- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Há' vágom én.
De a többi elpostolt értékhez tartozó alkalmazáslogikába beletenni egy isset() vagy !empty() (ez úgyis lefedi az isset-et) ellenőrzést nem kerül semmibe. Ez az ellenőrzés úgysem árt, pl. mi van, ha valaki elpostol úgy adatokat, hogy belegányol a kódba kliensoldalon, kiszed elemeket belőle, Te meg a nem létező elemekre futtatsz mondjuk további vizsgálatokat - ezzel legalább az ilyen rosszindulatú szándék elé is teszel plusz egy szűrőt. (Félre ne érts, itt nem azt mondom, hogy ezzel kivédsz bármilyen támadást, vagy hasonló, de legalább plusz egy lépés afelé, hogy teljes körű ellenőrzésed legyen.)
Én is úgy vagyok vele manapság, hogy k@pja be, aki kikapcsolja a böngészőjében manapság a JavaScriptet, de azért még mindig gondolni kell erre az esetre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest