- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Brown ügynök #6021 üzenetére
Az rossz helyre mutat. Korábban pear-es symfonyd volt, vagy te raktad a lib/vendor/symfony mappába?
Itt a helyes sor a ProjectConfiguration-ből a kézi telepítéshez:
require_once dirname(__FILE__).'/../lib/vendor/symfony/lib/autoload/sfCoreAutoload.class.php';Magának a symfonynak nincs hozzá szüksége, csak ha használni akarod a plugin:install parancsot. Régen az egész keretrendszert abból volt ajánlott telepíteni, mostanra a kézi, lib/vendor/symfony-ba helyezés az ajánlott módszer. Pluginek telepítésére pedig a kézzel plugins mappába pakolás, és nem a plugin:install.
A pear egy központi kódgyűjtemény, vannak benne okos dolgok, de inkább kézzel töltögetem, mint az installerét használom - így egy helyen tudom tartani a projektem, nem szétszórva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest