- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudok vitatkozni. Amit viszont egyszerűen nem tudok elhinni, hogy hogy lehet - fórumos hozzászólások alapján - többéves tapasztalat alapján ilyen ostoba szar hibákon elvérezni, hogy nem veszi észre, hogy kliensoldalon rossz elemmel játszadozik. Ha gyorsan meg akarom tudni, hogy jó-e a selectorom, fogom, és bedobom a böngésző fejlesztői panel konzoljába a megfelelő szintaktikával, és egyből megtudom, hogy milyen elemeket kapok vissza... Ami még rosszabb, hogy arra se sikerült rájönni, hogy egyáltalán szerveroldalon vagy kliensoldalon van-e a probléma, ami megint teljesen triviális volt. De biztos majd egy spagettikód megoldja, keressünk hát gyorsan egyet!
Amúgy majdnem írtam, hogy tényleg szar, hogy a topicban nincsenek szakmailag érdekes problémák, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg azért, mert aki szakmailag érdekes problémával találkozik, az sanszos, hogy már megtanulta értelmezni a hibaüzeneteket, valami sejtése van a debuggolásról (ami NEM a die() és egyéb bullshitek), meg utánanéz, mielőtt nekiesne, mint tót az anyjának.
(#15294) moltam88 :
Hát bizony, ez valóban nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest