Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz front3r #111251 üzenetére

    Milyen szerverekért? A multi játékok saját szervereken futnak. A digitális játékok pedig, tekintve h ugyanannyiba kerülnek alapáron akciók nélkül, mint a lemezesek (amire rájön a szállítás, kiadó, eladó stb sápja, míg a digitnél csak a szerverkötlség van) szintén nem indokolt. Pusztán arról van szó, h megtehetik h pénzt kérnek érte.

    Én egyébként nem bánom, még ps+ indulása óta megvan az előfizetésdem, úgyh ps4en nem is multizom csak félévente 1-1 napot kb :D Mondjuk én szeretem az indie címeket, az aaakat meg ami érdekel már úgyis megvettem, kijátszottam.

    (#111252) ithuriel Szép és jó az utolsó bekezdésed, s igazad is lenne ha nem lenne készpénztartalékuk :D Tekintve h az exklúzív címeik kb mind profitábilisek, így plusz pénzt azokba se kell forgatni. Ettől függetlenül nem baj ha termelik a pénzt, főleg h az utóbbi években a ps részleg volt az egyetlen, ami nem veszteséget termelt, szemben a tv, eszközpiac nagyjával - Vaio volt, nincs pl... (talán még a filmes részleg is veszteséges volt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák