Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
PazsitZ #7336 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azért tettem bele, mert alapjáraton csak a sima email cím jön, tehát gondoltam így fog kinézni a mail függvényem:
mail(email_1@mail.com, $subject, $body, $headers);Ide meg gondolom így kéne, hogy helyes legyen, eredetileg is így volt, csak most be kéne építenem egy ilyen választó mezőt.
mail("email_1@mail.com", $subject, $body, $headers);A függvény egyébként true-val tér vissza, szépen kiadja a válaszüzenetet, hogy elküldte a levelet. Gyakorlatilat nem érkezik meg.
(Eredetileg nem a formba akartam illeszteni az emailcímeket, de ahogy kezdtem, nem működött:
$to = $_POST['to'];
if ($to = 1) {$emailto = 'email_1@mail.com';}
if ($to = 2) {$emailto = 'email_2@mail.com';}
....
mail($emailto, $subject, $body, $headers);)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest