Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trisztan94

őstag

válasz Sk8erPeter #15291 üzenetére

+ (#15294) moltam88
    Ja, végül rájöttem. Múltkor a jQuery topikban volt szó erről, a PageSlide plugin amit használok valamiért duplikálja a div-et ami az oldalban van, ezért lett két form.

(#15292) cucka + (#15293) Sk8erPeter + (#15295) cucka + (#15296) Sk8erPeter

Szerintem nem értettétek meg rendesen a problémát :U. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?
    Tegnap volt a határidő. Nem engedhettem meg magamnak, hogy írjak egy normális kódot, amikor bizonytalan volt, hogy egyáltalán így lesz-e csinálva. Olvastam a tutorialt, kimásoltam belőle a kódot, átírkáltam néhány helyen. Kövezzetek meg pls.
    Ahelyett, hogy ez akár fel is merült volna bennetek, megy itt a mocskolódás, hogy kiég a retinám, meg hogy vérezhetek el ilyenen, egyáltalán nem értek a dologhoz, ezért inkább előbb olvassak, tanuljak meg debugolni, mekkora szar vagyok, hogy nem emlékeztem arra, hogy egy tetves jQuery plugin duplikálja a kódomat (fogadok a következő az lesz, hogy miért nem cserélted még le. Elébe vágok: Mert rohadtul nem volt arra időm, hogy lecseréljem, azé'), stb..

Kezd a tököm kilenni ezzel a fórummal, tipikus nagyképű stílusban kell mindent mondani, majd ócsárolni szépen a másikat.

Új hozzászólás Aktív témák