lépj be egy klánba.
Itt a topikjában sok hasznos dolgot találsz. -
ProEvoFan
nagyúr
Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax
Ismeri valaki ezt a játékot?Ha igen akkor légyszi írjon róla pár mondatot.Köszi!
Valami jó kis lövöldözős játékot keresek.Ezen megakadt a szemem. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
gyuromoj #211465 üzenetére
100% trófeával 106 óra volt a komplett játék.
A skorpiós trófeánál lehet nem a megfelelőt nyírtad ki.Itt van a guide hozzá.
Pár napig még inde játékokkal nyomom.
Storm Boy, Lara Croft Go, Trine 3 meg keresek még valami zúzós lövöldét.Ha végeztem ezekkel, akkor jön a Far Cry 5. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
S e t h #211408 üzenetére
Én ma fejeztem be az AC Origins két nagy DLCjét.
Nem rossz, főleg a Curse of the Pharaohs.Itt megjegyezném, hogy a sok tennivaló mellé kevés trófeát sikerült beletenni a játékba.A story és a max lvl után (így meg is lett mind a hat trófea) nem maradt motiváció a sok kérdőjel felfedezésére.Ezek a kérdőjelek ugyan azt takarják, mint az alapjáték 100+ kérdőjelei... szóval kicsit unalomba fulladtam a végére, de panaszra semmi okom, mert az egyiptomi atmoszféra mindvégig kiváló volt.
Jövőre jöhet az Odyssey. -
ProEvoFan
nagyúr
Gamescomon a Wreckfestről nem volt semmi hír? Videó? Demó?Akármi? 27.én jelenik meg, de a marketing gépezet az halott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest