- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nehezen tudtam eldönteni, hogy itt kérdezzem, vagy a MySQL topikban, de elsőre megpróbálom itt.
Apache, PHP, MySQL szentháromságot szeretném életre kelteni XP-n, fejlesztési (tanulási) céllal.
Úgy néz ki, hogy külön-külön minden szépen működik, sőt PHP-zni is lehet, tehát a webszerver, meg a PHP is összebarátkozott.
Csak valamiért a MySQL-t nem akarják bevenni a buliba.
Ott kezdődtek a furcsaságok, hogy a minden tutorialban emlegetett "...php/ext" könyvtár nekem nem is létezett. Létrehoztam és belemásoltam az egyetlen .dll-t amit az SQL könyvtáraiban találtam (libmysql.dll). A php.ini-ben a következőket adtam meg:extension_dir = "c:\program files\php\ext"
extension=libmysql.dllErre mondja az Apache induláskor az error logban, hogy:
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '.;c:\\program files\\php\\ext\\libmysql.dll' - A megadott modul nem tal\xe1lhat\xf3.\r\n in Unknown on line 0
És a phpinfo()-ban nyoma sincs az SQL-nek. Gondolom az Additional Modules alatt jelenne meg.
Aki tud kérem adjon tanácsot, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged