Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
Hello!
A napokban úgy döntöttem, hogy már nem Notepad++ -ban írom a PHP kódot, hanem Netbeans-ben (7.1.2), mert abban lehet debugolni (kiegészítővel), és egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Feltettem hát az xDebug 2.2.0 progit, beállítotam a PHP-t is (PHP 5.3.8, XAMPP). Írtam egy rövid próba kódot, szépen megáll a breakpointoknál, sőt a változók értékeit is folyamatosan nyomon követi. Már azt hittem tökéletesen működik, de az outpot nem jelenít meg semmit egészen addig amíg véget nem ér a kód.Írtam egy példaprogramot az output tesztelésére:
echo '1';
echo '2';
echo '3';
phpinfo();
echo '4';
echo '5';Ennek az az érdekessége, hogy az echo 1-2-3-nál nem jelenik meg semmi debugolás alatt mikor odaérek(sem az output ablakban, sem a böngészőben), viszont a phpinfo() kimenete azonnal látszik, majd a 2 utána jövő echo kimenete szintén nem látszik, csak ha már véget ért a futás.
Kérdésem az lenne, hogy ez normális működés szerintetek, vagy valami bug az xdebugban?
Nem találtam választ sehol erre sajnos. Az xdebug logja nem ír semmi féle hibaüzenetet egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest