- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Hali
Nem tudom, hogy jó helyen vagyok-e, de PHPStorm kérdésem lenne. Egy Wordpress Plugin-t fejlesztek, és most vettem észre, hogy a kedvenc IDE-m alapból tudja.
Amit tudni kell:
A Wordpress telepítés egy VVV (Varying Vagrant Vagrants) Vagrant boxot használja, annak elérési útja: /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/
A fejlesztett plugin fájljai a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappában vannak.
Amikor elkészítettem az új projektet, a PHPStorm elkérte a WP telepítés elérési útját, amit meg is adtam neki.
Én értelmeztem rosszul, hogy lehet külön mappában maga a plugin és a WP telepítés? A katyvasz elérési útja miatt, no meg azért mert egy virtuális gépben van, nem akarom a WP telepítés plugins mappájába rakni az összes fájlt.
Hogy tudom azt megoldani PHPStorm-al, hogy a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappa folyamatos szinkronban legyen a /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/ mappával? A git repo sem a WP telepítésben lenne, hanem a plugin fájljainál.
Tehát az kellene, hogy amikor mentek a szerkeztett fájlokra, a változtatásokat automatikusan lássam a Wordpressben úgy, hogy a fájlok mégsem ott vannak elsődlegesen.
OSX 10.11 az oprendszer ha számít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest