- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #15291 üzenetére
+ (#15294) moltam88
Ja, végül rájöttem. Múltkor a jQuery topikban volt szó erről, a PageSlide plugin amit használok valamiért duplikálja a div-et ami az oldalban van, ezért lett két form.(#15292) cucka + (#15293) Sk8erPeter + (#15295) cucka + (#15296) Sk8erPeter
Szerintem nem értettétek meg rendesen a problémát
. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?
Tegnap volt a határidő. Nem engedhettem meg magamnak, hogy írjak egy normális kódot, amikor bizonytalan volt, hogy egyáltalán így lesz-e csinálva. Olvastam a tutorialt, kimásoltam belőle a kódot, átírkáltam néhány helyen. Kövezzetek meg pls.
Ahelyett, hogy ez akár fel is merült volna bennetek, megy itt a mocskolódás, hogy kiég a retinám, meg hogy vérezhetek el ilyenen, egyáltalán nem értek a dologhoz, ezért inkább előbb olvassak, tanuljak meg debugolni, mekkora szar vagyok, hogy nem emlékeztem arra, hogy egy tetves jQuery plugin duplikálja a kódomat (fogadok a következő az lesz, hogy miért nem cserélted még le. Elébe vágok: Mert rohadtul nem volt arra időm, hogy lecseréljem, azé'), stb..Kezd a tököm kilenni ezzel a fórummal, tipikus nagyképű stílusban kell mindent mondani, majd ócsárolni szépen a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest