- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem is gondoltam, hogy nem lesz vele meló. Sőt, igen sok lesz, legalábbis nagyon úgy néz ki, ellenben én ennek örülök, mert a kedvenc keretrendszerem remélhetőleg jobb lesz.
Más: Egy kis vagrant. Nem tudom ki mennyire van otthon benne. Már egy ideje szopok vele, de nem akarja az igazságot.
Illetve furcsa dolgokat is produkál.
Hibába állítok be valamit/vagy állítok be új dolgot, nem akar reagálni rá.
Pl egyszer belőttem, hogy legyen privát háló, majd kivettem és azóta is ott van a debian configban. Illetve beállítom a proxy-t neki, meg a dns feloldást, de a jenkins pl nem tudja a hosztot feloldani, ami azért fura, mert cli alatt ha ping-etem vagy nézek egy traceroute-ot, akkor feloldja.
Debian 7 kliens és linux mint 16 host. Vagy valamit elrontok konfig közben, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest