- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
StaMiNa #4932 üzenetére
Általában azon figyelnek a HTTP szerverek, de nem mind. Aztán csinálsz egy egyszerű http kérést, mondjuk egy ilyet:
GET /filenév HTTP/1.1
Host: szervercíme
User-Agent: PHP
Accept: *.*
Accept-Language: *
Accept-Encoding: none
Accept-Charset: *
Connection: close
Cookie: név=érték
A végén a Cookie: kezedű sort annyiszor ismétled, ahágy sütit el akarsz küldeni, és a végén kiírsz \r\n\r\n-t, azaz két teljes újsort, erre jön majd válaszként az oldal. További paraméterekhez ajánlom az rfc-t: [link] -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
StaMiNa #4355 üzenetére
JS-ből könnyebb id alapján azonosítani egy elemet, tegyél bele egy id=''valami-sorszám'' attribútumot is, és utána a JS funkciót is php-val generáld, ahol minden idnek csinálsz egy ilyen sort:
document.getElementById(''valami-sorszám'').checked=''checked'';
Off, mert nem ide illik, JS topicban lenne a helye. -
tbs
addikt
válasz
StaMiNa #4347 üzenetére
Jaja, igazat ír nagyon. Sok ph levél ''megeszi'' a szervert. Szervereimen kötelezem a júzereket az én levélküldő rutinom használatára. (Www-data nem tud smtp-t nyitni semerre...
) Aszinkron, levél fájlocskákat vár, majd egy perlscript időnként kisöpri őket... Persze nem meggondolatlanul, hanem egy 10Mbitre korlátozott virtuális csatolón keresztül...
Webszerver ne levelezzen ipari méretekben... -
raczger
őstag
válasz
StaMiNa #4342 üzenetére
nemtudom minek bonyolítod túl a mail függvényt. én is ott vagyok, és van egy hírlevél része is, én az email címeket egy mysql táblában tárolom, onnan kiszedem, és berakom egy for ciklusba, és egyszerűen a mail fgv-be berakom a levél szükséges dolgait, és szépen el is küldi
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
StaMiNa #3974 üzenetére
Egyébként ajánlom figyelmedbe az nl2br() és a htmlspecialchars() függvényeket, az előbbi pont a sortöréseket cseréli <br> vagy <br/> tagekre, a második a <>ből csinál <>-t, illetve az összes többi speckó karaktert is megfelelően cseréli. Figyelni kell a sorrendre, nálam így néz ki mondjuk a $v[''comment''
kiiratása:
echo(nl2br(smiley(bbcode(htmlspecialchars($v[''comment'')))));
A smiley() és a bbcode() saját függvények. -
VladimirR
nagyúr
válasz
StaMiNa #3963 üzenetére
at kell alakitanod az entereket <br>, vagy <br /> kodokka
ezt megteheted az adatbazisba pakolas elott, vagy minden egyes megjelenites elott
utobbi esetben mivel minden alkalommal el kell vegezni a konverziot, ezert nagyobb az eroforrasigenye a dolognak, elobbi esetben viszont a szerkeszteshez egy ellenkezo iranyu atalakitas szukseges (en ennek ellenere az elobbit javaslom, mert szerkeszteni lenyegesen kevesebb alkalommal fogod(/jak) a hozzaszolasokat, mint lekerdezni)
amiket ajanlott atalakitani es amikke illik:
\r => <br> (vagy <br />)
\n => <br> (vagy <br />)
\r\n => <br> (vagy <br />)
& => &
< => <
> => >
az utolso kettot lehet, hogy osszekevertem (ossze szoktam), mert lusta vagyok leellenorizni
pamparamparam: akkor legkozelebb leszel szives nem gunyolodni, ha a google linkejid ellen (nem mellesleg jogos) kifogasa van valakinek
ha meg egy kerdesre nem vagy kepes valaszolni, nem is lehet oly' egeto a problemad meg egyebkent is eleg gyermeteg viselkedes - nem kulonben olyanokba belekotni, mint hogy off-ba irom-e, amit irok
ha nem tetszik valami, mint pl a stilusom, akkor mehetsz a modkerbe reklamalni, vagy maradhatsz szepen csendben
Udv: VladimirR
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest