Aktív témák
-
TIV
tag
jó ha ismered a Ct hozzá, de nem szükséges feltétlenül. kezdetnek jó a php 24 óra alatt, a php feketekönyv régi és kicsit fura...jah, és angol tudás nélkül nem fog menni. kis tutorialokból addig fel kell fejlődnöd, h a php manual ( php.net ) -lal már google nélkül tudj dolgozni. persze mindig jó ha van gugli
-
szicsu
őstag
Hi!
ne olyan rég én is ebben a dilemmában voltam mit Te hogy melyik könnyyvet vegyem.
én a ''Bevezetés a PHP5 programozásba'' című könyvet választottma és nagyon elégedett vagyok. Teljesen az elejétől indít és nem számol már meglvő programozói tudással.
Kapsz belőle html, php,mysql,sql,apache ismereteket jócskán, nagy hasznos függelékei vannak, és ha végeztél a könyvel, akkor már a netes tutoriálok nem okozhatnak gondot, vagy a Fekete könyv sem.
Összeségében egy nagyon jó kis könyv. -
raczger
őstag
hali!
szerintem nem ezzel a könyvel kéne kezdened! most én is épp ezt olvasgatom, és mitnemndjak, oldalanként legalább 1 hiba van, igaz, hogy ezt észrelehet veni, de aki nem ismeri az alapokat z nem veszi észre. Szerintem mindenképp kezdjed a php24óra alatt című könyvel, az nagyon jó megadja az alapokat, és utána nézhetnéd a php fekete könyvet, hidd el, érdemes! -
cucka
addikt
nem nagy reklám, mert elég ismert könyv.
peter moulding írta, és még a php4-el foglalkozik, cserébe szerintem nagyon érthetően magyaráz, ugyanakkor nem viszi túlzásba a szájbarágós stílust. mindezek mellett nyilván nem mindenkinek jön be ez a könyv.
megvenni szerintem bármilyen nagyobb könyvesboltban, nem egy ritkaság. fekete a borítója és k** drága, meg fogod ismerni
egyébként rengeteg egyéb könyv van a témában, biztosan találsz megfelelőt, legtöbbet úgyis netes példákból/tutorial-okból lehet tanulni, persze ha az alapokkal tisztában vagy.
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
nekem a php fekete könyv bejött, de neten is rengeteg tutorial található. doksiból ott van a php.net-en a teljes referencia, azt sokat fogod nézegetni
html/css ismeret nem árt, ha weboldalt szeretnél készíteni php-vel, ezen kívül előnyös, ha ismesz már valamilyen strukturált programozási nyelvet (pascal, c, egyebek). ha adatbázist is szeretnél matatni php-ból, akkor az nyilván nem fog menni sql ismeretek nélkül. dióhéjban ennyi. -
cucka
addikt
php 24 óra alatt - igazából olyan, mint a többi ''24 óra alatt''könyv. könnyű olvasmány, cserébe rendkívül felületes. elmondja, hogyan tudsz megcsinálni php-val ezt-azt, azt viszont nem mondja meg, hogy miért pont úgy, és lehet-e máshogy.
php fekete könyv - ezt ajánlom. elég drága, kezdő szintről indul, talán nehezebben lehet belőle tanulni, de szerintem sokkal komolyabb tudást hordoz.
ha pedig az alapok megvannak, akkor a php.net-en található, igen jó és részletes dokumentációt is ajánlott használni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest