Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Nicotin #19737 üzenetére
Szia! Nagy Gusztáv - Webprogramozás Letöltési link az oldal alján, pont ezt olvasom!
-
törölt tag
válasz
Nicotin #19739 üzenetére
Nem akarom reklámozni, de sitepoint-on elég sok akció van, volt, hogy ingyenesen is adtak régebbi kiadványokat. 2009 és előtte, az alapok elsajátítására szerintem segítséget adhat.
Angol tudás kell, de szerintem ez IT fronton nem újdonság, a tanulásban (később a kutatásban) ennél nagyobb előny ritka szerintem, ér annyit mint a jó memória, mivel eléggé mozgásban kell maradni az ismeretek tekintetében, ha valaki jól szeretne dolgozni.
-
törölt tag
válasz
Nicotin #19734 üzenetére
A kép bináris információ, ne töltsd adatbázisba. Tedd könyvtárba és a nevét ill egyéb adatait tárold adatbázisban.
Ha ki akarod védeni a frissítésnél újra feltöltést, akkor egy egyszerű módja, hogy PHP header(Location)-el egy másik oldalra mész. Mondjuk olyanra ami feldolgozza a képet. Átméretezi, db-be tárolja az adatait, stb és visszajelzést ad a felhasználónak, hogy lezajlott a dolog.Más:
Ezzel mi lehet a gond? Win alatt oké, de macOS alatt PHP7.2-t használva nem megy...
Read jog van mindenkinek a fájlokhoz, mégis permission denied..
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest