- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Ti amúgy a jelenlegi pályákat ismeritek?
Úgy értem nagyjából annyira, mint Erangelt?
Nekem Sanhok, Miramar, Erangel, Karakin megvan vagy megvolt, amióta módosítottak rajta azóta ott is nézegetnem kell a mapot. Házakkal sokszor bajban vagyok belülről...
Hogy őszinte legyek erősen gondolkodnom kell már a felsoroláson is.
Deston pl teljesen vakvágány a nagyvárosokat tekintve, kerülöm őket. -
ЯΞD
senior tag
válasz
Don.Corleone #29696 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Zombi mód jött csak tudtommal.
-
saen
Topikgazda
válasz
Nekem nem rémlik.
-
Don.Corleone
aktív tag
Srácok, nem úgy volt hogy jön egy új map októberben? Vagy én emlékeznék rosszul?
-
Grave_444
nagyúr
Mindig az a fránya 2. hely.
-
saen
Topikgazda
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom #29689 üzenetére
[link] pedig be is volt linkelve, nem csak úgy dobálóztunk azzal, hogy ramra nagyon érzékeny
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Aprósólyom #29689 üzenetére
Nem gondolnám, hogy 3600MHz CL16 gond lenne.
Ezt a teljes képernyős módot kipróbálom, a kezdetek óta úgy futtatom. Így driverben is be kell hozzá állítani a G-syncet. -
Aprósólyom
addikt
Nem tudom mióta vagy miért, de "Full screen" módban nem hajtja ki a GPU-m (~60% GPU load körül) és néha 60-70-90fps-re is beesett a 120fps limitről. Áttettem "borderless" módba és most már kihajtja a GPU-t rendesen.
Ez most csak nálam valami galiba vagy nálatok is ilyen? Mintha csak mától kezdte volna ezt csinálni...#29682 Grave_444 Igaza volt korábban egy hozzászólónak, hogy memóriára is érzékeny a PUBG (gyanúm szerint nem csak latency-re hanem bizonyos alkalmakkor sávszélességre is-is) de a pálya pozíciójától is függ, hogy mikor mi, mert valahol RAM szenzitív valahol CPU 1T valahol meg GPU... már amennyire megfigyeltem, mert már meguntam konkrétan benchmarkolni...
RAM időzítéseken szűkítettél vagy gyári XMP-n fut? -
Kiskutya
veterán
válasz
Don.Corleone #29687 üzenetére
Igen azt én is észrevettem ha elkezd beesni az fps tuti vakaki van a közelbe.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Kiskutya #29684 üzenetére
Én megfigyeltem, és mondhatni ez eddig jönni is látszik, hogy átlagban 150-180 fps-em van, de ha beesik 100 alá, mondjuk erangelen pochinkiben akár 60-ra, akkor mindig van ellenség a közelben. De volt hogy oda ugrottam egyedül és vígan megvolt a 120+ fps. Persze ez cimborámnak cumi akinek 80-90-ről esik be mondjuk 20-ra és számára esélytelen játszani... mondjuk nekem a vga régebbi 1070 van de bőven tudja a proci végett amit kell.
-
Kiskutya
veterán
válasz
osztszoroz #29685 üzenetére
Hát nem volt őszinte a mosolya!
-
osztszoroz
aktív tag
[link] A Fulton Surface-to-Air Recovery System egy skyhook segítségével mentett embereket anélkül, hogy le kellett volna szállnia a géppel az 1950-es években.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
osztszoroz #29681 üzenetére
Nekem a fő problémám, hogy nem tudja a kártyát 60-70% felett használni akárhogy állítom be. Kb szintenként lépkedtem felfele, de egy 1660S sem ment 100%-on, most a 3070 sem.
Nem is értem, pedig 12400 azért máshol, normális játékokban simán kihajtja.
12600KF lesz a következő, de nem számítok előrelépésre ilyen téren.
Azért jó, hogy malmozik a kártya, nagy városokban leesik 50% alá a kihasználtság és emiatt az FPS is beesik 100 alá, ami miatt laggol az egész. Amikor emiatt lőnek le külön élmény. Azt észrevettem, ha játék indítás előtt ment a torrent, utána katasztrófa, kell egy újraindítás. Máshol semmi gond. Érdekes egy game az egyszer biztos.4/8 10. gen proci és egy RTX 3050 bőven elégnek kéne lenni hozzá FHD-n a 144Hz-hez szerintem, ha normálisan meg van írva. Nem maxon persze, én is very lowon használom, csak élsimítás és textúrák high.
Kb a Warzone magas grafikán úgy fut, mint ez szinte minimumon.
-
osztszoroz
aktív tag
szintén katasztrófális lett nálam is néhány hete már...lassan használhatatlan, játszhatatlan a gém...ma lazán bringázgatok Erangelen, jön a lag, network error ,mire visszatérek, már lootolnak kifelé...gatya..Ha a követést kikapcsolgatom még ugrás előtt,kicsit javul legalább földet érésig a helyzet.
( visszaolvasva biztos gyenge az i5 , 6300hq , de eddig hogy ment gond nélkül ? )
-
ЯΞD
senior tag
Nekem fixálva van 150fps-re. És mégis játék közben 20 másodpercenként be laggol de nagyon az fps- is leesik. a Gpu és Cpu-n nem látszik, hogy változna valami... így azt sem tudom miben keressem a megoldást. (hőmérsékletek 50fok alatt vannak)
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Grave_444 #29674 üzenetére
Én a 4/4-ről váltottam tavaly, azzal bőven tudtam hosszú éveken át kényelmesen játszani, aztán egyszer csak egy patch kb. játszhatatlanná tenne. Most a 8/8 vgan viszi, kellene persze egy gpu update mert bőven van a prociban, de amondó vagyok a 6/12 vagy 8/8 már alap, bármihez is kellene.
-
Grave_444
nagyúr
4/8-as proci alatt manapság már nem lehet gamelni, de az is kevés tud lenni.
6/6 I5 még elmegy, de 6/12 szinte alapvető követelmény már.Benne lehet persze szoftveres gond is a pakliban.
Megjelenéskor lehet elég volt ez a gép is, emlékeim szerint gyengébbel kezdtem.A kérdésre a válasz pedig, hogy nem, a 1060-ban is sok helyen simán hagy a 7600.
-
Pocee
senior tag
Cimborám is lagokkal küzd már fél éve.
Leszállás után baromi nagy 5-6 sec fagyás,néha ki is craschel,füstbe vagy csatába leesik az FPS 120ról egyre,elvitte szerelőhöz a gépet,alaplap kivételével mindent tesztelt cserealkatrésszel és nem jött rá,szerinte a videokártya slot rossz,mert tett bele rtx 3060-t és azzal is csak 120 volt a maxfps.es ugyan úgy laggolt. -
PeL
addikt
Kezdésnek mérnék egy SSD sebességet mondjuk CrystalDiskMark -al. Ha itt nagyon alacsony a mért sebesség, akkor valami gebasz van a rendszerrel.
-
Land
veterán
válasz
Kiskutya #29656 üzenetére
Vírusírtót (Avast) nem szeretné kikapcsolni. Kívételként hozzá van adva a játék és a tűzfalhoz is. Biost nem bántjuk, többi napra kész.
Eső táncot, illetve a szoba maghatározott színre való kifestését még nem próbáltuk.
Ez ilyen. "Esport ready".
Neten sem találtam még egyéb ötletet. Arra gondoltam még, hogy valamelyik config fájlban kell matatni, de miért kellene? Fura az egész. -
Land
veterán
Sziasztok!
Egyik csapattársunk problémáját próbálom megoldani.
Egy Intel I5 9400F processzoros gépe van, a játék M.2-es SSD van.
A probléma: Meccsből kilépés után (meghalunk és kilépünk vagy nyerünk és kilépünk) a lobby nagyon sokáig tölt neki. Ha még megy a visszaszámlálás a meccs kezdetéig a pályán és akkor lép ki, akkor még gyors. Már többször újrarakta a steamet és a játékot is, de nem oldotta meg a poblémát. A többieknek ilyen problémája nincs, pedig van közöttünk olyan, akinek sima HDD-n van a játék. Neki persze később tölt be az adott pálya, de ez normális.
Van ötlet mit kellene csinálnia? Köszi! -
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #29652 üzenetére
Skyrim nálam is 118GB-ot foglal jelenleg
Azon kívül CS pörög főleg, mással nem nagyon játszom mostanában, hiába van még +5-6 játék feltelepítve. A PUBG-t nincs ingerem visszarakni, mert valszeg ugyanúgy kiégnék pár lejátszott kör után mint mielőtt letöröltem, pláne hogy teljesen elszoktam a játéktól.
-
Grave_444
nagyúr
PUBG alap, ahogy a Cod2 is.
Warzone csak van, BFII néha, többi single player kijátzási sorrendben. GOW szinkron miatt 2. kört futja, Skyrim örök klasszikus 2012-ből.
Moddolva ~130GB... AC Originstől kezdve kimaradt, előző részek végigpörgetve.Most váltottam 1TB-os SSD-re.
Nem fértem el a felén.
Barátokkal vagy akár solo/random is ugyanúgy leköt ez a játék szerencsére.
Közel a 3700 óra, nem semmi. Cod2 ennél valamivel több, de majdnem dupla annyi év alatt. Igaz nem összehasonlítható a játék, anno még az X-Fire mérte az óraszámot.Néha eszembe jut eladtam a "gamer gépem" és vettem egy netezős laptopot, amikor külföldön dolgoztam. Amikor hazajöttem válaszotttam, hogy BF V vagy PUBG.
Nem bántam meg, Battlefield pár száz óra alatt teljesen kiégetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest