- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, és itt aztán a visszatérési értéket megint csak vizsgálni kell, és akkor visszajutottunk ugyanoda, ahonnan elindultunk.
Vegyük azt a megközelítést, amit Te mondasz, tök egyszerű példával. Itt beletettem még annyit, hogy két különböző paraméterrel hívom meg a logErrors függvényt, ez is szándékosan jó butított példa. A syntax highlighting miatt inkább felraktam pastebinre:
http://pastebin.com/KxH2Fmk9Na, akkor vegyük azt a megközelítést, amiről én beszélek (bár privátban hasonló jellegű megoldást mutattam), aktualizálva a példához:
http://pastebin.com/PVKe4uNANem tudom, ki hogy van vele, de nekem a második, háromsoros kód jobban áttekinthető. A korábbiaknál meg annyi van bent pluszban, hogy van két saját kivételosztály, ami tömböt is tud fogadni.
(#9007) modder : azzal egyetértek, hogy nem mindig egyértelmű, mire szabad/érdemes exceptiont használni. De pl. egy form injection probléma tipikusan olyan, ami miatt érdemes lehet exceptiont dobálni. Ahogy egy adatbázis-kapcsolódás is.
A 404-es hiba meg ilyen alapon ugyanúgy gyakran előfordulhat, ha valaki elcseszi a keresett URL-t, esetleg van hivatkozás Google-ön keresztül olyan oldalra, amit azóta már töröltek, vagy magán az oldalon van rossz hivatkozás van; de tulajdonképpen ezt is meg lehetne oldani sima error tömbökkel, ahogy az összes többi hibát is. Tulajdonképpen mindkettő megoldás alkalmazható minden problémára, kérdés, mire melyiket érdemes - bár az valóban érdekes felmérés lehet, mennyit ront a GYAKORLATBAN a teljesítményen az, ha valaki exceptionökre áll rá.
Ha valaki tud ilyen felmérésről, ne tartsa magában!===
(#9008) Athlon64+ : nem is kell "mindenhol" kivételeket hajigálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest