- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Hege1234 #14213 üzenetére
<?php
if(isset($_GET["active"]) && isset($_GET["menu"]))
{
echo '<div class="nyelvvalaszt">
<a class="hun" href="./index.php?lang=hun&menu=&active='.$_GET["active"].'">Magyar</a>
<a class="de" href="./index.php?lang=de&menu='.$_GET["menu"].'&active='.$_GET["active"].'">Deutch</a>
</div> ';
}
?>A második sor sehogy sem volt helyes... nézz már utána, könyörgöm
if(isset($_GET["active"] && $_GET["active"] == "masszazs"){
echo '<div class="active_content_box" style="margin: 25px 36px -19px -97px;">';
}Lehet, hogy lesz benne hiba, nem vagyok IDE közelben, a string összefűzéseket sosem szerettem
Nagyjából így
-
trisztan94
őstag
válasz
Hege1234 #14206 üzenetére
Telefonrol vagyok, igy kodot nem nagyon tudok irni.
amit leirtam, azt abba a kodba illeszd bele, amit leirtal elsonek.
azert nem joba lang select, mert egy lekert get valtozot akarsz hozzafuzni a querystringhez, ami valszeg nem letezik. A get valtozo helyett csak annyit irj, hogy "hu" vagy "en", ezzel utalva a nyelvre, majd ezt kesobb a fogado reszen megnezed es aszerint vegzed el a muveleteket.
egy kicsit utana kellene nezned a get valtozok mukodesenel, mert ugy nez ki, hogy nem nagyon tudod, hogy hogyan kell hasznalni.
-
-
futár
senior tag
válasz
Hege1234 #12951 üzenetére
Itt regisztrálnod kell egy API key-t, hogy működjön a dolog. Én a v2-vel boldogultam, a v3 az semmit nem akart hosszabb távon megenni.
De a bal oldali menüben ne legyenek kérdőjelek! A Servicesben tudod aktiválni az API-kat. ráklikkelsz az off-ra és így állítod át on-ra. A Team menüpontban tudsz hozzáadni felhasználókat, ha kell. Az API access menüpontban pedig kulcsot generálni. -
futár
senior tag
-
válasz
Hege1234 #12880 üzenetére
Valóban nem php, így én is OFF-ba teszem.
A content_box_big és a content_box úgy vannak megoldva, ahogy a Szolgáltatásaink doboz is. Előre le van gyártva egy kép hozzájuk. Ha nagyobb méretűt szeretnél, akkor le kell gyártani újra (GIMP vagy Photoshop).
CSS3-mal talán könnyebb megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest