Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter #17462 üzenetére
Lehet, szerencsére nem nézegetem egy ideje, direkt raktam előre a Swift Mailert.
Csak belekukkantottam, de még mindig egy gigantikus class-ból áll az egész. Na jó, van külön exception class-a, de persze az is ugyanabban a fájlban. Semmi különös, csak arra gondoltam, hátha kicsit átírták, de persze ez már azért sem igazán lehetséges, mivel erre az API-ra épül sok sok rendszer, és ha az API ilyen monolit, akkor a kódbázis átvariálása sem igazán kifizetődő.
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter #17462 üzenetére
Igyekeztem válaszolni a kérdéseidre, ha nem kaptál kielégítő válaszokat, az abból adódhat, hogy én csak "hobby" szinten művelem ezt és örülök, ha rájövök valamire.
Van összehasonlítási alapom. A nem működő smtp kontra mail()-hez képest a PHPmailer legalább működik. Nem a másik általad említetthez képest
Sajnos egy kezdőnek ha azt mondod, hogy nincs normális hibakezelés a kódodban, még nem fogja tudni, hogy annak miként is kell kinéznie. Mit is kéne tennie, hogy legyen...
Mindenkinek van szakterülete. Én egy másik programozási területen dolgozok, de sokban hasonlít az a nyelv a PHP-ra. Próbálok abból kiindulni, az alapján építkezni. Soha nem tanultam a PHP-t, ellenben szeretek vele foglalkozni. És azon vagyok, hogy az idő előre haladtával jobb legyek. De munka mellett ez nem olyan egyszerű. Kérlek ezt is tartsd szem előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest