- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Sokszor nem is értem miről irkáltok, ennyire nem ástam bele magam sose a játékba.
De amúgy vannak itt páran profik lehetne menni egy pár kört squad-ban is. Én is szívesen csatlakoznék, tanuljak a profiktól.
Bár velem túl sokra nem mentek, bár gyógyításban egész profi vagyok.
-
Grave_444
nagyúr
Néhány rész ismerős.
Engem viszonylag ritkán húz fel, mert tényleg a való életben barátok, szóval funolni szeretünk. Ha viszont komolyan szeretnék játszani már tényleg nagyon nehéz másokkal, rankedet csak próbálgattuk, de marad a sima játék. Ranked randomba sokkal jobb.
Nem is a skill a különbség, hanem a játékstílus. Én rohanok, Ő pedig lootolgat inkább és csak lohol utánam, viszont amikor komolyabb ellenfelekkel találkozok nem ér oda sose időben.Persze nem mindig van így, sőt, de amikor megesik akkor bosszantó kicsit.
Főleg az a baj, hogy én hallom/tudom mikor ki hol van, de ha közben folyton közvetíteni kell csapattársnak, nem pedig én kapok segítséget lehetetlen teljesíteni..Na akkor gyere duóba.
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #29188 üzenetére
Én már nem bírnék naponta több órát játszani ezzel. Főleg amilyen jók a társaim akik folyton hívnak játszani, valamelyik nap is beszaladok egyikükhöz landolás után mert az én házamban nem volt fegyver az alsó szinten, felettem meg enemy volt, át kellett szaladjak az egyik társamhoz aki meg 220 óra játék után is olyan stresszben van a játéktól, hogy szaladok fel a lépcsőn hozzá, még össze is akadunk, kerülném ki, ő meg lelő mint a szart
Persze ahonnan átjöttem erre rögtön megindult ránk az enemy és lelőtte társamat szedés közben...
Sajna ha hotdropolok velük állandóan halunk mert nem bírnak senkit lelőni, ha meg távol ugrunk egyrészt rohadt unalmas a meccs nagy része, és a vége akkor is az hogy lelőnek minket ha találkozunk valakikkel, mert ugyanúgy nem bírnak senkit lelőni. Ha eljutunk endgame-ig véletlen akkor általános probléma hogy sokszor össze vissza rohangálnak, nem találják a helyüket, nem tudnak fedezni, infózni se infóznak sokszor, meg állandóan ellövetik magukat. A vége az szokott lenni hogy 3-4 meccs után kiégek teljesen, és van hogy napokig nincs kedvem játszani.
Már tényleg ott tartok, hogy inkább elmegyek solozni ha játszani akarok. Bírom őket amúgy, csak lehetetlen velük értelmesen játszani
-
JanR
addikt
válasz
DiszNóÓl #29189 üzenetére
Az a baj a scrim-el, ha nincs "eredményed", akkor nem mindig férsz be a keretbe, ezért mi nem is erőltetjük. Egy baráti társasággal játszom, ahol vagyuk 7-en 8-an, de sokszor még az alap 4 embert nehéz összerántani.
Újabban nextpro-val próbálkozunk, kisebb nagyobb sikerrel.
Meg hát, saját életbeli dolgok miatt én sem vagyok a legjobb formámban, szóval annyira nem is erőltetem. Alapvetően szorakoztató, még akkor is, ha sok a leütéses meccs az eljén, ha meg elfáradunk fejben, akkor meg úgy is ráugrunk mindenre, akkor meg azért van leütésGrave: ja, a pubg "értékelése" nem a legjobb dolog mostanában. Se a gamepass-ok, se a seasonok nem adnak annyira jó cuccokat, emiatt nem is nagyon foglalkozom már velük, pedig a pass-okból nagyon kevés maradt ki, de az utolsó 3 már nem került megvételre, vagy 4? Nem emlékszem. Csak játszok
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #29182 üzenetére
Szép
Jó sok meccsed van, azért ebből látszik nem könnyű levinni. Főleg, hogy én sose tudom meddig tart a szezon és mikor kell meghúzni. Max 2 órákat játszom esténként és most elakadtam Platina közepén, de előtte sokat szívtam Gold V-ben, nem tudtam lejjebb menni, mert egyfolytában hülyéket adott társnak. Egyébként azt vettem észre, ha nagyon a helyezésre megyek elkezdem unni a játékot, mert sokszor kerüljük a harcot.
