- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EarFun Clip – cimpazaj
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Hali
Nem tudom, hogy jó helyen vagyok-e, de PHPStorm kérdésem lenne. Egy Wordpress Plugin-t fejlesztek, és most vettem észre, hogy a kedvenc IDE-m alapból tudja.
Amit tudni kell:
A Wordpress telepítés egy VVV (Varying Vagrant Vagrants) Vagrant boxot használja, annak elérési útja: /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/
A fejlesztett plugin fájljai a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappában vannak.
Amikor elkészítettem az új projektet, a PHPStorm elkérte a WP telepítés elérési útját, amit meg is adtam neki.
Én értelmeztem rosszul, hogy lehet külön mappában maga a plugin és a WP telepítés? A katyvasz elérési útja miatt, no meg azért mert egy virtuális gépben van, nem akarom a WP telepítés plugins mappájába rakni az összes fájlt.
Hogy tudom azt megoldani PHPStorm-al, hogy a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappa folyamatos szinkronban legyen a /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/ mappával? A git repo sem a WP telepítésben lenne, hanem a plugin fájljainál.
Tehát az kellene, hogy amikor mentek a szerkeztett fájlokra, a változtatásokat automatikusan lássam a Wordpressben úgy, hogy a fájlok mégsem ott vannak elsődlegesen.
OSX 10.11 az oprendszer ha számít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest