Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nehezen tudtam eldönteni, hogy itt kérdezzem, vagy a MySQL topikban, de elsőre megpróbálom itt.
Apache, PHP, MySQL szentháromságot szeretném életre kelteni XP-n, fejlesztési (tanulási) céllal.
Úgy néz ki, hogy külön-külön minden szépen működik, sőt PHP-zni is lehet, tehát a webszerver, meg a PHP is összebarátkozott.
Csak valamiért a MySQL-t nem akarják bevenni a buliba.
Ott kezdődtek a furcsaságok, hogy a minden tutorialban emlegetett "...php/ext" könyvtár nekem nem is létezett. Létrehoztam és belemásoltam az egyetlen .dll-t amit az SQL könyvtáraiban találtam (libmysql.dll). A php.ini-ben a következőket adtam meg:extension_dir = "c:\program files\php\ext"
extension=libmysql.dllErre mondja az Apache induláskor az error logban, hogy:
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '.;c:\\program files\\php\\ext\\libmysql.dll' - A megadott modul nem tal\xe1lhat\xf3.\r\n in Unknown on line 0
És a phpinfo()-ban nyoma sincs az SQL-nek. Gondolom az Additional Modules alatt jelenne meg.
Aki tud kérem adjon tanácsot, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest