Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nehezen tudtam eldönteni, hogy itt kérdezzem, vagy a MySQL topikban, de elsőre megpróbálom itt.
Apache, PHP, MySQL szentháromságot szeretném életre kelteni XP-n, fejlesztési (tanulási) céllal.
Úgy néz ki, hogy külön-külön minden szépen működik, sőt PHP-zni is lehet, tehát a webszerver, meg a PHP is összebarátkozott.
Csak valamiért a MySQL-t nem akarják bevenni a buliba.
Ott kezdődtek a furcsaságok, hogy a minden tutorialban emlegetett "...php/ext" könyvtár nekem nem is létezett. Létrehoztam és belemásoltam az egyetlen .dll-t amit az SQL könyvtáraiban találtam (libmysql.dll). A php.ini-ben a következőket adtam meg:extension_dir = "c:\program files\php\ext"
extension=libmysql.dllErre mondja az Apache induláskor az error logban, hogy:
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '.;c:\\program files\\php\\ext\\libmysql.dll' - A megadott modul nem tal\xe1lhat\xf3.\r\n in Unknown on line 0
És a phpinfo()-ban nyoma sincs az SQL-nek. Gondolom az Additional Modules alatt jelenne meg.
Aki tud kérem adjon tanácsot, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs