- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Ez bonyolult.
Joomla-hoz írom a "programot". A többi switch-elt fv. működik és azok mintájára építettem fel a sajátom.
Berakom a lekérdezés részt bár szerintem nem ott van a probléma mivel meg sem történik az átirányítás.function ShowKereses($targy) {
global $mainframe;
$db=&JFactory::getDBO();
$user =& JFactory::getUser();
if (isset($user->username)) {
$db->setQuery("SELECT count(*) FROM `#__tabla_nev2` WHERE `kategoria`=".$targy.";");
$total=$db->loadResult();$queryk = "SELECT *, (SELECT COUNT(sorszam) FROM `#__tabla_nev` WHERE ajanlat=`#__tabla_nev2`.sorszam) as licitdb, (datumig - current_date > 0) as fnap FROM `tabla_nev` WHERE targy LIKE '%".$targy."%';";
$db->setQuery($queryk);
$rowsk=$db->loadObjectList();Ez egyébként működött amíg nem raktam külön fv.-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Joomla-hoz írom a "programot". A többi switch-elt fv. működik és azok mintájára építettem fel a sajátom.