Közben alt+tab és netezek vagy telefonozok.JanR
Én is ezen gondolkodtam, de látod valaki ennyire ráér hétköznap. -
-
Grave_444
nagyúr
Csicska AWM ellen nem voltam max hp-n boost nélkül és övé volt a kör.
1 body shotba haltam.
[kép] -
Grave_444
nagyúr
Van itt olyan, aki levitte Diamodra vagy Masterre valamelyik szezont?
-
Sati1984
tag
válasz
DiszNóÓl #29173 üzenetére
Igen
Nekem szinte a kezdetek óta az a rutinom, hogy meccs indítása után a lobbyban CTRL + M, így nem hallok semmit a bokszolásból, ugrálásból, kocsizásból. Amikor a repülő indul, akkor marad a némítás, kiugráskor is, és amikor kibontom az ejtőernyőt, csak akkor oldom fel, mert onnantól elviselhető a játék hangereje.
-
Sati1984
tag
Igen, ez minden más játékban előfordul..., nem véletlen, hogy a WoW is átment ezen, és hát a fejlesztőknek adnia kell egy választ erre, ami hol így sikerül, hol úgy. A PUBG fejlesztőinek a F2P volt egyfajta megoldás, ez sajnos nem bizonyult tartósnak.
Sajnos 2020 közepe óta nagyon fogy a játékosállomány, bár úgy tűnik, kb két éve stabilan 150 és 200 között van az átlag, szóval remélhetőleg ez a következő két évben sem megy sokkal lejjebb, így nekem például a TPP szóló meccseket kb 10 másodpercen belül kapok.
Nekem valahol ott lesz a határ, amikor 1,5-2 percen belül már nem indulnak a meccsek, akkor hagyom abba - de ez még odébb van, és addig még történhet sokminden. -
scabi78
senior tag
Az elején a 60 másodpercben vagy bokszolnak vagy dobálnak... kinek hiányzott a hangos autó?
-
vaki
aktív tag
válasz
Sati1984 #29170 üzenetére
Nagyon jó meglátások, igaz a PUBG nekem csak szórakozás, így én annyira nem akadok ki ezeken. Kb ugyanezt végigéltem a World of Warplanes-ben, ahol egy idő után a kezdők uyganígy nem tudtak érvényesülni, csak éppen nem skill döntött, hanem a taktika, meg h tudtad h melyik géppel hogyan kell repülni. Erre a Wargaming válasza egy teljes játékreform volt, minek következtében a régi motorosok jó része otthagyta a game-t. Remélem itt nem ez lesz.
-
Sati1984
tag
Ez tipikusan az a jelenség, hogy megjelenik egy játék, és van egy időszak, amikor még mindenkinek új, mindenki botorkál, keresi a megfelelő taktikát, hülye hibákat követ el, és együtt röhögünk, együtt tanulunk, felfedezzük a lehetőségeket.
Ezt a szakaszt sírják vissza a legtöbben szerintem (félig-meddig én is, de erről később).
Szerintem ez az első szakasz kb. az 1.0 megjelenésével múlt el a PUBG-nál, 2018 elején, vagy utána pár hónappal. Ott már érezni lehetett, hogy akikkel egy meccsbe kerültem, azok között már nem nagyon vannak nagyon új playerek, mindenki otthonosan mozgott, lőtt, taktikázott, már tisztában volt a játék alapmechanikáival, senki nem csinált érthetetlen dolgokat, amiket könnyen lehetett volna büntetni - vagy már csak nagyon-nagyon ritkán. Ekkor kezdődött egy második szakasz, amikor a meccsekben időnként becsalinkáztam egy istenszerűen célzó másik játékos elé, aki tökéletes recoil-kontrollal ledarált, aztán szevasz.
Ez ebben a második szakaszban egyre többször fordult elő, míg...
... jött a harmadik (végső) szakasz, ami szerintem kb. 2019 közepén-végén kezdődött, és amiben vagyunk ma is - amikor már az egy meccsbe kerülő játékosok többsége nagyon rutinos, jártas a fegyverek kezelésében, és nagyon profin játszik. Ez normális, hiszen itt már egy 2-3 éves játékról beszéltünk, aki bírja a PUBG "kegyetlen" stílusát (random a loot, nincs respawn-lehetőség, előfordulhat, hogy 20 percen keresztül tökjól lősz, rejtőzöl, pozícionálsz, aztán egy pillanat alatt vége van...), az maradt, és nagyon profivá képezte magát. Aki nem, az kikopott, új játékosok pedig csak akkor jöttek nagyobb számban, amikor az F2P bejött, de az is pár hónapig tartott csak - pont ezért, mert ők is ezzel szembesültek, hogy mire megtanulnák a játékot, addigra hetvenhatszor ledarálta őket egy ilyen - eddigre már "átlagos" képességűnek mondható játékos. Szóval ők is kikoptak, sokan még az előtt, mielőtt igazán belekóstolhattak volna a játék hangulatába, ritmusába, sajátosságaiba.
Szóval ezért tartunk ott, ahol. És ezért nem nagyon találja a legtöbb új játékos kellemes időtöltésnek a PUBG-t, mert tényleg az van, hogy mire felfedezed a pályákat, a lootolás jellemzőit, a körben való helyezkedést, ilyeneket, addig rengeteg borzalmas élményed lesz, és nagyon-nagyon távolinak tűnik (sajnos jogosan) az a pont, amikor már az őt simán lenyomó játékosok ellen bármi esélye is lenne...
Egy szó mint száz, tök érthető hogy miért fogy a játékosszám - mert így szignifikánsan nőni nem tud, akik most csatlakoznak, azoknak a 90%-a a fentiek miatt kikopik... Ez egyébként nem PUBG-specifikus, pl. egy Rocket League-ben is ugyanez megvan, csak ott egyrészt skill based match making van, ami miatt a kezdők kezdőkkel kerülnek össze, és emiatt van terük, idejük, lehetőségük beletanulni a játékba, másrészt ott 2, 4, max 6 játékos elég (ha rankedről beszélünk) egy meccs indításához. A PUBG-ben meg kilencvenvalahány, és nincs is elég kezdő, akikkel tudnának külön kezdő, haladó, vagy vérpistike szintű meccsek indulni. Ez is ugye kapásból megsokszorozná a queue-k számát (TPP, FPP, ezen belül duó, squad, szóló ugyebár, és akkor még csak háromfelé osztottuk a játékosállományt skill szerint...)
Szóval ez így ördögi kör, mert nagyobb játékosállomány nélkül nem lesz SBMM, viszont nagyobb játékos állomány SBMM nélkül nem lesz... róka fogta csuka
Az én esetem egyébként ezen belül kicsit más, mint a többségé: mivel én 90%-ban TPP szólót játszom, én legtöbbször bújkálok, taktikázok, kerülöm a harcot, így nekem még most is majdnem ugyaolyan fun a játék, mint a legelején (2017 augusztusban kezdtem). A legtöbb esetben most is csak magamat tudom szidni, hogy miért nem helyezkedtem jobban, miért nem lootoltam más fegyvert, több boostert, ilyenek, és mondjuk az esetek kb. 10-20%-ban nem sikerült elbújnom a nagyon profik elől. Szóval az én játékstílusom még mindig működik, merthát ilyen a PUBG, ahogy korábban is beszéltük, nem a K/D a lényeg, hanem a túlélés, és én ezt így a harmadik szakaszban is nagyon élvezem
-
Grave_444
nagyúr
Mit vársz? Nincsenek erősebb fegyverek, nincsenek kioldható jobb cuccok.
Minden esésnél csak a skill számít, ugyanannyi esélyed van lootolni és nyerni, mint másnak.
Ennyi erővel semmilyen multival ne játsz, mert mindig lesz jobb, sőt a való életben a sportban is ugyanez a helyzet, ahogy az élet más területein is.JanR
Szerintem is egyre nehezebb a játék. Biztos van, aki egész nap nyomja, ők vannak előnyben. -
PeL
addikt
Mi is TPP-ben kezdtük a PUBG-t, jóval 1.0 megjelenése után váltottunk át végleg FPP-re. TPP is addig volt játszható míg el nem öntötték a Xiao, DuyouTV meg hasonló kínai nevű gamer zoknis őstehetségek. FPP érezhetően keményebb pálya volt már akkoriban is, jelenleg meg kb még rosszabb mert a gyengébb játékosokból is jóval kevesebb van mint akkoriban.
-
Peppo
őstag
A többség nyilván nem csaló, de van belőlük bőven. Egy meccsbe egy is elég, máris tönkre van vágva több tucat ember játéka. Sokba belefutunk, de emlékeim szerint régen is a TPP Squad mód volt a legfertőzöttebb.
#29165 Orgi
Kb. én is egy hét után mondtam, hogy elég volt. Botok ellen meg nem akarok játszani (néhány elfér, de azért a többség ne az legyen már). -
JanR
addikt
Tudjátok ebben az új játékos vs. régi motoros vitának van egy másik bökkenője is. Én azóta pubg-zek, mióta elérhető PC-n, béta, alfa, nem emlékszem már. De az utóbbi 3 szezonban minden statisztikám drasztikusan romlik, pedig egy mondhatni állandó társasággal játszunk. MINDENKI sokkal ügyesebb, jobb, gyorsabb. Eddig a 2.0 KD-t (nem kda-t) simán meg tudtam lőni, a diamon szint pedig egyenesen gyerekjáték volt. Most az utolsó 2 szezonban pedig gold I-ben szenvedünk a társaimmal, a KD meg ha 1 fölé megy, akkor már összeteszem a két kezem. Nem tudom mi történt, de drasztikusan sokkal rosszabb a játék, mint mondjuk fél-1 éve. Azt azért tegyük hozzá, hogy az fps tapasztalatom miatt egyáltalan nem mondanám azt, hogy mindenki csaló.
-
Peppo
őstag
TPP sem jobb. Mi inkább azt toltuk régebben, mert az mindenkinek megfelelt. Squadban tökugyanez a helyzet, tele van sokkal magasabb szintű játékosokkal. 1-2 év kihagyás után újra elkezdtük haverokkal, de pár nap alatt el is ment a kedvem az egésztől. Ennek semmi értelme. Duóban amúgy vannak egész jó meccsek is, a solot nem próbáltuk.
És akkor még a zömmel kínai cheatereket nem is említettem, szinte minden nap belefutunk pár teljesen egyértelmű esetbe, és kb. minden napra jut is egy értesítés, hogy valamelyiket sikerült permáztatni. Csak hát sokkal kevesebbet, mint amennyi tényleg van. És mire jön az üzenet, már újra ott vannak új accal. -
DiszNóÓl
senior tag
én pl nem várnék 4-5 percet, 2 perc után is kb bugosnak tűnik az mm és resetelni kell a que-t, utána érdekes egyből bedob sokszor
tény, hogy új játékosoknak nem kedvez, de ott a training/tdm gyakorolni kicsit pl, a "mi" kezdő időnkben még egyik se volt
ja és sokan csinálnak új accot, mert rengetegen rage reportolnak mindenkit aki lelövi őket és hamar kapnak 24 órás pihenőt.
-
Orgi
addikt
Köszi mindenkinek. Sok éve Overwatchozok minden nap, csak ki akartam vmi mást is próbálni, szóval azért játszom fps-el. Ott próbálna amúgy a játékosok között balanszolni a játék, de ott meg az új accountok vásárlása a gond. Itt viszont szerintem simán csinálhatnának lvl alapján 3 csoportot mondjuk... Amúgy OW-ben simán van, hogy 4-5 percet kell várni egy játékra, míg talál megfelelőt, én itt is inkább várnék picit, hogy max 150-es szintűekkel rakjon össze.
A casual játékokat letolom, de abból csak 3-at játszhatok egy nap (és ráadásul oda is joinolnak a lvl500-as szintűek amúgy, már csak alázásból szerintem). -
PeL
addikt
Ez van sajnos. A gyengébb / új playerek hamar kikopnak pont emiatt amit írtál, alapból már kb csak a kemény mag játszik még a játékkal. Ilyen lecsökkent játékosállomány mellett esélytelen hogy szint szűrés szerint rakja össze a játékosokat. Ha könnyedebb játék kell akkor játssz TPP módban, ott ritkábban fogsz találkozni rutinosabb, erősebb playerekkel. Más játékstílust igényel, de könnyebb is emiatt. Ha kicsit megszokod a játékot megpróbálkozhatsz újra az FPP móddal, hátha akkor több sikered lesz majd.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Tudom ez egy régi játék, de én most találtam rá, alapvetően nem játszok már nagyon... Viszont ez tetszene, csak azt nem értem, én vagyok lvl15 és miért rak össze lvl500-asokkal? Kb minden játékom abból áll, hogy agyonlő egy lvl500-as 3 percen belül, egyáltalán miért játszunk együtt?Ha sűrűjébe ugrok, agyonlő egy lvl500-as, ha a map szélésre, akkor elszórakozok 20 percet majd agyonlő egy lvl500-as. Más szintű embert szinte nem is látok
-
hegegabi80
addikt
Hétvégén ismét mentem három kört és most kifejezetten élveztem.
Rögtön az elsőnél nem túl sűrű, de nem is ritka helyre ugrottunk.
Sikerült az elején 3 kill-t összehozni minivel. Utána már csak 1 kill volt, de ismét volt minim, nagyon élveztem vele a harcot.
Sajnos az egyiknél elég hamar egyedül maradtam és a rutintalanság miatt tudtak lelőni.
Sebaj legközelebb jobb lesz.
De ez a mini nagyon bejött most. -
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #29153 üzenetére
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #29152 üzenetére
Ja és most már nem is nevezik el magukat hanem egy 8-10 számból álló számsor található a nevük helyén!
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Don.Corleone #29151 üzenetére
Nálam mindig a Squad nagy része beugrik a népszerű helyre aztán kb 3-4 perc után elhal! Én meg várok hogy esteleg marad e valaki aki a végén segítene.Mindig mondom kár oda ugrani mert aki ott dominál az csal is egyben az esetek 80% ban.10 ből nyolcszor maradok is egyedül,a többi meg már rég kilépett.Aztán ha az a koreográfia hogy túlélik a csapattársak ezt,akkor közel leszünk a győzelemhez mivel tuti az én oldalamon játszanak a csiterek!Ma is lett egy win így,raktam hozzá olyan 250-300 sebzést messziről.Csinaltam képet a csapat társakról,íme egy a három közül!
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Grave_444 #29149 üzenetére
Bugos az hagyján, de ennyi csalót megint, vagy még mindig?! Nekünk van egy haveri társaság, esténként szoktunk játszani, fullos szett, végre egyszer a kör is velünk van, erre haladunk a kiszemelt spot felé, erre a csávó m24-el red dot, majd kioszt 3 fejest és game over.
Igazából felcsesz, de azt mondom 10 játékból legyen egy csaló az oké, de hogy elment kb 25 perc és így haljunk... ahh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest