- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
Axel Foley #160 üzenetére
Slow Down, mondta, hogy még nincsen kész, de látta sztem már az eddigi 2 kérésedet is...
Nyugi, majd elküldi, ha elkészül. -
Qorthral
őstag
Még egy apró kérés: Ha lehet, bill kombinációra (2 bill egyszerre) is lehessen állítani, thx!
-
Qorthral
őstag
Teszteltem az 1.1-es verziót. Nagyon jó lett
!
Még ha Neked igen csak egyszerű apróság is, a célra tökéletesen megfelel!
Egyetlen kérésem ha lehetne (esetleg egy 1.1b verzió) :
Legyen egy másik billentyű amellyel leállítható a progi. Tehát ha elindítom a számolást, de 10mp múlva aktualitását veszti a dolog, akkor egy másik hotkey segítségével leállíthatom a progit, és ha ismét el akarom indítani, akkor ezt az eredeti hotkey lenyomásával ismét megtehetem.
Előre is köszi, semmi más probléma nincs!!!
-
Qorthral
őstag
A kis kárörvendő !!!
De visszatérek én még!
Andie: Bővebben: link
Jöhet a mailemre is, meg sztem w-nek is, gondolom nem túl nagy progi!
-
Qorthral
őstag
Ok köszi
!
Ez így legyen a Pittyegő rev1 progi.
És lenne egy különálló progi, a következő:
Startra 3 percről indul, visszaszámol, 1 percnél egyet, fél percnél kettőt csipog, DE: ha mégegyszer megnyomom a hotkeyt menet közben, akkor elindul a Pittyegő rev1, és mindegy, hol járunk az időben, ez már nem pittyeg!
Tehát ha elindítom, majd 1 perc 50 mp eltelte után mégegyszer megnyomom, akkor már nem csipog az egy és a félperces limitek miatt...
Nemtom, érthető-e
(Ezt is lehetne tetszőlegesen választhatő pittyegési időpontokkal) -
Qorthral
őstag
Szia!
Igen, nekem jól jönne, és ha jól sejtem w-nek mire kell (amire nekem), akkor nagyjából tudom, mit kell tudnia
Szal peltar, Andie, bármelyikőtök: Egy olyasmit kéne összeütni, ami egy előre beállított billentyű leütésére elkezd visszafele számolni 45 másodperctől, majd fél perc letelte után csipog egyet, és 45 mp letelte után csipog gyors egymásutánban kettőt.
Ezekután leáll, és ha újra megnyomom a beállított gombot (pl u gombot) akkor ismét elindul a művelet.
Remélem meg tudjátok oldani!
Advanced-verziónak jó lenne egy olyan, amelyben konfigurálható az általam megadott két érték, tehát nem 30, és 45mp után csipog így, hanem a user által megadott idő letelte után...
Szóljatok, ha megoldható és értitek, mert még egy fokkal tovább bonyolítanám!
És előre is nagyon köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest