Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Működik: Az set_exception_handler() is kellett neki
Az első kommentelő a gyereknek a megoldása alapján, na meg Tele Von Zsinor kollégának az exception szava fogott meg.set_error_handler('my_error_handler');
set_exception_handler('my_exception_handler');
function my_exception_handler($e) {
throw new ErrorException();
}
function my_error_handler($no,$str,$file,$line) {
$e = new ErrorException($str,$no,0,$file,$line);
my_exception_handler($e);
}Try/Catch-t meg úgy értem, hogy Java szinten (objektum szinten menjenek). (Sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de hiányzik egy kicsit, hogy Java-ban programozak... XD Szerintem holnap folytatom azt is tovább)
output_buffering()... Háthogy jó
És akkor mikor érdemes vagy kell használni? Csak, hogy kommentben meglegyen. Mert közben építem a PHP tudástáramat XD. Most hogy a könyveket elolvasva, azok példáját megcsinálva (és azok példakódjai alapján) építem a saját kis php weblapomat így már erősen felfogom a dolgokat, és módosítok magamtól is. Új feateröket hozzok létre
(Bocs az angolért)"Viszont cserébe nem tudod az összes MySQL feature-t elérni (vagy spec parancsok). (Ez a hátránya)"
Mégpedig?
Kikerestem neked:
Doesn't take advantage of some advanced features found in MySQL 4.1.3 and later, such as multiple satements.
Illetve még azt írta, hogy a 4-es az előtti PHP-val nem műxik a PDO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OTP Bank topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az első kommentelő a gyereknek a megoldása alapján, na meg Tele Von Zsinor kollégának az exception szava fogott meg.
És akkor mikor érdemes vagy kell használni? Csak, hogy kommentben meglegyen. Mert közben építem a PHP tudástáramat XD. Most hogy a könyveket elolvasva, azok példáját megcsinálva (és azok példakódjai alapján) építem a saját kis php weblapomat így már erősen felfogom a dolgokat, és módosítok magamtól is. Új feateröket hozzok létre