- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Drótszamár #181 üzenetére
Ha Te is fejlesztö vagy (márpedig úgy látom), akkor nemértem, hogy kérdezhetsz ilyet komolyan, hogy megharagszom-e érte. Naná, hogy nem, söt, örülök neki, hogy ötletet tudtam adni, és sok sikert kivánok a cucchoz! Aztán ha kész, egy tiszteletpéldánnyal meglephetsz. Addig is, ha bármi help kell, irj nyugodtan (még a félkész kódot is elküldhetem, bár nem szivesen adok ki félmunkát a kezemböl).
Többieknek : kis türelmet kérek még, nagyon elvesztem az utóbbi idöben, de amit megigértem, meglesz! -
Andie
őstag
válasz
kretenallat #178 üzenetére
Persze, csak most nincs rá idöm, sorry!
Holnap délután meglesz! -
Andie
őstag
válasz
kretenallat #175 üzenetére
Természetesen nem úgy értettem, hogy beégetem az 1.25. Ez eddig sem volt rám jellemzö, ha megnézed a program paraméterezhetöségét
-
Andie
őstag
válasz
kretenallat #173 üzenetére
Gyerekek, mindent lehet, csak akarni kell.
1.25 mp-enként csippanjon? Hát jó idegesitö lesz, de tőlem?! -
Andie
őstag
Megvizsgáltam, és ez azért van, mert az elérési útban szóköz is található. P : My Documents. Ilyenkor a windows '' -jeleket tesz az elérési út elejére és végére, hogy a szóköz ne zavarja meg.
Próbálom kiküszöbölni ezt a windows feature-t, de addig is azt javaslom, olyan helyről rángasd be a hangokat, ahol nincs szóköz a könyvtárnevekben.
(megtaláltad a meglepit?)
-
Andie
őstag
válasz
Drótszamár #166 üzenetére
Drótszamár : Mivel ebből sem húzok egyenlőre hasznot, szivesen elküldöm majd a kódját. Delphi-ben irom. A mail vezérlés egyébként pofonegyszerü. Kell valamilyen pop3 kliens, lehet a delphi default, bár én szivesebben használom FPiette bácsi kompijait.
A kérdésedre szerintem gyorsan találunk megoldást, most igy hirtelen a WM message-ek körül keresgélnék, tuti van valami API hivás, ami lekérdezi a futó alkalmazásokat, majd azok ablak leszármazottjait, és ezeknél a SETFOCUS meghivása előre dobja az ablakát. Persze előtte le kell kérdezni mi volt az Active... Majd utánnanézek neked.
Peltar : Hooker megy mailen, a proggidat kiváncsian várom! (nézted az enyémet?) -
Andie
őstag
válasz
Axel Foley #160 üzenetére
... feltéve ha adsz egy olyan mailt, aminél nem dobja vissza a mail administrator illegal attachmenttel
(rar)
-
Andie
őstag
Srácok elnézést kérek, de az elmúlt órákban nem tudtam belépni a ph-ra valamiért, állandóan azt irta, hogy a lap nem elérhető.
Pedig igyekeztem mint a zállat, már 19 fele kész voltam mindennel... Sajnálom
Ide felraktam a legújabb verziót : Bővebben: link
Raktam bele egy kis meglepit, remélem megtaláljátok
Ja, és Thomas kollega kivánságára kétnyelvü
Axel : összedobtam neked egy mintaproggit a keyboard hook ismertetésére, megy mailen! -
Andie
őstag
válasz
Qorthral #156 üzenetére
Az Alt, Ctrl és Shift billentyükön kivül nem tudsz egyszerre kettőt legyomni. Egyszerre csak 1 billentyü kerül a pufferbe, és azt azonnal ki is olvassa a windows. Tehát nem lehet egyszerre GH a pufferben. Ilyen lehet, hogy Shift+G, vagy Alt+H, de két értékes bill. nem. Még ha olyan jól el is találnád, hogy ezred mp pontossággal nyomod le a két billentyüt, akkor sem egyszerre jut a billentyüzetedből a pc-be a jel...
-
Andie
őstag
válasz
burgatshow #147 üzenetére
Számold meg, hány programot használsz nap mint nap magyarul és angolul. CoD magyar?
De lásd, kivel van dolgod, lemagyaritom (választható opció) neked.
De majd otthon, mit keresek én még pénteken 15:45-kor a melóhelyen??? -
Andie
őstag
válasz
burgatshow #145 üzenetére
T- : szerintem ez igy olyan kúúúl
Alap wav : ne mondd, hogy a windows/media könyvtárban nincs 1 db sem. Ha nincs, mér törölted le? Még jó, hogy kernel.dll-t nem kérsz a proggi mellé...
Magyar : alapból nem magyarul irom a programjaimat. Különbözö stuffjaim már körbejárták a világot, enyéhén kevesebb érdeklődésre tettek volna szert, hogy magyarul irogattam volna őket... De ha nagy a sirás, lemagyaritom (ámbár aki nem érti meg ezt a primitiv programot, az inkább ne használja sztem...)
Nem sértettél. -
Andie
őstag
válasz
Axel Foley #141 üzenetére
Nem titkos, mivel -egyenlőre - semmiféle anyagi hasznom nincs belőle.
Egy windows hook-ot kell ráállitani a billentyüzetre (keyboard hook). Egyébként ezt énis egy site-ról lestem le. Forrás megy mailon (kommentezzem?) -
Andie
őstag
Ment újra mind3ótoknak!
Javitva :
- mostmár sima, 1 billentyüre is müxik(pl ''u'')
Új funkció:
- a programot lecsukva eltünik a tálcáról, csak az óra melletti kis ikonja mutatja, hogy jelen van. Erre duplakatt, és visszajön az ablak.
- a kis ikon különbözö képeket vesz fel a program egyes állapotaitól függöen (inaktiv / aktiv+figyel / számol / alerting )
- beállitható, hogy timeout (ha letelt a megadott idő) esetén mit csináljon ( inactive legyen / kezdje a figyelést újra)
Thom, akkor pakold már fel lécci! Aztán dobd ide a linket. -
Andie
őstag
Hát persze, ez a lényege a programnak nem? Hogy játék közben a háttérből figyelje, mit ütsz le, és ha épp a kivánt billentyüt, akkor elinditja az óráját...
óóóó, várj, most látom, hogy sima betüvel nemmüködik! Én Ctrl+A -val próbáltam, azzal szépen ment, de ha csak 1 betüt adok meg, pl ''u'', akkor nem...
javitom! -
Andie
őstag
A program a legalsó sorban infókat ir.
Itt jelzi, ha aktiváltad (START gomb!), és aztis, ha elérte az egyes időszeleteket.
Majd még rádobom, hogy le lehessen tenni ikonba az óra mellé, és különböző ikonok jelzik az egyes állapotát (sárga, ha inaktiv, zöld, ha figyel, kis harang ha épp riaszt, stb) -
Andie
őstag
Proggi ment kettőtöknek, majd dobjátok már fel valami ftp-re, mert én itt a cégtől nem tudok ftp-zni.
Az előbb sem a mérete miatt kértem, hanem mert igy egyszerübb a többieknek is megosztani. Ha felraktátok, irjátok be ide a linket. Köszi.
Szerk : Ja, és tesztelgessétek! Én nem nagyon tettem, úgyhogy lehet benne hiba. Mindenféle észrevételt várok!
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
1 perc és kész.
Ki tudja feldobni valami ftp-re? -
Andie
őstag
válasz
kamikaze boci #118 üzenetére
Mint irtam, nincs teljesen kész, amolyan béta, az utóbbi időben nem tudtam vele foglalkozni. Amint összeheggesztem véglegesen, közkinccsé teszem, igérem!
Nekiállok a pittyegőnek, de még mindig nemértem, mire jó -
Andie
őstag
Hü, látom nagy érdeklődésre tart számot a MailLoggerem
Bizony, abból a célból készült eredetileg is, hogy a haver meg tudja figyelni a nőcijét. Nemigazán komáltam az ötletet, de a haver az haver.
És igen, bármilyen kliensről lehet neki parancs-mailt küldeni, a lényeg, hogy a programba be kell állitani, milyen mailcimet ''olvasson''.
Tehát nyitsz egy új freemail cimet, csak erre a célra. Ezt a program lekéri X percenként (paraméterezhető). Ha talál levelet, akkor megnézi a tárgyát. Ha neki szól (tárgy = MailLogger), akkor lekéri, és elolvassa. Amit benne talál, és értelmezni tudja, azt végrehajtja.
Ezért aztán akár linuxról is lehet vezérelni, hisz teljesen független a vezérlés a futó proggitól.
Ja, van a progginak self destruction funkciója is, végső esetre
Ha küldesz neki egy levelet, amiben ez van : KILLYOURSELF , akkor letöröl mindent, ami csak a nyomára vezethet még egy profi usert is(persze ezután használhatatlan lesz)
-
Andie
őstag
-
Andie
őstag
Tökéletesen értek mindent, csak azt nem, hogy mire jó ez?
Nem szeretném peltartól elvenni a szép feladatot, de ha esetleg nem érsz rá, vagy becsúszik valami, szóljatok!
(egyébként csak megjegyzem, egy hobbiprogramozónak ezek felüdülés szintü stuffok. Legutóbb egy kedves barátom a következő programot kérte tőlem, lehetőleg holnapra :
- a program a háttérben figyeljen, ne lehessen látni se a taskok között, se a tálcán
- figyeljen minden leütött billentyüt, egérkattintást, és hogy mindez milyen programban történt
- ezeket loggolja, irja egy file-ba (lehetöleg ha backspace-t nyomnak, akkor ne azt irja be a file-ba, hogy backspace, hanem törölje is vissza a szöveget)
- Xezer karakterenként egy megadott email cimre küldje el a logfile-t
- ha nem sikerült elküldeni (nincs netkapcsolat, stb), akkor gyüjtse tovább
- őrizze meg 99 db-ig a logfileokat.
- lehessen emailt küldeni a programnak, amiben vezérelni lehet, pl ilyeneket lehesen kérni töle : kapcsoljon ki / küldje el a legutolsó logot / küldje el az X. logot / változtasson valamely paraméterén / stb
- küldjön mailt a program bizonyos események bekövetkeztekor (MSN elinditva, adott honlap meglátogatása, freemailbe bejelentkezés, stb)
és még sorolhatnám, ezek a főbb funkciók. Hát mitmondjak, szép kis kihivás volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest