- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel #20506 üzenetére
Igen, ilyesmi lehet. Most még 20mp / 20 lekérdezésen hagytam, de megnézem úgy is, ahogy mondod, hogy minden lekérdezés között 500-1000 ms, hátha annyi is elég.
Még egy korábbi témában viszont muszáj vagyok segítséget/tanácsot kérni:
Újra elő jött a össze-vissza karakterezés (az ékezeteseken).
Jelenleg 2 típusú sorból szedem össze a szükséges adatokat:1)
<meta name="keywords" content="mexikó, repülőgép, baleset, külföld" />
2)
<script>window.exclusionTags=['hamisítás', 'konténerhajó', 'hamis termék', 'Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala'];</script>
Az első eredménye a
mexikó,repülőgép,baleset,külföld
sztring, a második pedig ahamisítás,konténerhajó,hamis termék,Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
.Ahogy ezek bekerülnek a logba (és az adatbázisba), máris borul minden, a log korábban helyes ékezetes betűi is össze-vissza lesznek.
Hogyan tudom ezeket úgy átadni, hogy ne zavarjanak be? Valószínűleg a karakterkészlettek kell bűvészkedni, de nem tudom, hogyan, mert azt sem értem, egy korábban jól működőt hogyan ronthat ez el.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest