Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peter Kiss #13190 üzenetére
Arra gondoltam, hogy például a PHP-ben van-e beépített függvény arra, hogy megnézze az aktuális felhasználó felbontását és aszerint változtassa meg az adott oldalfelépítést. Akár egy SWITCH elágazással meg lehetne adni, hogy ha pl.
'a esetben' 800*600 a felbontás, akkor használja a stíluslap1.css-t;
'b esetben' 1024*768 a felbontás, akkor használja a stíluslap2.css-t;
és így tovább...Szeretnék egy használható sablont készíteni a későbbi munkáimhoz.
Az lenne a lényeg, hogy szépen jelenjen meg a legtöbb felhasználó számítógépén.
A layout-ra kétféle megoldást találtam itt a fórumon, mindenki a következők valamelyikét ajánlja:
egy nagy táblázat, amely felosztása után újabb táblázatokat és esetleg div tageket használj
div tagek és css, csakúgy mint a w3 schools oldalán.A táblázatos megoldásról azt olvastam, hogy 'nem erre találták ki', a div tageket meg egyesek nem szeretik.
Van esetleg egyéb megoldás is, avagy ez a kettő a jelenlegi technológia csúcsa?
Én inkább szeretném az esetlegesen bonyolultabb div-es megoldást, ha az a jobb, később meghálálja az magát szerintem.Kérdés még, hogy a SEO szempontjából melyik ideálisabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest