Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Lehet, szerencsére nem nézegetem egy ideje, direkt raktam előre a Swift Mailert.

Csak belekukkantottam, de még mindig egy gigantikus class-ból áll az egész. Na jó, van külön exception class-a, de persze az is ugyanabban a fájlban. Semmi különös, csak arra gondoltam, hátha kicsit átírták, de persze ez már azért sem igazán lehetséges, mivel erre az API-ra épül sok sok rendszer, és ha az API ilyen monolit, akkor a kódbázis átvariálása sem igazán kifizetődő.
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igyekeztem válaszolni a kérdéseidre, ha nem kaptál kielégítő válaszokat, az abból adódhat, hogy én csak "hobby" szinten művelem ezt és örülök, ha rájövök valamire.
Van összehasonlítási alapom. A nem működő smtp kontra mail()-hez képest a PHPmailer legalább működik. Nem a másik általad említetthez képest

Sajnos egy kezdőnek ha azt mondod, hogy nincs normális hibakezelés a kódodban, még nem fogja tudni, hogy annak miként is kell kinéznie. Mit is kéne tennie, hogy legyen...
Mindenkinek van szakterülete. Én egy másik programozási területen dolgozok, de sokban hasonlít az a nyelv a PHP-ra. Próbálok abból kiindulni, az alapján építkezni. Soha nem tanultam a PHP-t, ellenben szeretek vele foglalkozni. És azon vagyok, hogy az idő előre haladtával jobb legyek. De munka mellett ez nem olyan egyszerű. Kérlek ezt is tartsd szem előtt.

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő