Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
Na nekem most vettétek el a kedvem.

Visszanézve nem tűnt olyan rossznak, nem feltétlen távoli lövésekre gondolok amúgy sem.
Például egy full squad kinyírásánál nem a 100%-ig pontos hitbox lesz a lényeg úgy sem. Majd meglátom. Menet közben felvenni esélytelen, a gép nem bírná szerintem és ha FPS-t áldozok meg lőni nem fogok tudni.Szerk:
PeL Az mondjuk nincs feltéve. Utánanézek hogyan működik pontosan. -
PeL
addikt
Az első mondat a lényeges, replayből nincs sok értelme frag movie-t csinálni mert nem úgy látod benne a lövéseket ahogy kéne, nincs recoil, van hogy a hitbox-karakter pozíció sem 100%-ig egyezik, ilyenek. Ha ilyet akar az ember, jobb ha folyamatosan rögzíti a játékait menet közben. Esetleg GeForce Experience-el lehet menteni az ilyen jobb pillanatokat.
Ha van Experience telepítve, abban lehet visszanézni - menteni a jobb lövéseket, fps-t se nagyon veszítesz vele az NVENC miatt. -
PeL
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Én is tudnék párat menteni de egyrészt nincs kedvem már ezzel szórakozni, másrészt régebben is csak a dislikeokat kaptam az ilyenekre, tök mindegy mit raktam be ide vagy akármilyen más topicba ezen a fórumon
Emlékszem egyszer megkaptam vagy itt, vagy a CS:GO-s topciban régebben azt is hogy "ilyeneket bárki tud lőni"
Lefogadom hogy aki írta az 1-es K/D-t se érte el sose a játékban, de legyen vele boldog hogy beszólhatott... Annyit elért vele hogy valóban elvette a kedvem attól hogy foglalkozzak a "tartalomgyártással" -
Grave_444
nagyúr
Nekem nincs türelmem replayt nézni, de még death camot sem (ez ki is van kapcsolva). Utóbbi régebben teljesen pontatlanul mutatta vissza a szituációt.
Replay már be van kapcsolva, amióta beszéltünk róla és van már mentve 3 kör, ha megtanulok videót felvenni és vágni még az is lehet lesz belőle egy pár perc eseménydús darálás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
niof
veterán
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
Az a finom, hogy ezt az AC nem rakja ki kapásból. Ilyenre instant reagálnia kellene, nem?
Bár, mit várok?! A hétvégén nálam is volt egy WH+aimlock-os paraszt, már játékban is gyanús volt, de egy darabig csak a botokat ölte, csak sokszor láttam a nevét. Aztán engem is kifejelt e-sport reflexel, utána meg túrta a kis dombot, ami mögött healeltem. Aztán végül letúrt, csak fejest lőtt. Megnéztem a replay-t, teljesen egyértelmű volt onnan már a csalás. Játékból meg replayből is nyomtam rá reportot, mégsem jött rá semmi a mai napig. Pedig mindenen is átnézett és lockolt is a fegyója. -
pilu01
senior tag
Igen, ên is azt gondoltam, hogy ez normális.
Csak azért kérdezem meg, mert mindig másmilyen a minimapjuk, más információval.
Van mikor különböző színekben láthatóak a játékosok, van mikor egyszinűek, néha a nevük is látható van amikor meg nem.
A járművek is csak néha látszanak.
De akkor ez normális. -
protegum
aktív tag
válasz
pilu01
üzenetére
Szia, spect-ben látszik minden infó. De amúgy sem az ő gépét látod vagyis azt, hogy mi van a képernyőjén, hanem a server "adatforgalmát". Persze régebben meg lehetett hackelni a server forgalmazást és egy külső eszköz/app kombóval lehetett látni mecs közben is. Legalábbis a szóbeszéd szerint, de szerintem ezt már régebben javították úgy tudom.
-
pilu01
senior tag
Sziasztok
Új vagyok.
Ennek megfelelően láma kérdésem: a csaló az, akinek az ölését visszanézve a minimapján a többi játékosról minden infó látszik? -
niof
veterán
Igen, valamit változtattak rajta, mert a kezdetektől fogva Nuevo-ban fent a tartályoknál, ha rámrakta a zónát, a tartályok alatt simán átvészeltem. Most meg ugyanúgy alámentem, ahogy szoktam, és meghaltam alatta. Ez tegnap volt. Azóta kerülöm a zónát, vagy többszintes házba megyek előle.
Egyébként a packet loss érdekes módon Miramar-on megszűnt, majd utána Erangel-en sem volt. Legalábbis 2-3 game erejéig nem volt, azóta meg már abbahagytam. -
niof
veterán
Tök mindegy, így is úgy is kinyírja a játékélményt.
Amúgy nem tudom mi van, nálam masszívan visszajött a packet loss, tegnap még semmi baja nem volt. Most konkrétan nem tudtam kiszállni az uazból. Még egy jegyzettömböt is indítottam, hogy nem e az f betű szarakodik, de persze nem. 2-15% közt ugrál...
-
PeL
addikt
válasz
nyamsas
üzenetére
Hát, azért annyira nem OP az a cucc, ha nem ilyen épületekkel zsúfolt területre szűkül a kör, akkor kb teljesen haszontalan. 2 napja én is felvettem ezt a kütyüt duoban, meg az új SMG-t mellé, de end-game-ben le is cseréltem inkább egy hullából kivett M24-re mert egy fákkal teli nagy open területre szűkült a kör, aminek a közepén volt egy compound, ott meg már fixen tudtuk hogy vannak. Na ott semmi haszna nem volt pl. a detektornak. Egyébként szerintem főleg soloban van nagy haszna, meg talán duoban. Squadban már elég nehéz több ember poziját is lekommunikálni a többieknek a radarról.
-
niof
veterán
Mentem egyet Deston-on. Úgy lepusholtak, mint a szar. Megnéztem a replayt, csávónál az új fegyó, meg a radar. Mielőtt beült a kocsiba, megnézte ezt a szart, rám crashelt és instant kinyírt. Szóval, ennyi volt.
Marad a kilépegetés továbbra is, marad Erangel és Miramar. A fejlesztők meg elmehetnek a jó k. a.-ba...

-
Grave_444
nagyúr
Ugyan már, azért vagy annyira rutinos, hogy tudod a végén 1v1-ben nem egy irányba kell nézni.
Sokszor megleptek már a helyezkedéssel, főleg domboldalban, szinte mögém jöttek többször is, ha nem figyeltem.Ha egy golyót kapnék biztos odarántanám az egeret és legalább a levegőbe soroznék egyet reflexből, nem tovább mozognék guggolva.
-
rolio1
tag
Helló mindenki
Van itt még rajtam kívül valaki, aki éjjel játszik? Csak miután elmentek gyerkőcök aludni, 22h utánra keresek játszópajtit. 40+ éves vagyok,DC vagy TS halkan mehet... -
DiszNóÓl
senior tag
csaló nagy kdsok
-
PeL
addikt
Deston map dióhéjban mától:
https://clips.twitch.tv/BoringPerfectWormYouDontSay-GE5oAnAuyGVHJx8-
-
Sati1984
tag
-Szerintem jó volt a felvetésed, és én is támogatnám, hogy a public meccsek résztvevőit is rank alapján rendezze a játék, csak sajnos szoktam nézegetni a steamcharts-t, és tisztában vagyok vele, hogy átlag 200,000 játékos sincs már, 100-an kellünk egy meccshez és kismillió queue van, így ha nem vágják vissza drasztikusan a játékmódok / queue-k számát, akkor ez nem fog megtörténni.
Viszont valahogy nekem így is jó. Mármint én szólót szoktam nyomni mindig, és 2017 augusztusa óta játszva 3 győzelmem volt (második hely megszámlálhatatlan, kb. 30-40 lehetett, de annyi minimum), és... ez tetszik. Mert ha bejutok a top 5-be, ott tényleg már minden lehet, és ez az, ami nekem a játék savát-borsát jelenti már 5 éve. Hogy igenis túl kell járni a másik eszén, a top 2-ben meg pláne. És mindig nagy izgalom, hogy "na, vajon most lesz meg a negyedik?"
Szóval egyetértek, de a játékosszám nagyon gyatra, és az én egyéni szokásaim szerint igazából nem nagy baj, ha vannak terminátorok is, mert a legvégén úgyis maximálisan koncentrálni kell... persze jobb lenne végső soron, ha nem tenne terminátorokat is a játékba, de evvan, örülök, hogy még él a játék és mindig kapok szólómeccseket kb 1 perc várakozás után...
-
niof
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
És a többiek!
Ezért szeretek fórumozni. Tök jó dolog többféle, nem csak a saját nézőpontunkból is megvizsgálni a dolgokat. Sok igazságot fedeztem fel abban, amit leírtatok.
Annyit még, és ezt már régen is sokszor leírtam, hogy nincs bajom azzal, ha valaki jobb, csak egyszerűen mostanság sok (túl sok) olyan player tett el láb alól, akinek valami high rank medál díszelgett a neve mellett, és ez egyszerűen nagyon felbosszantott.
Ezért gondolkodtam el rajta, hogy milyen módon lehetne erre megoldást találni, de persze csak elméletben, mert úgysem lesz belőle semmi. De jó volt olvasni a véleményeteket a témáról, és mostanra kicsit le is csillapodtam...
-
Grave_444
nagyúr
Azért írtam azt példának, mert ott pont az számít milyen fegyvereid, kiegészítőid vannak stb, amiket a szint alapján kapsz. Tehát aki többet játszik jobb esélyekkel indul és mindegy mennyire tud játszani. Pubg-nél csak az számít hogy játszol, mert mindenki üres kézzel kezdi, ezért gondolom igazságosnak.
Minden kör teljesen más, ezért sosem papírforma az, hogy akármelyik profi gamer le fog lőni, rengeteg dolog beleszólhat.
Azt értem, hogy van az a játékosbázis, aki nem fogadja el, ha vannak nála jobbak, azoknak lehet nem való már. Barátaim közt is van, aki csak ritkán jön velem/velünk, általában bedarálják, de azért van sikerélménye is.
Amíg tud velünk játszani nem fogja abbahagyni. 2-3 legjobb barátommal ha személyesen nem tudunk találkozni, legalább együtt kockulni igen.
Annyi a különbség, hogy én elég elvetemült vagyok és egyedül is nekiállok. -
PeL
addikt
Ez amit leírtál sajna már a folyamatosan csökkenő játékosszám miatt is kivitelezhetetlen lenne, legjobb esetben is több perces várakozási idők lennének a lobbykban ha ezt bevezetnék. Sokszor így is bosszantó, hogy több perc eltelik egy landolás előtt, ott valamikor élek kb. 10 másodpercet aztán jöhet megint a kilépés, lobbyzás, amiről meg van hogy elkezdenek kilépkedni az emberek, így több perc szokott lenni sokszor mire újra feltelik, és repülőre kerülök (nem szoktam kilépkedni ilyenkor, pláne ha pl. Erangel-en történik ez, mert van hogy a következőn is ugyanez van).
-
JanR
addikt
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
Sajnos elég sokan, ha meghalanak, vagy is lelövik Őket, akkor az első dolguk a report. Na most ez egy valóban jobb játékosnál elégge szarügy, mert 1,5-2 meccs után megkapja a 24 órás pihit. Akkor Ő mit csináljon?
Ez amúgy egy bizonyos report számhoz van kötve. A streamereknek és a partnereknek jelentősen meg van emelve, de ott is előfordul néha, hogy 24 órát kapnak (bár ott gyorsított eljárással ~ 3 óra után leveszik. Na de addig ki szórakoztatja a "nagyérdeműt"? :)
niof:
Nem egy egyszerű dolog ez sajnos, valóban mondhatni nem igazságos, de azért az túlzás lenne, hogy egy gold feletti ne mehessen publicolni. Pont ez a lényege, hogy Ranked > Public. Az elsőn összemérheted magad másokkal, a másik pedig egy ömlesztett cucc. Ha ott is rangsorolás lenne, meng matchmaking, akkor mi értelme lenne a rankednek? Az e-sport mod pedig sokmindenkinek nem alternatíva, mert azok kötöttek. 4 óra játék minimim, illetve ha meghalsz az elején kénytelen vagy megvárni a kör végét.Egyébként rankeden goldig van rangsorolás. Ott elég ritka, hogy diamond, esetleg master, vagy top500 jön szembe, aki azonnal "lepisál". Ne hidd azt, hogy egy diamondnak könnyű, mi rankeden ugyan ezt érezzük amit Te publikon. Jön egy olyan csapat, aki napi 12-16 órát játszik és labdába nem tudunk rúgni. Akkor Ők ne rankedozzanak, mert miért nem csak esport mod-ot játszanak, ha ilyen tehetségesek?
Vagy ott van a híres neves TGLNT, a világ egyik legjobb pubg-se, napi 10-12 órát publikol, vagy említhetném badboyy2k-t, akár danucd-t. Mindannyian sokkal jobbak, mint egy átlagos játékos, még is pubolnak. Ők vajon miért nem rankedoznak? Danucd mondjuk nem játszana így, Ő a nézettségét félti. Elég szépen le is szoktak szerepelni a kis barátaival, mikor 1-1 rankedet játszanak, vagy online megmérettésre jönnek.Én bevallom azért pubolok néha, mert könnyebb és szórakoztatóbb, de eszem ágában sincs bárkit kinevetni, vagy a játékat tönkretenni.
-
DiszNóÓl
senior tag
van mm úgy az első 10 meccsig amíg botokat dobál főleg
rankeden ugyan ez, alsó 2 szinten kb csak bronzokat dob, de ez is függ attól, hogy mennyien vannak online.Nekem pl nem érné meg az, hogy félórákat várjak arra hogy jajj végre tudjak játszani egy erangelt
#29048JanR
azok főleg azért teszik, mert kaptak egy finom 24 órást
#29047niof
Nagyjából most is meglehet, bár inkább a 2-3. körből, nem a repülő útjából. (rankeden és versenyeken) -
niof
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Elméletileg most is van matchmaking. Elméletileg figyelembe veszi a játék a várakozók szintjét. Minden egyes felmérést kitöltöttem eddig, és mindig volt ezzel kapcsolatban több kérdés is bennük. Csak az a probléma, hogy kevés játékossal ez a jelenlegi rendszer nem fenntartható sokáig. Az egy dolog, hogy én itt rinyálok, tisztában vagyok a saját képességeimmel, de az a kevés friss játékos, aki jönne, azért morzsolódik le, mert ilyen rosszul működik a rendszer. Még egyszer mondom, ez nem azok hibája, akik csak játszani szeretnének. De valahol kellene húzni egy határt. Ha tovább esik a játékosbázis, szerintem ez belátható, hogy ennyi mapot, módot, stb. nem fog tudni fenntartani a game. Ezzel valamit csinálniuk kell!
A CoD meg szerintem rossz példa, mert ott úgy tudom, az eredmények alapján kapsz kiegészítőket meg mindenféle extrákat (nem tudom hogy hívják, talán perk, de nem biztos), és minél többet játszol, kvázi annál egyszerűbb dolgod van, mert jobb a fegyvered, stb...
Egyébként nem irigy vagyok, hanem dühös, hogy ez nem (sem) működik megfelelően.Neked, és a hozzád hasonlóknak szerencsétek van. Én a Prince of Persia, Stunts és hasonlókon nőttem fel, az otthoni PC hőskorában, még 20MHz-es 286-oson. Sokáig nem volt gépem, mert nem engedhettem meg magamnak. Aztán mikor lett laptopom, az meg nem a játékra volt használva. Volt egy rövid ideig asztali gépem (még a laptop előtt, 2007 körül), de az hamar elavult, néhány játékot játszottam, de csak single kampányokat. Az első és egyetlen online multi a PUBG lett, amivel 5-6 óránál többet játszottam. De ekkor már közelebb voltam a 40-hez, mint a 35-höz. Örülök, és elégedett vagyok azzal, amit elértem, csak látom, hogy lehetne ez jobb is, és roppant bosszantó, hogy azt látom inkább, hogy egyre rosszabb a helyzet.
-
Grave_444
nagyúr
Nézőpont kérdése. Ez pont nem az a játék, ahol számít a szint, nem lesz jobb fegyvere másnak, mindenki ugyanannyi eséllyel indul minden körben.
Ennyi erővel pl Cod-ban is óraszám alapján kéne csoportosítani vagy lenne egy másik mértékegység, ami felméri a skillt?
A multi játékokban az a jobb, aki ügyesebb és szerencsésebb. Nem feltétlen az, aki több időt szán rá, mert a tudás nem mindig arányos vele.Régebben volt valami rendszer, ami alapján bedobott nem?
Kicsit az irigység szól belőled, ne akadékoskodj, hanem legyél te, aki 30-at öl.

Akinek nincs affinitása és kitartása az ilyen játékokhoz azt lelövik a kezdők is. Hozzátészem bárkivel előfordul csak nem mindegy hányszor.
Személy szerint multi fps játékokon nőttem fel és amikor ezt elkezdtem 1-2 héten belül már jöttek a csirkék, sokkal, de sokkal könnyebb volt 4-5 éve, mint most.
-
niof
veterán
Szabad véleménynyilvánítás van, nem? Én tiltanám, mert nem teremt egyenlő feltételeket mindenki számára. De ez nem a játékosok hibája, hanem a fejlesztőké. Kéne, hogy legyen egy normálisan működő matchmaking. Kevesebb map (sokkal, két kicsi, két nagy, TPP+FPP, +ranked és ennyi) és mód kéne, de több pool, ahol el lennének szeparálva egymástól minősítés és eredmények alapján (meg HW azonosító alapján) a playerek, és máris mindenki jobban járna. Mindenki jobban élvezhetné a játékot, ha hasonló képességüekkel kellene küzdeni. Ez még a hosszabb lobby időket is megérné!
Annak semmi értelme nincs, hogy egy pro vagy semi-pro bejön publicra, és arra polírozza a bohócot, hogy 30 killel nyer egy meccset. Kurvára nem igazságos. -
JanR
addikt
És van az a szitu, hogy egy diamon gyereknek vannak haverjai, akik nem rankedoznak, akkor ne is jatszanak egyutt? Ez egy alap baromsag, hogy gold feletti ne publicolhasson. Igen, konnyebb a public es ha nem haragszol meg maskor is fogom azt nyomni.
Az meg, hogy van egy alacsony ranku gyerek, aki jol jatszik, nem feltetlen csalo. Siman lehet 2. acc is. Es igen, van ilyen hivatalosan is, rengeteg jatekos masik acc-al jatszik esport mod-ban, pl. Scrim-et, vagy nextprot, g-loot-t, stb.
-
niof
veterán
Hát igen, talán ez az egy pozitívum van a játék történetében, hogy a körök randomitását végre normálisan sikerült belőniük.
Emlékszem, volt egy időszak, mikor a repcsi útjából 2-3 sanszra lehetett szűkíteni, hogy hol lesz a zóna. Még az endgame területét is elég jól meg lehetett becsülni. Aztán ezt szép lassan finomítgatták, és most egy ideje teljesen randomnak tűnik valóban. Valamelyik nap pl. volt egy Zharki-tól még nyugatabbra, majdnem a partra eső endgame. 2. lettem, de tök jó meccs volt.
Ugyebár eleinte is jó volt a randomitás, csak előfordult, hogy kirakta vízre a végét, meg ilyen játszhatatlan helyekre, és ezen variáltak folyamatosan, és évek kellettek, míg visszatértek az eredetihez hasonló megoldáshoz, kizárva ezeket a területeket. -
PeL
addikt
Nekem ez volt az utolsó játszott meccsem, elég bohózat volt a vége. Yasnaya bal oldali panelekre szűkült a kör, rajtam kívül 3 duo maradt a végére, át kellett futnom a másik házba, amibe két duo épp összecsapott, a harmadik team meg engem tartott a panel másik oldalából, kint. Egyiküket sikerült leknockolnom és nem tudott ellőni a társa valami csoda folytán, beszaladtam a házba a másik két team alá akik közben végeztek egymással, és a nyertes team egyik tagja épp szedte felettem a társát. Közben a kinti duonál is elkezdte szedni a knockost a társa mert hallotta hogy beszaladtam a házba, ránéztem gyorsan, elengedte őt és elkezdett rám lövöldözni én meg bujkáltam előle hogy velem foglalkozzon
Közben már a végső kör is elindult, ami bent volt a házban szerencsére. Felettem élt még kettő, a kinti csávó nem tudott mit csinálni, elkezdett futni a bejárati ajtó felé így könnyedén lelőttem, beért az utolsó kör, elkezdtem spamelni a first aideket, a második után kidőlt mind a kettő aki felettem volt, így nyertem meg 
-
nyamsas
aktív tag
Szerinted miért? Mert élvezi hogy a gyenge játékosokat sz*rrá alázza....
Ugyanez megy Casual meccsen is, már lassan be se lépek oda se, mert már ott sem tudsz nagyon érvényesülni.
Kezdem elengedni a game-t, megint elegem van, már nem is lépek be minden nap, új map ide vagy oda... -
niof
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Nekem már nincs hova fejlődni, elértem a plato-t. Ma is elrakott egy diamond-os ember. Mi a szarnak jönnek ezek public-ra játszani? Komolyan mondom, ezek alapján tökre megértem azokat, akik csalnak, mert kb. köpni-nyelni nem tudtam a csávó ellen. Felbukkant, és haltam.
-
Grave_444
nagyúr
Azért a platinum még simán elérhető szerintem, nem is feltétlen rajtad múlik, hanem a csapaton. Egyik nap elég profi társakat kaptam. Konkrétan az egyik véletlen felgyújtott egy push során, ezért meghaltam, ők viszont 4-5-11 killel végeztek. Azért rankedben ez elég extra szerintem, én hátul kullogtam 2 öléssel.
Tényleg baromi jól mozogtak és lőttek, burst-os M16-al volt a végéig.
Tegnap pedig járművekre estünk, autóval kerestük a harcot és akikkel voltam ketten konkrétan egyedül kiszedtek menet közben egy full squadot, a knockosokat elütötték és ledobták pannel. Mintha TGLTN streamet néztem volna.
Egy kezdő ellen az ilyenek publicban...
Bajom nincs vele, ezekből lehet tanulni, ha botokat lősz nem fejlődsz. -
niof
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Az a vicc, hogy ezek a hibák 4-5 éve megvannak, és időről-időre újra előjönnek. Ilyenekre gondoltam múltkor, mikor Deston újításait kritizáltam.
Na meg a lassan vicc kategóriás AC. A hétvégén 3* is volt olyan, hogy 10-15lvl player kifejelt, majd utána az AC kivágta az embert a játékból. Az egyik közvetlenül az engem ért lövés után, a másik kettő kicsit később. Végjáték környékén már rendszeresen spectate-elek, pláne, ha low játékos gyanúsan jól játszik.
Meg hát ugye a szűkülő játékosbázis miatt (meg a nem létező matchmaking miatt), sokszor halok ilyen platinum/diamond ranked embémás emberek által. Nem is értem, hogy miért kell engedni, hogy aki bizonyos szint felett van, az mehessen public game-be.
Ezeknek kb. olyanok vagyunk, mint nekünk a botok... Ha rajtam múlna, ezt én pl. nem engedném. Gold felett csak ranked meccset mehetne, és HW alapján azonosítaná, hogy ne lehessen trükközni. Ugyanígy a pro playereket is tiltanám a public meccsektől. Bőven elég a sok .csög sztrímer... -
niof
veterán
Hmmm... Azt hittem, hogy nálam van valami gond. Én is tapasztaltam egy csomószor mostanában ezt az autós dolgot is, meg mást is, ami F-el müködik. Ajtók nyitása pl. Másodszorra hangtalanul kinyílik az ajtó, meg nem vesz fel dolgokat, majd hirtelen bekerül a tatyóba. Pedig a ping-em mostanában nagyon jó, 30 alatti, és packet loss sincs. Szóval akkor ez más lesz.
-
PeL
addikt
válasz
scabi78
üzenetére
Van mikor nálam se akarja nagyon felkapni a dupla F nyomásokra, mindig simán elkezdi éleszteni. Az autónál is sokszor van hogy nem akar beszállni a karakter a járműbe, hiába nyomkodom a gombot, aztán egyszer csak beül majd ki is száll belőle rögtön. Fura. Volt hogy emiatt lőttek le egyszer

-
scabi78
senior tag
Srácok, a knockot mindegyik pályán a hátunkra lehet venni? Alapértelmezett beállítás szerint az F gombbal felhúzom és ha kétszer nyomom meg az F gombot, akkor felveszi a hátára? Egyre kevesebbszer sikerül felkapnom a társam, pedig sokszor az mentené meg az életünket, ha elszaladnék vele. Rá lehet ezt rakni egy külön gombra? Nem találtam meg a beállításokban...
-
nyamsas
aktív tag
Engem bárki kiszed, nem kell hozzá detector se...
Tegnap is, 5 percig kerestem a gyereket, hogy honnan lő rám. Aztán mire meglett nagy nehezen, kaptam is tőle egy fejest.
Az ascender tetején feküdt a drága, kampelt, és nem vettem észre.....De azt vettem észre, hogy ezekben a meleg nyári napokban, hetekben, sokkal rosszabb a koncentrációm, mint általában.
Nem is erőltetem a játékot, megyek 1-2 kört, és elég, mert csak felhúz... -
DiszNóÓl
senior tag
Hiába jönnek új játékosok, ha a nem létező mmr miatt nem "ugyan olyan skillű" emberek ellen játszani, ha minden egyes ember egyből lelövi az szerintem nem olyan élvezetes
Sose hallgattak a játékosbázisra, szerintem nem is fognak.
-
niof
veterán
válasz
nyamsas
üzenetére
A bojkott nem a map ellen szól, hanem az ellen, hogy ilyen baromságokkal tűzdelik tele. Nekem is tetszik a pálya, de ezekkel a fícsörökkel szerintem masszívan elrontják. Majd akkor örülj neki, mikor a találsz egy jó helyet, aztán a detektorral pillanatok alatt kiszednek onnan! Lesznek olyanok, akik ezen fognak élvezkedni.
Véleményem szerint a játék lassan sodródik a végzete felé, ahogy PeL is írta, semmit nem dobott a játékosbázison az új map. A FTP-el érkezők is kikoptak már szinte teljesen, hétről-hétre bukik néhány ezer játékost a game... A FTP bevezetése óta 300 000 embert vesztettek. És ebben közrejátszanak a rossz döntések, és sok, a kezdetek óta meglévő hiba is, valamint a botrányosan rossz AC. -
nyamsas
aktív tag
Nem a map tehet róla, hogy behozzák. Ne a map-ot hibáztasd, mert az nagyon is jó. Itt a Dev-ek a hibásak, hogy egy ilyen jellegű dolgot behoznak, ami totálisan nem illik bele a játékba.
Az MP9 is csak Deston-on lesz egyenlőre, meg a Police Car is.
Mondjuk a Police Car simán mehetne Miramar-ra is, nem csak Deston exclusive. -
Az, ráadásul nekem nagy kedvencem a VSS, ha találok akkor mindig ez a második fegyverem, ami ugyan távolra szart se ér, de végjátékhoz ideális volt, ha az ember nem fedte fel nagyon addig magát. Na, kb. ezzel ez a cucc is lenullázódott, mert pont ez az előnye el is veszett.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Melyikkel?
#29020 DiszNóÓl
Ha elfejelnek drop nélkül úgyis meghalok.
Közben rájöttem ám, azért nem jutnak ezek eszembe, mert mindig én vagyok a sofőr, ha épp üldöznek vagy gyorsan kell lelépni úgyse használok healt. Különben igazatok van, mert utasként tényleg hasznos, viszont a végjáték fele akármi történik csak 1db-ot tartok meg. 2017 nyáron külföldről költöztem haza, kint csak egy 2 magos gagyi laptopot használtam és azon agyaltam építek ismét egy gépet, mivel előtte is sokat kockultam.
Pubg vs (az aktuális) Battlefield I volt az a játék, ami érdekelt, ezekből választottam egyet.
Nem bántam meg, viszont mivel kb az eleje óta játszom, ezért még az a régimódi gamer vagyok, akit nem érdekelnek ezek a bullshit újítások. Ezért akadok ki mindig a patch notes-on, de még mindig vannak olyan cuccok, amiket ki se próbáltam és nem is fogom használni.
-
Grave_444
nagyúr
Egyesével nem tudok reagálni, főleg nem telefonról.
Érdekes, hogy többeb bandázst halmoztok fel, pedig ha van first aid gyorsabb és egyszerűbb, főleg szorult helyzetben szerintem.
Gránátok baromi hasznosak, közelre egy jól dobott stun mindennél többet ér. Hozzáteszem főleg rankedben rengetegszer szivatnak meg vele, ebből tanultam.
A többi kiegészítőt szándékosan nem részleteztem, mindenki maga tudja melyik gripet szereti, viszont kimaxolt fegyver szinte alap.

Egyik nap baromi messziről futottam és az 5-6. körbe értem be, 16db first aidet használtam el.
Közben csomó akció volt és a hullákból lootoltam.Kéne csinálni egy custom gamet így fórumon belül.
Nem próbáltam modjuk, de biztos vicces lenne. Nem feltétlen normal br játékot gondoltam. -
Sati1984
tag
Elsődleges: M4 vagy SCAR, nálam ez a top2, esetleg Beryl, de csak ha ezekből nem találok. Gripekkel, lehetőleg extended maggal, valamint red dottal vagy 2X-szel szoktam szerelni ezt a slotot. Persze ha belebotlok egy dropba, akkor cserélem Grozára
Másodlagosba: Én viszek mindent, de preferáltan VSS vagy UMP (én szeretem!), és általában a másodlagosra szoktam tenni a scope-ot, arra szoktam átváltani, ha messzire kell nézelődni vagy hosszabb távot futok / vezetek két pozíció között. Amúgy mindig közelharcra készülök by default, ezért van az elsődlegesen max 2X, ezen meg 3X és 6X között (ha nem VSS). Extended mag alap itt is (a VSS szinte használhatatlan is nélküle, de annyira fun, hogy távolból, halkan lehet vele zaklatni az ellenfeleket, hogy mindig felveszem anélkül is
). Néha poénból shotit veszek ide, de arra az esetek 99%-ban nem kerül sor, hogy használjam...
Lőszer: kb 180-200 az elsődlegeshez és 90-120 a másodlagoshoz (ha külön lőszereik vannak).Utility: 1-2 smoke, 3-4 frag, 1-2 molo / BZ / stun. Fragből szeretek halmozni, sokszor húzott már ki szorult helyzetből, hogy tudtam elrettentésül dobni még kettőt, azóta ez nálam alap. Érdekes módon a smoke-kal nem mindig sikerül eredményesen élni, azt még szokni kell, inkább squadban jön jól, de én 90%-ban szólót megyek.
Heal: 20-25 bandage, a PHASE 1 alatt szeretek még a kékben lootolgatni - és annyi First Aid amennyit csak találok (szoktam "kékszörfölni" és jól jön, rengetegszer értem be amiatt, mert el tudtam nyomni 5-6 FA-t is, tudom, ez kicsit izé, de néha direkt próbálok olyan pozícióba kerülni a kör szélén, ahonnan más addigra már elment, hogy pont "kijöjjön a ritmus", de persze olyan is van az esetek 10%-ában, hogy elmérem, és hiába van nálam 8 FA, a PHASE 5-ben már pont nem elég és kifekszem... ez a kockázata ugye a dolognak...), Painkillerből 3-4, Energyből meg 5-6 az ideális, főleg a kékszörfölésnél boostolom ugye magam. Adrenalint mindig felveszem, talán a körök 10%-ában találok egynél többet, szóval abból amennyi van, annyi jön is.
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Elsődlegesbe M4 - ACE, néha SCAR, half vagy vertical grip, egyébként amit találok rá épp. Időnként szoktam Beryl-ezni is, de még mindig hajlamos vagyok lecserélni mert nem vagyok túl magabiztos vele. Néha szoktam shotgunt vinni elsődlegesbe, S1897 + duckbill, esetleg DBS. Alap a red dot, távolabbi túrásokra 3x - visszatekert 6x, amit épp találok.
Másodlagos SR: M24 - Kar98, ha DMR akkor kizárólag MK12, ritkábban SLR.
Pan mindig alap ha találok, füstgránát vetőt fel szoktam venni de nem annyira szeretem mert pl. ha magam alá vagy magam köré kell használni akkor baromi lassan terül szét a füstje. Utility: 1-2 frag, 1-2 molo, 1-2 flash, 1-2 füst random felállásban. Leginkább mindenből 1. Lőszerből 2-300 -at szoktam vinni, 5.56-ból gyakran 300 körüli mennyiséget, ha 7.62 akkor inkább 180-200, SR-hez 50-et veszek fel mindig + ami a tárban van, DMR-hez 100-120 + tár. Shoti lőszer 35-40 szokott nálam lenni pluszban ha épp azt viszek. First aid 4-5 darab, ha találok medkitet akkor 1 medkit +3-4 first aid, 5 bandage-nál többet mostanában nem nagyon viszek. Régebben mindig 15-20 volt nálam de rájöttem hogy tök felesleges annyit vinni, boost meg amit épp találok, de max 4-5 painkiller + 5-6 energynél többet nem szoktam vinni, de általában kevesebb painkiller és több energy szokott nálam lenni. Ha van adrenalin, néha abból is felveszek max egyet.
Leginkább gránátokból szoktam mindig kifogyni end-game-re és rohadt sokszor van hogy amiatt bukok el 1-1 szitut mert nincs nálam megfelelő gránát, azokkal meg tök könnyen meg lehetne oldani az adott helyzeteket. Általában sajnálom a helyet amit foglalnak a többi cuccnak
Pedig lehet néha jobb lenne több gránát - kevesebb lőszer és heal mellé. -
niof
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Ha már ilyen szépen felsoroltad, copy/paste-eltem, és beírtam a saját (általános) gear-emet:
- Primary - AR, lehetőleg M4 (esetleg Scar). Compensator, Red dot, Vertical, Stock (ha van), Extended QD. Extraként 3x-et viszek a tatyóban 25-40m-re túrni. 50m felett a secondary-é a szerep.
- Secondary - Mini 14, esetleg Mk12 (erre kell Lightweight grip is), supressor-ral, ha nincs, akkor Flash hider, 6x. (8X-et nem szeretem semmin sem.) Plusz, ha nem találok 3x-et, és középtávra kell scope, átrakom a primary-ra, és kizoomolok.
- 3. Pan.
- 4. -
- 5. Frag + Táskában: 1 frag, 1-2 molotov, 0-1 flash, 4-6 smoke.
- Heal: 1 Medkit (ha van), 4 First-Aid, 5-10 bandázs, 8-10 Energy drink (folyamatosan boostolok, elejétől kezdve)
- Reload: Amennyi a fentiek mellett megfér, de nyilván a táskától is függ. 2-es tatyóban ~200, 3-as esetén 240-250. -
Grave_444
nagyúr
Lesz ellene Cold Blooded perk is, mint codban?
Kemperek ellen tényleg hasznos lehet. Drónt, mortart stb szerintem túl időigényes használni, utóbbit csak poénból szoktam néha. EMT-t nagyon ritkán, arra tök jó, hogy boost nélkül felhúz maxra. Tactical packot soha, repülni se szokásom.Az alap felszerelést leírom, kíváncsi vagyok ti miket használtok.

Megfelelő loot után, ha tehetem így fegyverkezem fel szinte mindig.
- Primary - AR, lehetőleg M4 vagy ACE. Compensator + Red dot. (Ha SR a másodlagos, akkor mindegy, amúgy szeretem, ha ugyanaz a lőszer megy mindkettőbe)
- Secondary - SR legtöbbször, néha DMR. Supressor + legnagyobb scope.
- 3. Pan.
- 4. M79 csak a benne lévő tölténnyel. Néha hasznosabb lehet a Sawed Off.
- 5. Frag + Táskában legalább : 0-1 frag, 0-1 molotov, 1 flash, 3-4 smoke.Heal : Medkit ha van, amúgy 5-7 First-Aid, 1 bandázs (ha körön kívül csak az megy be).
Ezen kívül sokszor egy 3-as scope, amit az elsődlegesre szoktam tenni és a lőszer.
Amíg nincs SR/DMR addig szoktam az elején shotgunnal menni, egyébként elég egy AR. -
saen
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

rotákat visszaelemezni jó vele, de lövést nem igazán ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sokszor megleptek már a helyezkedéssel, főleg domboldalban, szinte mögém jöttek többször is, ha nem figyeltem.
Ez nagyon gyász...