Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
+ (#15294) moltam88
Ja, végül rájöttem. Múltkor a jQuery topikban volt szó erről, a PageSlide plugin amit használok valamiért duplikálja a div-et ami az oldalban van, ezért lett két form.(#15292) cucka + (#15293) Sk8erPeter + (#15295) cucka + (#15296) Sk8erPeter
Szerintem nem értettétek meg rendesen a problémát
. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?
Tegnap volt a határidő. Nem engedhettem meg magamnak, hogy írjak egy normális kódot, amikor bizonytalan volt, hogy egyáltalán így lesz-e csinálva. Olvastam a tutorialt, kimásoltam belőle a kódot, átírkáltam néhány helyen. Kövezzetek meg pls.
Ahelyett, hogy ez akár fel is merült volna bennetek, megy itt a mocskolódás, hogy kiég a retinám, meg hogy vérezhetek el ilyenen, egyáltalán nem értek a dologhoz, ezért inkább előbb olvassak, tanuljak meg debugolni, mekkora szar vagyok, hogy nem emlékeztem arra, hogy egy tetves jQuery plugin duplikálja a kódomat (fogadok a következő az lesz, hogy miért nem cserélted még le. Elébe vágok: Mert rohadtul nem volt arra időm, hogy lecseréljem, azé'), stb..Kezd a tököm kilenni ezzel a fórummal, tipikus nagyképű stílusban kell mindent mondani, majd ócsárolni szépen a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?