Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Én 95%-ban szólót játszom, mert ritkán tudok haverokkal összejönni, és ha velük épp nem tudok játszani, akkor random discordos társakat keresni meg lusta vagyok, inkább magamban elvagyok, amúgyis szeretem a szóló játékmód "narratíváját", tisztára olyan, mint egy horrorfilm, minden kis zajra összerezzenek, taktikázok, helyezkedek, tervezek... imádom.
Nekem a botok teljesen megmérgezték ezt az élményt. Tegnap játszottam Miramaron egyet, a queue time-ot 100 mp-nek írta a játék, gondoltam ezt bevállalom. Erre bedobott egy olyan lobbiba 40 mp után, ahol volt benn 34 "játékos" , és még 40 mp volt hátra a meccs indulásáig. Másodpercenként csatlakoztak a "játékosok", aztán hirtelen felugrott 100-ra a repülő indulásakor

Eljutottam a top4-ig, ott megölt az utolsó emberi játékos, aki aztán ledarálta a maradék két botot, és nyert. Máskor eléggé szapora a szívverésem top10-ben, de most állandóan az járt a fejemben, hogy valószínűleg már a top2-ben, 3-ban lehetek, mert eleve kb. 30 emberrel indult a meccs...
Megnéztem az OP GG-n utána, és 9 (KILENC) igazi ember volt csak, ez az idióta játék meg elindította a meccset 91 bottal. Megőrülök!

Mindez pünkösd hétfőn, a második legrövidebb queue time-mal rendelkező mapen, délelőtt 11-kor (ami nem csúcsidő, de na).Teljesen kikészít ez az idiotizmus, akkor legyen hosszabb a queue time, de engedjék már feltelni azokat a meccseket, amik amúgy feltelnének. Ha ettől a meccstől eltekintünk, simán oda is bedob a játék 20 botot, aminél látszik, hogy megtelne a lobby

Tegyék ingyenessé a játékot, vagy hetente legyen két map váltogatva elérhető public meccsre, vagy akár legyen csak egy queue, ami egy igazi random map lenne, ami úgyis mindig feltelik. Én még ezt is bevállalnám, csak játszhassak emberekkel. Minden ilyen lehetőséget ki kellett volna meríteniük, mielőtt ilyen borzasztóan amatőr és béna implementálással botokat tesznek a játékba. Ráadásul az F2P lépés még a kozmetikumok piacát is fellendítette volna, még azt se mondhatják, hogy pénzügyileg nem érné meg...
650 óra körül járok, van, az Early Access óta játszom, eddig 1 db szóló csirkevacsim volt a játékban, az 157 óránál történt. Azóta is leklesen üldözöm a másodikat, nálam erről szól a játék, hogy végre be tudjam húzni még egyszer... De most, mivel akár 91 bot ellen is lehet játszani, ezt sajnálom a legjobban, hogy ezt a hajszát, ezt az epic érzést, ami mindig kialakult a top10-ben bennem, hogy "na, most talán meglehet az a második végre" - ezt sikerült megmérgezni azzal, hogy hiába lesz meg akár többször is, innentől kezdve nem ér annyit majd a győzelem.

Jobb híján azt találtam ki, hogy három csirke ér majd egyet, addig nem számolom majd másodiknak a következő győzelmeket, amíg nem jön össze belőlük három... És csak akkor írom át a szóló csirkevacsora countot. De ez már a vég kezdete, gyerekek.
Ha nem történik csoda, és nem vonják vissza ezt az update-et, lehet, hogy jön az uninstall egy pár hónap múlva. Esküszöm, a Fortnite újrakezdésén agyaltam már párszor, és ez ijesztő, mert az sem egy rossz játék, de azt az embertelen, horrorisztikus feszültséget, amit egy PUBG meccs top 5 ad, annak soha a közelében sem járt... Mondjuk a játékipar szégyene, hogy tényleg nincs másik olyan játék, aminek a fizikája, hangulata, stílusa, játékmenete valami közelítő élményt adhatna.

Ezzel a lépéssel a PUBG Corp végleg bebizonyította számomra, hogy egyáltalán nem értik, fogalmuk sincs róla, hogy mi tette ekkora sikerré ezt a játékot anno. Döbbenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

saen