Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel
üzenetére
Igen, ilyesmi lehet. Most még 20mp / 20 lekérdezésen hagytam, de megnézem úgy is, ahogy mondod, hogy minden lekérdezés között 500-1000 ms, hátha annyi is elég.
Még egy korábbi témában viszont muszáj vagyok segítséget/tanácsot kérni:
Újra elő jött a össze-vissza karakterezés (az ékezeteseken).
Jelenleg 2 típusú sorból szedem össze a szükséges adatokat:1)
<meta name="keywords" content="mexikó, repülőgép, baleset, külföld" />2)
<script>window.exclusionTags=['hamisítás', 'konténerhajó', 'hamis termék', 'Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala'];</script>Az első eredménye a
mexikó,repülőgép,baleset,külföldsztring, a második pedig ahamisítás,konténerhajó,hamis termék,Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.Ahogy ezek bekerülnek a logba (és az adatbázisba), máris borul minden, a log korábban helyes ékezetes betűi is össze-vissza lesznek.
Hogyan tudom ezeket úgy átadni, hogy ne zavarjanak be? Valószínűleg a karakterkészlettek kell bűvészkedni, de nem tudom, hogyan, mert azt sem értem, egy korábban jól működőt hogyan ronthat ez el.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest