- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
válasz
bazsi44 #9966 üzenetére
Valószínűleg azért dob ott hibát, mert érvénytelen a query eredménye, vagyis hibás a lekérdezés. Nézd meg hogy a tábla neve valóban "table"-e, és az oszlop neve "name". Ilyenkor egyébként legjobb az, ha előtte pl. phpmyadminba beírod a lekérdezést és ott leellenőrzöd a helyességét, aztán ha működik, akkor beírod a PHP kódba.
-
Mad_nv
csendes tag
Megpróbáltam, hogy az egyik echo után meghívtama flush() függvényt, de az outputon továbbra sem jelent meg semmi. A php.ini-ben átírtam ezeket: implicit_flush = On
output_buffering = 0, de semmi eredmény (természetesen az apache-ot újraindítottam az ini módosítása után). Nem tudom, hogy a phpinfo() függvény hogy éri el, hogy azonnal kiküldje az outputra az adatokat. Sajnos az általad javasolt SendBufferSize értéket nem tudtam módosítani, ugyanis nem nagyon értek az apache-hoz, azt sem tudom, hogy az XAMPP alatti változatnak, van-e valami konzolja, amin keresztül módosíthatnám. -
Mad_nv
csendes tag
Hello!
A napokban úgy döntöttem, hogy már nem Notepad++ -ban írom a PHP kódot, hanem Netbeans-ben (7.1.2), mert abban lehet debugolni (kiegészítővel), és egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Feltettem hát az xDebug 2.2.0 progit, beállítotam a PHP-t is (PHP 5.3.8, XAMPP). Írtam egy rövid próba kódot, szépen megáll a breakpointoknál, sőt a változók értékeit is folyamatosan nyomon követi. Már azt hittem tökéletesen működik, de az outpot nem jelenít meg semmit egészen addig amíg véget nem ér a kód.Írtam egy példaprogramot az output tesztelésére:
echo '1';
echo '2';
echo '3';
phpinfo();
echo '4';
echo '5';Ennek az az érdekessége, hogy az echo 1-2-3-nál nem jelenik meg semmi debugolás alatt mikor odaérek(sem az output ablakban, sem a böngészőben), viszont a phpinfo() kimenete azonnal látszik, majd a 2 utána jövő echo kimenete szintén nem látszik, csak ha már véget ért a futás.
Kérdésem az lenne, hogy ez normális működés szerintetek, vagy valami bug az xdebugban?
Nem találtam választ sehol erre sajnos. Az xdebug logja nem ír semmi féle hibaüzenetet egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest