- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
fordfairlane #17392 üzenetére
"Ez attól függ. Ha nincs külön viewmodel, ami kezeli a logikáját az adott megjelenítésnek, akkor előfordulhat ilyen kis baleset, hogy a controllerbe kerül a megjelenítési logika. Ez adott esetben megbocsájtható, mert a nézet általában valamiféle template-nyelv szokott lenni, aminél ugyanúgy nem jó, ha komplex logikai elemek, vezérlőszerkezetek kerülnek."
De van, view model files.ctp, ebben listáz kategoriankent, és forditás közben nézem, honnan szedi azt a szót???
Fordítás: úgy értem, az van beleirva, "Hello world" nem pedig __('Hello world')
Symfony sem tud szerintem igy forditani, vagy igen?
Mindent nekem kell átirni hogy a po mo fileokba kerüljön és lehessen x nyelvre fordítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest