Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Eléggé amatőr vagyok a témában, természettudományi képzés keretein belül tanulunk csak informatikát, azon belül érintőlegesen php-t is. Itthon jócskán utána szoktam olvasgatni a dolgoknak, de erre nem tudok rájönni. Tehát a probléma:
készíteni kellett egy radioaktív bomlás számláló programot, ami x idő elteltével kiírja az adott anyag pillanatnyi aktivitását. A vonatkozó php részlet (text file) itt érhető el, élesben pedig ezen az oldalon működik a dolog: [link]Az eredményeket szépen, táblázatba rendezetten szeretném kiíratni, próbálkoztam is megcsinálni, de -gondolom- a for ciklus miatt 10 eredményhez 10 külön táblázat jelenik meg.
Meg lehet valahogy oldani, és ha igen, akkor milyen módon, hogy az összes eredményt egy összefüggő táblázatban jelenítsem meg?
Köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest