Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Csak én vagyok olyan ufó, hogy ha egy technológiával kell dolgoznom, amihez nem értek, akkor előtte elolvasok róla egy könyvet, hogy tudjam, miről van szó, én nem csimpánzként másolgatok össze vissza ismeretlen kódokat reménykedve abban, hogy véletlenül működni fog?
Ennek a topiknak a fele kb. ilyen triviális fasság, amit egy php könyv első 250 oldalának elolvasása után senki se tenne fel. Például biztos minden php könyvben van egy fejezet a filefeltöltésről. Mondjuk 40 oldal. Nem egy nagy kalad, egy délután alatt elolvasható, kitanulható alapszinten. Ehelyett szerintem még mindig azzal a foshalmazzal megy a küzdelem, amit ideposztolt. Nem fér a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Uher UA-160 R
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi