Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Most tanulom az asszociatív tömböt, ahol két érték kapcsolható össze. Több értéket milyen módon lehet összekapcsolni? (Például: Ügyfél neve, Születési év, Születési város)

-
I02S3F
addikt
válasz
Nicotin
üzenetére
Szia! Nagy Gusztáv - Webprogramozás Letöltési link az oldal alján, pont ezt olvasom!

-
I02S3F
addikt
Sziasztok! A hibakezelés struktúrálisan hol fordul elő a kódban? Akkor amikor felmerül a hiba lehetősége? Vagy egy egységbe zárva? Köszönöm!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
<?php
$AnArray = array("Béla","József","Károly");
var_dump($AnArray);
?>Kimenet:
array(3) { [0]=> string(5) "Béla" [1]=> string(7) "József" [2]=> string(7) "Károly" }Valamiért a string-ek utáni zárójelben a karakterek száma+1 található. Illetve valamiért sem a szó számláló függvény, sem a karakterszámláló függvény nem ad pontos eredményt, hanem az a gyanúm, hogy mindig +1 karaktert hozzáad. Ez miért van?
$text = "Teszt szöveg";
$x = strlen($text);
echo $x;
$y = str_word_count($text);
echo $y;
?>Ennek a kimenete 13 és 3, tehát ugyanúgy a karakterek száma +1. Miért?

Volt, aki - itt a fórumon - megpróbált megszégyeníteni egy erősen egyszerűsített buta kérdésem miatt. Ettől én még fogok kérdezni

(Rákerestem, plusz a függvények leírását is megnéztem.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Php-t tanulok (egyetem) és írja a w3schools weboldala, hogy javascript alapismeretek szükségesek hozzá. Ami benne is van a tantervben, csak idő nem jutott rá. Ezt nekem most be kellene pótolnom, hogy tanulhassam a PHP-t?

Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

!