- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Ok köszi
!
Ez így legyen a Pittyegő rev1 progi.
És lenne egy különálló progi, a következő:
Startra 3 percről indul, visszaszámol, 1 percnél egyet, fél percnél kettőt csipog, DE: ha mégegyszer megnyomom a hotkeyt menet közben, akkor elindul a Pittyegő rev1, és mindegy, hol járunk az időben, ez már nem pittyeg!
Tehát ha elindítom, majd 1 perc 50 mp eltelte után mégegyszer megnyomom, akkor már nem csipog az egy és a félperces limitek miatt...
Nemtom, érthető-e
(Ezt is lehetne tetszőlegesen választhatő pittyegési időpontokkal) -
Qorthral
őstag
Szia!
Igen, nekem jól jönne, és ha jól sejtem w-nek mire kell (amire nekem), akkor nagyjából tudom, mit kell tudnia
Szal peltar, Andie, bármelyikőtök: Egy olyasmit kéne összeütni, ami egy előre beállított billentyű leütésére elkezd visszafele számolni 45 másodperctől, majd fél perc letelte után csipog egyet, és 45 mp letelte után csipog gyors egymásutánban kettőt.
Ezekután leáll, és ha újra megnyomom a beállított gombot (pl u gombot) akkor ismét elindul a művelet.
Remélem meg tudjátok oldani!
Advanced-verziónak jó lenne egy olyan, amelyben konfigurálható az általam megadott két érték, tehát nem 30, és 45mp után csipog így, hanem a user által megadott idő letelte után...
Szóljatok, ha megoldható és értitek, mert még egy fokkal tovább bonyolítanám!
És előre is nagyon köszi!!! -
I_Am
veterán
Bővebben: link
Így menni fog.
A programok alatt a pitty 1.0.6-osról van szó, ha jól sejtem.
Viszont a letöltés linkje nem jó helyre mutat. Lehet nem abban a könyvtárban van?
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
Ne bénázzunk, fiatalok!
Ha a MessageBeep című WinAPI függvényt meghívod, annak meg lehet mondani, hogy milyen fajtát nyarvékoljon. A választék az, amit a Control Panelen is tudsz állítgatni a rendszerhangok között.
Viszont egy .WAV állományt lejátszani szintúgy körülbelül egy sor. Akkor meg miért ne? http://msdn.microsoft.com/ -> ''PlaySound''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest