Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Köszönöm a reakciókat,a bill. kiosztást átnéztem,nincs akadás.
Lehet csak bug,csalásra gondoltam még...na mindegy,csak bosszantó. -
Pocee
senior tag
Ez nyilván nem jó hír...átnézem a beállításaimat.
Köszi. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Bárkinek,aki sokat játszik,volt e valaha olyan tapasztalata,hogy ellenséggel szemben találkozva,a tüzelési mód megváltozik magától.
Hetente kétszer van olyan,hogy az ellenfél beront a házamba,vagy ajtó mögül elém ugrik és automatáról magától átvált a tüzelési mód single shotra,nagyon ritkán újratölt a fegyver úgy,hogy azt nem én akartam.Egy hónapja vettem új egeret ez miatt,mert azt hittem a réginek már szarok a mikrokapcsolói,a bal gomb az is volt a tüzelési mód oldal gombbal váltható annak soha nincs a közelében a kezem,de az új egérrel is ez van.
Tehát tapasztalt már ilyet valaki vagy igenis nálam keresendő a hiba?
Nyilván az összes ilyen közelharcot elvesztem mert egy lövéssel nem tudok mit kezdeni az ellenféllel miközben ő darál.Köszönöm!
-
Pocee
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
Ezt a színpadiságot engedjük el...itt... légyszi.
Egy Vsonic Vsd2 fülhallgatót használok,sztem kb 15k volt anno és a 7fős baráti csapatból a legjobb legpontosabb a hallásom a játékban laptop kimeneten,pedig hd600 is több van a csapatban Dac-okkal.
Nyilván a fülhallgató nem mindenkinek kényelmes és a hallás is egyedi mindenkinél,de ne menjünk abba az irányba hogy fél milliót kell hangba invesztálni mert ez nem igaz.
És annak ellenére hogy fülhallgató és ezáltal semennyire nem nyitott,totális térhallás van. -
Pocee
senior tag
Cimborám is lagokkal küzd már fél éve.
Leszállás után baromi nagy 5-6 sec fagyás,néha ki is craschel,füstbe vagy csatába leesik az FPS 120ról egyre,elvitte szerelőhöz a gépet,alaplap kivételével mindent tesztelt cserealkatrésszel és nem jött rá,szerinte a videokártya slot rossz,mert tett bele rtx 3060-t és azzal is csak 120 volt a maxfps.es ugyan úgy laggolt. -
Pocee
senior tag
válasz
lafaty80
üzenetére
Nem,sajnos nem erről van szó,kb 2-3000 munkaóra között lehetek ,tudok különbséget tenni a fa mögött tétován oda vissza rohangáló bot és az autóból kiugró házba be majd onnan rejtőzködve tüzelő valós enemy között.
De komolyan ennyi ideg után azt sem bánnám ha csak botok lennének
Azért nem hiszem,hogy én lennék a hülye,mert a 4 ember akikkel együtt játszunk barátok és egy helyen lakunk,és mindenki egy időben látja tapasztalja,hogy mi van,és mégegyszer nem az a baj hogy egy játékban sebzünk 300at majd következő nap csak 200at játékonként átlagban hanem az 5-800 és a 0-70 közötti szakadék ami értelmezhetetlen.
Nem az a bajom,hogy nem tudok mindig 70%ot hozni,hanem hogy magamhoz képest van hogy egész este 100%ot hozok, következő nap meg nullát...ez olyan mintha bekötném két naponta a szemem,de nyilván nem ezt teszem. -
Pocee
senior tag
Bocs de ez az általános maszlag engem nem győz meg,az ellenség azonnali megpillantasa egygolyós fejes az nem hullámzó teljesítmeny hanem 0 és védhetetlen.
Ugyanakkor mi okozza hogy máskor könnyedén megyunk folyamatosan 500-1000 között? Pont hogy ennyire nem lehet hullámzó.
Ha pingelnék még elgondolkodnék ,hogy igazad van,de én 60 fölé még soha nem mentem.
Vagy Te nem hiszel a csalásban? -
Pocee
senior tag
válasz
Nono76
üzenetére
Idegtépő...ráadásul rosszul írtam mert 100 damage-t nem tudtam összerakni összesen nemhogy killt
Lvl 500 vagyok, nyilván ez semmit nem jelent,mert így 40 évesen nem életcélom legjobb lenni, pusztán 2-3 esténként egyszer egyszer kikapcsolódni 8-11ig,de ennyi fejest tgltn ellen sem tudnék elszenvedni,és én sem vagyok egy azonnal harcpárti,csendes sunnyogó saroktól sarokig taktikázó,de ezek az egy golyó egy fejes halások rohadtul nem nyugtatólag hatnak egy szar nap végén,hanem még inkább ideggel fekszek le
Van amikor meg kurva jól lehet csatázni,nem halunk meg egyből,sérülünk,de azt lehet gyógyítani.
Csak kíváncsi lettem volna,hogy mi lehet az ok,arra gondolok,hogy látom a hivatalos csalás oldalakat amiket pénzért meg lehet venni,esetleg egy nagy frissítés blokkolja ezeket,de aztán azok a programozók is utolérik magukat és kijátszák a kiskapukat,nem tudom,csak agyalok. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Hátha tudtok választ a kérdésemre.
Nem vagyok jó játékos,de hogy a vérbe van az,és láttam hogy más is panaszkodott,meg a komáimmal is megbeszéltük,hogy van nap amikor minden körben tudunk hozni 2-3 killt, mellé 4-600 damage-t fejenként, másnap meg kiszopunk az összes körben.tegnap este 8tól 11ig nyomtuk duoban és 3 óra alatt nem tudtam 100 killt összerakni,mert ahogy kinéztem egyből fejes,fejes,fejes,fejes,azt hittem letöröm a kijelzőt...nem voltam semennyire fáradt,vagy előtte nap kipihentebb,nem drogozok,nem iszok,de ne mondja már senki,hogy egyik napról a másikra ennyivel gyengébb/jobb lennék,mint előtte.ping 40-60 között mindig! packettloss meg semmi.
Na?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest