Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pendre54
üzenetére
Nálam is az lett a megoldás, hogy az összefoglalóban írtak alapján legyalultam a játékot, majd újra raktam, és egy-két kör után úgy néz ki, hogy helyreállt a világ rendje, szépen fut a játék.
A korábbi beállításokat is sikerült újra belőnöm, egyet viszont nem találok. Én alapból az MSI AB-vel íratok ki mindent játékok közben, így feleslegesnek tartom, a játék beépített monitorozását.
Na, ezt szeretném kikapcsolni, kérdezem hogy, ezt az opciót hol találom, és milyen név alatt? -
niof
veterán
válasz
perecKING
üzenetére
Mikor? Amikor bedroppolt, vagy átlagban? De végül is mindegy, leírom mindet. Az említett motorcsónakázós dropnál 25-öt írt a Steam számlálója (valamiért egy ideje az Afterburner (+Riva Tuner) használatakor kifagyogatott a játék, így visszatértem a Steam megoldásához, ezzel jó, csak nem olyan pontos és informatív).
A minimumom olyan 100 körül van, a max. meg néha 270 is, de ez erősen függ attól, hogy melyik pályán vagyok, és ott hol. Ha valamit sikerül elcseszniük, akkor akár 50-60 is lehet az alja, de akkor hanyagolni szoktam a játékot pár napra/egy hétre, hátha peccselik. Helyre szokott jönni. De ezek a minimumok olyan hektikus helyeken vannak, ami a játék kezdete óta kritikus helynek számít. Erangelen mindig kevesebb fps-em volt olyan részeken, ahol panelházak vannak (Yasnaya, Georgopol, suli apartmanok). Vikendi-n szerintem 10-20%-al kevesebb az átlag fps-em, mint a többi pályán, részben ezért is nem szeretem. Miramar a legstabilabb, szerintem ott 150 körül van az átlag. Valószínűleg azért, mert nincs tele fűvel, meg bokrokkal, mint a többi pálya. De ez csak tipp.
Azt még hozzátenném, hogy nem mérem fanatikus módjára az fps adatokat, tehát ezek olyan számok, hogy amikor ránézek egy-egy meccs közben, ezeket látom. Meg esetleg akkor nézek oda, ha érződik, hogy valami nem OK.
A monitorom 144Hz-es. -
PeL
addikt
Még mindig fel akarja rakni a wellbia anti-cheatet is a BattleEye és a Zakhynthos mellé a játék?
-
niof
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Hmmm... Érdekes. Passz. Arra az anomáliára emlékeztet, hogy haveromnál meg a teszt szerver nem frissül, és fogalmunk sincs, hogy miért. Minden hülyeséget kipróbáltunk már, amit találtunk, minden játéka frissül is rendben, kivéve a PUBG teszt szerót. ¯\_(ツ)_/¯
Ez is ilyen ehhh... ლ(ಠ_ಠ ლ) (凸ಠ益ಠ)凸 -
-
pigatt
őstag
Nálam valamiért a házakban a szőnyegek textúrák nem töltenek be rendesen és full mosottak, de csak azok.

-
perecKING
senior tag
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
6900xt + 5900x
A legutobbi error utan atlag 200+ fps ben voltam 300on volt limitalva a max. Legrosszabb esetben beesett 140-re.
Tegnap miramaron motoroztam 2percig es alig volt meg a 140fps es atlagban volt 100. Mind ez 240hz es monitoron 1080p verylow-on elfogathatatlan okadek.
Nyilvan sokszor van 300fps-em de nem fixen szoval akkor ne hazudjuk azt hogy 300 fps van mert leginkabb a minimum fps-ek szamitanak.
Akcio kozben 10ember ugrik miltara es az egesz egy jatszhatatlan szar 70fps-el.
Ha nem limitalom nekem felugrik neha 3000-4000 koze mikor tolt akkor ezzzel szamoljak atlag fps-t?
-
kigyi_23
addikt
válasz
scabi78
üzenetére
A hangot meg tudom erősíteni olyan volt mint, ha a domb másik oldalán lenne és közben teljesen üres volt amikor átmásztunk és csak jóval távolabb láttunk harcot. Ez hangtompítóval ellátott skuló volt. Viszont az iránya az pontosan megbecsülhető volt. Gondolom majd javítják ez fel fog tűnni másnak is.
-
niof
veterán
Na, hát amilyen hozzászólások itt vannak, kénytelen leszek megnézni, hogy mi a helyzet!
Az, hogy hol ennyi, hol annyi az fps, egy dolog. Nagyobb patch-ek után Yasnaya-ban szinte mindig más lett pl. a panelok szobáinak belseje (tapéta, parketta), ezért én már rég gyanítom, hogy több szettet cserélgetnek. Ezt alátámasztja, hogy egy-egy nagyobb patch után rendszeresen visszatérnek ezer éve javított hibák is (pl. csak egy irányból átlőhető drótkerítés).
A hang viszont gáz, ha így van... -
JanR
addikt
válasz
scabi78
üzenetére
A hangokhoz BIZTOS, hogy hozzányúltak. Az M24-nél vettem először észre és utána figyeltem fel rá.
Én pont azt vettem észre, hogy pontosabb. Sokkal jobban be tudom határolni, hogy honnan lőnek.FPS témára meg: Nekem is vacakolt, bár nekem a gépem miatt. Frissítettem a vga driverem és nem, hogy kevesebb, hanem több fps-em lett ugyan azokban a szituciókban (rtx3080).
-
scabi78
senior tag
Csak nekem tűnik úgy hogy a hanghoz is hozzanyultak? Hallom a lövéseket, olyan mintha nagyon közel lenne, kb a domb mögött, aztán kiderul hogy 500 méterre van az ellen.
-
kisza25
félisten
sziasztok, létezik, hogy leszedtem 39GB-ot és most 43GB -ot frissít a játék?

mekkora jelenleg a játék? -
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
Pedig sajnos igaza van, mert nálam is eddig, a profilomban látható cuccokkal, stabilan megvolt a rögzített, fix 142 fps, most viszont egyrészt iszonyatos laggolás van, plusz bónuszként, átlagban mínusz15 -20 fps van. Nagyon ritka volt meccsenként, hogy legalább 1 percig stabilan 140 körüli fps-em legyen.
-
perecKING
senior tag
nagy szar nincs fps hala az update-nek
varosban egy vicc very low-on nincs 100fps akcio kozben -
kigyi_23
addikt
Nem tudom nálam az utóbbi pár hétben gyakran előfordult, hogy hiába lőttem valakire és láttam akár a lövedék útját és nem adta be, de most sebészi pontossággal osztottam a fejeseket ugyanazzal a megszokott mozdulattal ahogy régebben is. Lehet nálam volt a hiba eddig, de most nem jelentkezett. Találatok testre is rendben voltak. Én ezekre gondoltam.
-
DiszNóÓl
senior tag
meg is haltak a szerverek
-
niof
veterán
Hát igen. Elég csak visszanézni akár Dearsomeone régi videóit, vagy valamelyik PUBG YouTube csatornán fordított időrendben megnézni a vicces összefoglalókat. Bődületes fejlődés ment azért végbe, pláne az EA-hez képest! Persze nem lett tökéletes, de azért annyira nem is rossz.
Pl:
[link]
-
scabi78
senior tag
válasz
chrisnagy13
üzenetére
2019-es beállítás. Azóta -20 fps a frissítéseknek köszönhetően

-
Don.Corleone
aktív tag
köszi szépen srácok, amint újra zöld a lámpa, rá is nézek az írottakra!
-
chrisnagy13
senior tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
WackyJackynek van egy egész jól kiegyensúlyozott beállítása, ahol a VGA se malmozik.
-
JanR
addikt
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Amennyire lehet en ultra beallitasokkal operalok. Nem szeretem ha egy jatek csunya
Mondjuk meg van a hatranya, de akkor is.FOV: 94
Renderscale: 120Es most nem tudom megnezni, hogy mi nincs ultran. De szerintem egyedul a fust ami le van huzba, meg a post processing. A tobbi tuti ultra.
Nono76: Na igen, az anticheat. Remelem jo lesz, de nem ugy, hogy a jelenlegi fps-t eloszthatjuk 2-vel. Azert naiv nem vagyok, tul sokat nem varok tole, mert minden evben bejelentenek valami vilagmegvalto csalasdetektort.
-
Nono76
tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Grafika minden very low, ekkor akad a legkevésbé a játék. textúrát lehet feljebb rakni hogy ne legyen olyan okádék, én spec mediumon használom. Élsimítás igény szerint, sharpen szintén. fov 100, render scale 100. A render scale csúszka sajnos rosszul működik, mert ha elhúzod, majd vissza teszed 100-ra, akkor nem pont 100-ra állítja ezért homályos lesz a kép. Bele kell kattintani a szám mezőbe és begépelni, akkor jó lesz.
Most két nap pihi amíg átálnak a szerverek a free to playre. Tegnap 7kor már jött a kliensre egy 9 gigás patch.
A dronós kempeléstől nem tartok, mivel a drón egy elsődleges fegyver helyét foglalja el, nem gondolnám hogy ezért sokan majd egy fegyverrel rohangálnak. A 3d pingelés jól néz ki, de egyszer ezt már kivették, pont a játékosok kérésére, mivel így elveszi a kommunikáció lényegét. Én nem raktam volna bele, mert ez nem az a játék. Rankedben továbbra sem lesz 3d ping rendszer.
A játék szerintem nem lesz optimalizáltabb ezzel a patchel sem, talán ha a csalásszűrő progikon változtatnak valami, mert most vagy 3 is fut játék közbe, gondolom az eléggé eszi a gépet. -
niof
veterán
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Én pár hete raktam fel képeket az én beállításaimról. Pár oldalt visszapörgetsz, és meglesz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Minden very low, sharpen on, élsimítás és a textúra high.
Screen scale 100%, tehát a többi alapon van, 103 fov.
-
Don.Corleone
aktív tag
Ha már szóba került, kinek mi az ideális grafikai beállítás? Volt egy egész jól eltalált beállításom, de sajnos nem mentettem le és egy ideje az nvidia optimalizálta a játékot. Bár ahogy nézem, szerdáig pihenő, de utána erre ráfeküdné, hátha ez az "optimalizálás" viszi olyan irányba, hogy vikendin élvezhetetlen.
-
scabi78
senior tag
12-ig, szerdáig nem indul el a pubg? Valaki meg tudja ezt erősíteni vagy cáfolni?
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Drón totál hülyeség, kempelést promózzák vele kb., így is van elég házban üldögélő játékos, most majd még több lesz. Ráadásul az hogy a drónból fel lehet jelölni a pontos pozícióját az enemyknek, az egyenesen röhejessé teszi. Az élesztés nem rossz ötlet, más BR-ekben is elég jó dolognak tartom (szubjektív, tudom), hogy kaphatsz második esélyt már persze ha van lehetőség élesztésre. Tényleg jó hogy foglalkoznak vele, abban az esetben ha nem barmolják szét a játékot.
-
JanR
addikt
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
Nyílvan, de ez már a motor "hibája". Nincs olyan vas, ami ennyi különböző adatot be tuda töltetni fps veszteség nélkül. Ez akármelyik játékra vonatkozik amúgy. A pubg is x emberig nem produkál semmit, csak ha sok ember van kis helyen, akkor jönnek az fps droppok, vagy valami textura hiba ia okozhatja még.
-
JanR
addikt
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
Nem kell ekkora vas a 200+ fps-hez.
Nekem 11700k, 3080 es 3200-as ramjain vannak, de ultran van majdnem minden es igy van ~ 260 fps 1080p-be. Ha lejebb veszi az ember a texturak es egyebb beallitasokat, akkor ez a szam jocskan emelhezo. Spanomnak 3060-al van 200+ fps-e ugyan igy 1080p-be es azt hiszem 10400f-je van. -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
az a baj, hogy valamit egyszer megcsinálnak aztán utána visszajön megint ugyan az a hiba.. ads bug is már lassan egy hónapja benn van, talán holnap javítják. optimalizáláshoz szerintem másik motor kéne
bár egy 12900k+3080+ 4000mhz körüli rammal már lehet 200-300 fps között rankeden
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Detto így vagyok vele. Így 1800 óra felett engem sokkal jobban bosszantanak az fps dropok, optimalizálatlanság, pl. pecado aréna felett található részen a 20 fps, az egy bermuda háromszög, de lehetne sorolni vikendin is ezeket a részeket, múltkor pl. erangelen futottam fel a lépcsőn és beestem a pincébe, vagy hát valami oltári bugba, alg bírtam "kimászni".
nem értem miért nem lehet az optimalizálást végre rendbe tenni.A mortar szerintem teljesen felesleges, haverokkal szoktuk egymást szívatni, ha olyan a kör és a madár sem jár épp felénk.. Viszont a bringa az pazar újítás.
Nekem az újjáéledés tetszik, ez szerintem egy remek húzás volt, bármilyen early halál ér, akkor kapsz még egy sanszot, de ezt miért nem vezetik be a többi mapon?
Az tetszik, hogy még mindig van benne ráció és még mindig nincs alternatíva, amire a szabadidőmet szánnám.
-
niof
veterán
Öjha!
[link]
Nem is rémlik, hogy valaha lett volna közel hasonló időtartamú leállás! Ez most vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz. Még megtippelni sem merem...
-
niof
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
A legtöbb dolog nem nagyon mozgat, egyedül erre az EMT gear-re leszek kíváncsi. Viszont a leírásból az kapásból felk*rt, hogy minimum 3 bindelésemet kell majd újra beállítani, mert szinte biztos vagyok benne, hogy az új funkciók felül fogják írni a régieket, és nem veszik figyelembe, hogy ha valami már neked be van állítva egy adott billentyűre. Pl. így kapásból a scroll click nálam a hasalás, a vessző meg az energy drink dedikált gombja.
Szóval, biztos vagyok benne, hogy az egészet át kell majd nézni megint, hogy ne játék közben érjen majd meglepetés...
Mondjuk a tréning mód fejlesztései nem hangzanak rosszul, de azt meg egy-egy update megnézi az ember, aztán sanyi... -
saen
Topikgazda
válasz
hegegabi80
üzenetére
Skinek ettől függetlenül népszerűek és sok pénzt hoznak a konyhára. Érthető, hogy miért csinálják...
Az új feature-ök helyett tényleg fontosabb lenne a bug javítás, netkód javítás illetve a csalók elleni harc. Viszont a mai piacon nem lehet megtenni, hogy semmi újdonságot ne hozzanak be. Emberek vágynak erre is...
-
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Én is adom a véleményedet.
Nekem még skin-em sincs, abszolút nem érdekel. Amikor még kezdtem sokat irkáltak a láda nyitogatásokról meg kulcsokról, azt se tudtam miről beszélnek, hmm itt akkor most nem az a lényeg hogy túléljük a kört és minél több embert lelőjünk? Ehhez minek a skin? Attól nem fogok tudni jobban és pontosabban lőni.
Az a lényeg, hogy a játékélmény jó legyen, ne akadozzon a gépen, tehát jól legyen optimalizálva, minél kevesebb bug legyen. Még a sok rengeteg fegyver sem létfontosságú számomra. -
Grave_444
nagyúr
Nem tudom eldönteni ezekről az újdonságokról, hogy mennyire hasznosak.
Mortar például teljesen felesleges, ez a drón is elég furcsa. A map módosítások jól jönnek szerintem, de ennyire kibővíteni a palettát szerintem hülyeség. Lásd az újjáéledést Taegon, repülést, ejtőernyőket, szétlőhető loot autókat (na jó, ezt szeretem)...Én inkább az a régimódi játékos vagyok, elég lett volna az eredeti felállás map, fegyver módosításokkal, nem kellene ennyi plusz feature. A skinek is sok embert mozgatnak, nekem van egy szettem, azontúl nem érdekel. A jelenlegi menürendszert is elég volt megszoknom.

Az egyébként tetszik, hogy foglalkoznak vele, bár lehetne több időt fordítani az optimalizálásra és hatékonyabban kiszedni a csalókat, bugokat.
Nektek mi a véleményetek?
-
saen
Topikgazda
-
-
Jó egészségben és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden kedves topiktársnak
Reméljük nem lesz olyan rossz ez a FTP 22-es év 
-
nyamsas
aktív tag
PUBG Special Commemorative Pack, ezt kapják azok, akik megvették a játékot már. Ezt tartalmaza majd:
- BATTLEGROUNDS Plus
- Costume skin set: - Battle-hardened Legacy Corset
- Battle-hardened Legacy Jacket
- Battle-hardened Legacy Gloves
- Battle-hardened Legacy Pants
- Battle-hardened Legacy Boots- Shackle and Shanks Legacy – Pan
- Nameplate – Battle-hardened Legacy -
saen
Topikgazda
Mostmár nincs heti válogatás, így nekem legalábbis kevésbé egyhangú. A bénázások, meg nagyon kellenek bele szerintem is

Januártól felpörög a játék, én nem láttam még kirészletezve, hogy mi lesz ingyenes, én eddig azt gondoltam minden. Persze lehet, hogy lesznek fizetős részek, passz. Gondolom megtudjuk majd időben ezeket is.
-
JanR
addikt
A normal játékmód lesz ingyenes, a ranked pedig fizetős.
Akinek már meg van a játék nyilván nem kell ezért fizetnie, sőt egy skin szettet is kapunk/kapnak.Ígértek egy új anticheatet is, szóval majd kiderül mi lesz. Normálon lesz érdekesebb ez a dolog, mert ott lesz ingyenes a használat. A rankednél most is vannak csalók, ez után sem fogja Őket visszatartani semmi, ráadásul most ugye olcsóbb lesz így a ranked része. De majd elválik.
DLC-ként lehet majd megvásárolni az ingyenes módban.
-
niof
veterán
Jó volt, csak kicsit egyoldalú. Értem ezt úgy, hogy a szerencsés killekre, meg a FF-re volt kihegyezve a videó. A régebbi videóiban voltak vicces jelenetek is. Bár mondjuk manapság már a közösség sem akkora, bug is kevesebb van, a tábort nagyrészt a régi játékosok adják, akik már nem feltétlenül a poénra mennek rá játék közben.
El sem tudom képzelni, mi lesz itt januártól!...
Amúgy jól értem, hogy a játéknak csak a BR része lesz FTP? Mert mintha azt olvastam volna. Az újaknak a ranked mód pl. fizetős lesz. De lehet rosszul értettem valamit... -
saen
Topikgazda
Rég láttam már dearsomeone-nak a válogatásait, most csinált egyet megint: [link]
Én szeretem őket, van hangulat
-
niof
veterán
válasz
Csabex
üzenetére
Máshogy nem is nagyon van értelme, mert tök sok helyet foglal. Meg szoktam pinelni, hogy hol hagyom, aztán ha kell, visszamegyek érte. Amúgy annyira el tud tűnni a fűben, hogy hihetetlen. Valamelyik nap Erangel-en! ledobtam egy kicsit füvesebb részen, megértem megtalálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest