- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Eléggé amatőr vagyok a témában, természettudományi képzés keretein belül tanulunk csak informatikát, azon belül érintőlegesen php-t is. Itthon jócskán utána szoktam olvasgatni a dolgoknak, de erre nem tudok rájönni. Tehát a probléma:
készíteni kellett egy radioaktív bomlás számláló programot, ami x idő elteltével kiírja az adott anyag pillanatnyi aktivitását. A vonatkozó php részlet (text file) itt érhető el, élesben pedig ezen az oldalon működik a dolog: [link]Az eredményeket szépen, táblázatba rendezetten szeretném kiíratni, próbálkoztam is megcsinálni, de -gondolom- a for ciklus miatt 10 eredményhez 10 külön táblázat jelenik meg.
Meg lehet valahogy oldani, és ha igen, akkor milyen módon, hogy az összes eredményt egy összefüggő táblázatban jelenítsem meg?
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest