Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
válasz
bazsi44
üzenetére
Valószínűleg azért dob ott hibát, mert érvénytelen a query eredménye, vagyis hibás a lekérdezés. Nézd meg hogy a tábla neve valóban "table"-e, és az oszlop neve "name". Ilyenkor egyébként legjobb az, ha előtte pl. phpmyadminba beírod a lekérdezést és ott leellenőrzöd a helyességét, aztán ha működik, akkor beírod a PHP kódba.
-
Mad_nv
csendes tag
Megpróbáltam, hogy az egyik echo után meghívtama flush() függvényt, de az outputon továbbra sem jelent meg semmi. A php.ini-ben átírtam ezeket: implicit_flush = On
output_buffering = 0, de semmi eredmény (természetesen az apache-ot újraindítottam az ini módosítása után). Nem tudom, hogy a phpinfo() függvény hogy éri el, hogy azonnal kiküldje az outputra az adatokat. Sajnos az általad javasolt SendBufferSize értéket nem tudtam módosítani, ugyanis nem nagyon értek az apache-hoz, azt sem tudom, hogy az XAMPP alatti változatnak, van-e valami konzolja, amin keresztül módosíthatnám. -
Mad_nv
csendes tag
Hello!
A napokban úgy döntöttem, hogy már nem Notepad++ -ban írom a PHP kódot, hanem Netbeans-ben (7.1.2), mert abban lehet debugolni (kiegészítővel), és egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Feltettem hát az xDebug 2.2.0 progit, beállítotam a PHP-t is (PHP 5.3.8, XAMPP). Írtam egy rövid próba kódot, szépen megáll a breakpointoknál, sőt a változók értékeit is folyamatosan nyomon követi. Már azt hittem tökéletesen működik, de az outpot nem jelenít meg semmit egészen addig amíg véget nem ér a kód.Írtam egy példaprogramot az output tesztelésére:
echo '1';
echo '2';
echo '3';
phpinfo();
echo '4';
echo '5';Ennek az az érdekessége, hogy az echo 1-2-3-nál nem jelenik meg semmi debugolás alatt mikor odaérek(sem az output ablakban, sem a böngészőben), viszont a phpinfo() kimenete azonnal látszik, majd a 2 utána jövő echo kimenete szintén nem látszik, csak ha már véget ért a futás.
Kérdésem az lenne, hogy ez normális működés szerintetek, vagy valami bug az xdebugban?
Nem találtam választ sehol erre sajnos. Az xdebug logja nem ír semmi féle hibaüzenetet egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Billentyűzet gondom van
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest