- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
#41337088 #499 üzenetére
az előbb pont ezem gondolkoztam, hogy hogy is van ez... nem tudom hogy ?>-kor csinál-e valamit a szerver.... ha akkor leállít valamit, és <?php-nél újraindítja, akkor biztos megkerhelőbb, ha nem akkor nemtudom... én csak a fájl legvégén szoktam lezárni...
más, kérdés:
fórum... vannak ugye bbkódok és smiley-k, és ugye egy ne konvertáljon opció... akárcsak itt...
az lenne a kérdés, hogy azt meg lehetne oldani valahogy, hogy pl van egy $text, és egy [code] bbcode, és csak abban ne konvertálja a smileykat/bbkódokat, függetlenül attól hogy a ne konvertáljon be van-e kapcsolva?
előre is kösz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest