Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Eléggé amatőr vagyok a témában, természettudományi képzés keretein belül tanulunk csak informatikát, azon belül érintőlegesen php-t is. Itthon jócskán utána szoktam olvasgatni a dolgoknak, de erre nem tudok rájönni. Tehát a probléma:
készíteni kellett egy radioaktív bomlás számláló programot, ami x idő elteltével kiírja az adott anyag pillanatnyi aktivitását. A vonatkozó php részlet (text file) itt érhető el, élesben pedig ezen az oldalon működik a dolog: [link]Az eredményeket szépen, táblázatba rendezetten szeretném kiíratni, próbálkoztam is megcsinálni, de -gondolom- a for ciklus miatt 10 eredményhez 10 külön táblázat jelenik meg.
Meg lehet valahogy oldani, és ha igen, akkor milyen módon, hogy az összes eredményt egy összefüggő táblázatban jelenítsem meg?
Köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vga driver + kék halál
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest